Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bianca, bravoooo!!!!! Ce-a fost mai greu a trecut, se va obisnui sa adoarma ca inainte. Daca are un tedy bear cu care doarme profita de el si ameteste-o sa doarma cu el. Rares de cand nu mai are pe zuzi adoarme cu un catel.

Tzuna, banuiesc ca financiar nu esti f fericita, da io asa as vrea un concediu peste vara..... profita din plin de timpul petrecut cu Maria.

mei, raresu face kk si pipi numai la wc, cred ca am depasit si momentul asta (bine, ii mai pun noaptea scutec).... totusi am dat peste alta belea....cred ca e si mai constipat de la schimbarea asta si nu va zic ce show si teatru am cand vine vb de facut kk, desi el singur imi zice si vrea la wc. Tb sa il tin de maini, sa il ajut, sa il frec pe spate...el se screme saracu....io zic ca e mai mult psihologica chestia asta dar o sa incerc sa fac ceva sa il ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor a-ti facut Varilix-ul? E obligatoriu,e bine sa il faca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Kitty, sa aveti noroc de vreme buna la mare si relaxare maxima, stiu, pe cat posibil cu doi copii!

Gabi, mult laptic pt Bianca, este o delicata si cu trasaturi frumoase!

nepotelul meu (4 ani) obisnuia sa adoarma cu degetul in gura, avea pielea tabacita, batatura, iar dintii i s-au deformat putin sunt usor ridicati, probabil cei definitivi vor creste drepti, oricum e un scump si asa; asa ca daca puteti sa-i dezvatati ar fi bine;
noi n-am stiut ce e aia suzi si deget in gura

si cu pisi stam bine, ziua nu mai face iar noaptea vad ca se abtine si nu se mai trezeste si nu mai face nici in el

vorbeste si ea tot mai multe dar nu cantaaaaa ca si Radu a Doinei si nici nu spune poezii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

suntem si noi pe acilea..........

de o saptamana ne chinuim iar cu o gastro.......
vrea numai apa.....de mancat abia mananca ceva paste,cartofi fierti..
si cere intr-una lapte..............
ma innebunea intr-o noapte ca el vrea lapte.....i-am zis ca nu mai avem.ca l-a baut pe tot si o sa-i cumpere taica-su altul........credeti ca m-a crezut?!?!?!....s-a dat jos dim pat si s-a infipt in frigider sa-mi arate punga cu lapte......abia l-am convins ca nu e bun,ca miroase urat....pana la urma s-a multumit si cu pedyalite.......

vrem sa uram si noi un ,,BUN VENIT PE LUME!,, la bebeii nr2.....sa creasca mari si frumosi si sa aibe parte numai de bucurii.....

recunosc ca am citit foarte putin din urma .inca suntem putin debusolati si noi astia mari la casa noua.inca nu ne-am format o rutina.
ba intram prin garaj si lasam bagajele si toalele la subsol si apoi a2a zi dimineata le cautam ca disperatii,ba intram pe usa principala si fiecare lasa ce are de lasat pe unde apuca........ca la nebuni la noi...........naspa frate sa ai casa cu etaj

http://family.webshots.com/photo/2162134110101384761FIsmse

aici avem si noi lucrarile de gradi....................ca in rest numai cu prostii putem sa ne laudam......
cea mai noua...................

pun rufe la spalat.....tricouri,pantaloni......toate de-a lui darius.......cand se termina programul ma duc sa scot tolaraia sa o intind.........cand ma uit...................am scos niste rufe suuuuuuuuuuperrrrrrrrrrr......
darius aruncase in masina servetele de hartie si toate rufele erau in picouri albe........
deci ia carmen la pigulit rufa cu rufa..............si sa nu-mi spuneti ca nu am verificat eu bine toalele cand sa le bag in masina ca stiu ca fie-miu are buzunarele de la pantaloni pline cu nisip si pietre....

ma duc sa-l hidratez pe tero....ca s-a trezit

sper sa revin si eu mai dessssssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Lauramar, Varilrix-ul este optional, tu decizi daca il vrei sau nu. Io am facut lu rares dar nu bag mana in foc ca de-as fi avut fetita i-as fi facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

3 dr mi-au zis de decalotat: dr de familie, pedi si dr de la Matei Bals unde am fost cu infectia urinara.
La el pielea aceea se retrage dar tot mai ramane ceva pana la retragerea de tot (nu stiu cum sa explic), mi s-a spus ca nu e nevoie sa-l taie doar o sa-i forteze putin si apoi noi vom continua ca sa mentinem.Nu a avut niciodata probleme cu pipi, de spalat il spalam cat de des, aproape il stresam cu grija de puta.
Na, acum daca medicii care l-au vazut asa zic si daca a mai avut si infectia asta se pare ca trebuie sa o facem.
Am intrebat la Ec pt ca acolo are program suplimentar dr asta Topor la care ni s-a recomandat sa mergem.
Sincer va spun ca am sunat si azi din nou sa mai intreb o data, ma gandeam ca nu am auzit bine din prima... tot atat mi-a zis. Ce vremuri, Dom'le!

Mergi la inceput

Eu stiu ca e un subiect sensibil, nu vreau sa starnesc polemici, pur si simplu fiecare face cum crede ca e mai bine. Am readus subiectul pentru ca voiam sa aflu daca a mers cineva la Gr. Alexandrescu pt asta sau la Dr. Topor. Nu stiu cum se procedeaza acolo: sun si ma programez sau ma duc pur si simplu? am trimitere.
Vreau sa va spun ca am printre cunostinte o mamica ce nu a decalotat niciodata baiatul si e super ok acum la 4 ani s-a rezolvat singura treaba, mai am fina mea care a decalotat ca si noi la baita si acum la 2.7 luni e tot 100% rezolvat. Deci cred ca depinde f. mult de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

asa ... imi adun si eu mucii ... pardon, gandurile ... si scriu:

bine ai venit acasa bianca! pupam pe mami si pe tudor!
stefanel bine ai venit si tu. riloasa ... nu ti-e teama sa-i lasi sa doarma amandoi? matei se suceste ... se zvarcoleste ... animalutele cu care doarme sunt f chinuite.
stefimic felicitari ... sa fie intr-un ceas bun!
loradin hai ... ca poti ...
rein de ce euroclinic? oricum opereaza medicii de la floreasca. sa stii ca la panduri este spital specializat pe urologie. deci dc vrei neparat, incearca sa mergi cu ei la un control acolo. au dr f buni. nici matei nu e decalotat ... pt moment am renuntat sa-mi fac griji despre asta. face pisu in jet? face ... at sa fie sanatos. vom vedea ce va mai fi.
carmen94 mult succes in casa noua.
adelyna bb3?
rebiana la multi ani!
tzuna bucura-te de vacanta ...
rares felicitari! esti baiat mare! mami roxi ... cu sucuri de fructe ai incercat? zic si eu ... ca la noi merge portocala cu piersica. doar suc ... fructele nu sunt pt noi, sunt pt fraieri.
veve bronzata daaa ... belisim de-a dreptul. asta asa ... sa ma oftic: 1. ca veve sta la mare, adica acolo unde e sufletul meu vesnic. 2. ca da dom'le ... uite un copil normal ... nu aschilopatul meu, de care a ramas doar pielea si osul. mama lui veve ... du-te linistita la olanesti. e frumos ... dc vrei sa-ti relaxezi creierii. mergeti cu masina? asa ati putea sa vizitati una alta. dc nu ... o sa va cam plictisiti.

despre noi:
nu ... eu n-o sa fiu pe lista de bb2 ... bb3 nici macar. nici acum, si nici in viitorul departat.
matei: e in greva foamei. banuim dintii. totusi i-am facut si exsudate si cred ca incercam sa adunam si ceva pt copro, dar dc nu baga, nu scoate ... asa ca e mai greu. mananca extrem de putin. ii dam vitamine si asteptam. mie oricum mi-a facut creierii varza.
cu pampersul stam si noi f bine. adica punem doar noaptea si de cele mai multe ori il gasim uscat.
de vorbit ... vorbesteeee ... . la un moment dat deschisesem un blog. cred ca ma apuc sa scriu ce zice si ce face ... ca multe sunt de retinut, si cum varsta nu ma iarta ...
zilele trecute veneam cu el de la pta. vecina de langa noi avea usa deschisa. e o mamaie destul de in varsta, care abia se misca. merge cu un cadru. cand a vazut-o matei, fuga la ea in casa ... mamaie ce paci? dai mie ceva? asta in fractiune de secunda. i-a dat tanti 3 bucatele de peste, pe care le-a mancat fara nici un comentariu. in aceeasi zi iesim din casa si pe hol, alta mamaie, venea de la ghena. il intreaba tanti ce face. el isi ridica tricou si zice: ute mamaie!! iese cucu! ma rog ... arata buricul, dar ideea in sine e ...
lista poate continua. astea sunt cele mai recente.
de maine va merge la socrii. acolo mai sunt 2 nepoate. tot sper ca dc va avea cu cine sa se joace si cu cine sa stea la masa ... o sa-si gaseasca si alte activitati. vom vedea cum se comporta. este un experiment. pe socrii nu i-a vazut pana acum decat de paste si de craciun. n-a stat niciodata singur cu ei.

cam atat ... dc imi mai aduc aminte ceva, poate revin ...
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ROXY lamureste-ma si pe mine te rog de ce daca e fetita sa NU...

Mergi la inceput

Atunci la intalnire Matei nu mi s-a parut slab.. chiar parea bine dezvoltat.
Petru turuie toata ziua, ii spun sa mai taca si se apuca sa repete tot felul de silabe disparate, zice ca vorbeste alta limba si apoi rade de se prapadeste.
Are un obicei acum, cand eu sunt in bucatarie si gatesc sau fac curat se aseaza comod pe scaun la sertarul cu tacamuri si le scoate si le baga inapoi la nesfarsit. Azi se facea ca are 2 cupe de excavator in loc de linguri si povestea ca face casa la tataie Ticu si la tataie Cotel, ca sa se duca ei cu mamaie sa stea acolo. Cateodata stau si-l ascult si nu-mi vine sa cred ce imaginatie are. Din nimic poate sa faca o poveste, de ex. imi arata o cutie si imi povesteste ce se intampla in ea. Ce isi imagineaza, evident. A inceput sa deseneze explicit pe tablita Tomy masini, fete de oameni, roti, tatoae, cerculete la audi, grebla, scara. Am zis ca le fac poze dar mereu ratez. De vreo 2 saptamani scotea tot felul de desene si apoi ne intreba pe noi: asta ce e? noi ziceam ce vedeam, ne faceam creierii praf sa zicem ceva inteligibil si el se minuna si zicea bucuros: da, asta e! acum vad ca se straduieste sa deseneze ceva prestabilit.
Cine stie ce hartist o sa mai avem!

Dar saptaman asta a fost si el in greva foamei, sper ca fara motiv decat incapatanarea, azi in schimb a mancat bine. Cand are zile de nemancat imi mananca mie ficatii, stau si cate o ora sa ia 3 linguri ca nu pot sa-l las nemancat, mai ales ca ia si picaturile alea de Fe.
Oare o fi de la Fe?

Mergi la inceput