Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vin si eu cu sarmale, ca mama ne-a facut sarmale! abia astept sa ajung acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

huh , chiar ca am pierdut o petrecere
mexxoaso multa sanatate si mai ales tot ce iti doresti de la viata si de absenta

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

AIDA lasa draguta ca ai pierdut doar prima parte... si multumesc

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

eu vin cu mititei,tocmai am facut amestecul,pui ptru gratar,l-am pus la baitz si pe asta.
am comandat capsune si ciocolata ptru fondue.
daca petrecerea mexxei dureaza si maine,fac si torturile.

www,baiatul meu implineste ani pe 22 iunie(adica luni), ziua tatalui este pe 21(adica duminica)si fac 2 petreceri in una.
fac pungulite de cadou si ptru tatici...nu cred ca vreti sa stiti ce au innauntru

vreau vacanta sunt obosita.

Mergi la inceput

La mine a inceput sa miroasa de la aripioarele cu bere...moama si ce miros si cu mamaliguta si branza sarata. O nebunie!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

pai la mintea ta principeso imi cam imaginez ce e inauntru

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Principe eu chiar sunt curioasa..zi repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

hai sa vad ce imaginatiune ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ba chiar vrem sa stim ce cadouri le-ai pregatit,ne mai dai si noua idei.Cat despre vacanta chiar c-o meriti la cat te agiti prin bucatarie si nu numai.Sa-ti traiasca amandoi printisorii!

Mergi la inceput

gagice , vine zmeul imediat din cursa si mergem la Emma ... daca mai sunteti pe aici ma bag

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput