Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
gabi78 spune:
Kitty concediu placut!
Veve e super tare! Si cred ca si foarte caraghioasa cu burtica alba si fetisoara bronzolita!
Vazut si piticutele Adelynei .... cum de una-i creata creata si alta deloc? Tare frumusele sunt!
Si Poze cu Bianca
riloasa spune:
Spuneti-mi si mie va rog, pentru suseza ce solutie este? Parca citisem, dar nu mai stiu daca era pentru deget sau suzeta.
Noi suntem bine, Stefan creste, suge foarte bine, uneori noaptea are colici, uneori nu. Ii culc pe amandoi o data in pat, Mihai il tine in brate si asa adorm. Pana acum nu este gelos deloc, nu stie ce sa ii mai faca. Sa vedem mai tarziu.
menuet spune:
Marturisesc ca am vazut pozele si filmuletul cu Bianca avand fluturasi in stomac.Gabi este o dulcica ..printesa mica..sa va traiasca si sa ba bucurati de ea!
diana_jors spune:
Suptul degetului - si Alex adoarme cu degetul in gura, dar in timpul zilei nu il tine in gura - asta inseamna supt degeteul maxim 20 minute pe zi, pana adoarme. Din ce am retinut eu din ce am citit, la varste mici inca nu influenteaza dentitia, asa ca il mai las asa... cred ca mai incolo, pe la 4 ani, va interveni si ratiunea, si va renunta la el cu vorba buna.
Am vazut-o si eu pe Bianca, scumpica foc (ah, parca nu mai facem odata casa aia mai repede sa pregatesc si eu de o fetita )
Concediu placut celor care pleaca!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
tzuna spune:
BUna!
Am vazut si eu poze cu copilasii bronzati, am vazut ca mamicile care au nascut de curand al 2-lea copil se descurca f bine si le felicit....
Noi suntem f bine. Maria mananca f bine d ecand am venit din Cipru si bate si ea spre 11,500 kg. Si azi vreau musai sa o laud ca am fost la biserica si a fost super cuminte. De obicei mergem la o bisericiuta de lemn f mica si stam afara asa ca poate vb si se poate juca in ideea ca e copil si nu are rabdare. Azi insa nu m-am mai dus la bisericuta mica. Imi era sa nu ploua iar (ieri ne-a udat pana la piele desi eram la 2 minute de bloc cand a inceput). Am fost la catedrala de langa noi (unde se duce Maria cu bona dc sunt eu la lucru) si am stat inauntru. I-am spus ca nu tb sa vb si a fost super cuminte. Nu a scos un cuvant o ora si ceva cat am stat. S-a jucat cu copiii bonei asa in liniste. Parca erau niste ingerasi. Dupa ce am iesit de la biserica am fost intr-un parc de langa bloc si asa s-au fugarit.... Parca erau alti copii. Deci am cea mai cuminte fetita dar plina de energie. Suntem f incantati de ea.
rein spune:
Uf, Petru la fel adoarme, cu degetul in gurita, practic il tine vreun sfert de ora la somnul de pranz si inca atat seara. Nu stiu cat se deformeaza dintii dar degetul e evident in suferinta: are o barna acolo unde il tine intre dinti. Asta pentru ca in perioada cand ii ieseau dintii statea mult cu el. Si nu am ajuns la nici un Help Net sa iau si eu mavala.
Kitty si al meu canta 'vine melcul supaiat'. Imi place tare cand il aud.
Am sunat la Euroclinic si am intrebat cat costa operatia de fimoza si daca se face cu anestezie. Stiti cat e? 2500 lei!! adica 25 mil vechi!!
BiancaM spune:
Noi avem imediat o saptamana fara suzi.
I-am pus vineri seara Mavala pe ea si bineinteles ca s-a strambat de ne-a zapacit, la un moment dat am zis ca si vomita. De cate ori o cerea ii ziceam ca e stricata si ca doctorul a stricat-o. Inclusiv duminica i-am dat-o daca o cerea, dar o lingea si o arunca. Adoarme mult mai greu, dar macar e fara ea. Luni in schimb i-am zis ca doctorul nu a mai trimis-o la noi, a dus-o la un bebe mic, si ca o sa-i aduca o jucarie. A primit jucaria, si daca mai cere suzi, zicem ca nu e si ca ea are jucaria acum. Acum asteptam sa se obisnuiasca bine de tot fara ea, si sa incepem operatiunea adormit singura in patul ei. CA din cauza 'no bubi' am regresat la adormitul cu noi in pat si tinuta in brate.
CAm asta a fost aventura noastra cu suzeta...
Mami de Amalia si 27+
diana_jors spune:
rein, dar esti sigura ca are fimoza de operat?
Alex are fimoza fiziologica, dar pana face pishu in jet nu ne stresam inca. Astept pana spre 4 ani sa vedem daca se retrage singura...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
tzuna spune:
REIN- nu ma pronunt legat de fimoza ca eu am fetita si nu stiu ce si cum dar ai incercat si la Medlife? Conditiile sunt f bune si la ei si preturile sunt mult mai mici decat la Euroclinic. Acum nu stiu daca fac si operatia.....Si poate nici nu e de operat... zic si eu.
Azi am fost ultima data la serviciu. Concediu pana la sf. lui August....Eu nu sunt chiar asa incantata ca nu vor veni nici bani Maria insa va fi f fericita ca in foecare zi ma intreaba dc plec sau nu la serviciu ca sa stie si ea ce urmeaza probabil.