Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
huh , chiar ca am pierdut o petrecere ![]()

mexxoaso multa sanatate si mai ales tot ce iti doresti de la viata
si
de absenta
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
AIDA lasa draguta ca ai pierdut doar prima parte...
si multumesc
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
eu vin cu mititei,tocmai am facut amestecul,pui ptru gratar,l-am pus la baitz si pe asta.
am comandat capsune si ciocolata ptru fondue.
daca petrecerea mexxei dureaza si maine,fac si torturile.
www,baiatul meu implineste ani pe 22 iunie(adica luni), ziua tatalui este pe 21(adica duminica)si fac 2 petreceri in una.
fac pungulite de cadou si ptru tatici...nu cred ca vreti sa stiti ce au innauntru![]()
vreau vacanta sunt obosita.
mexxa spune:
La mine a inceput sa miroasa de la aripioarele cu bere...moama si ce miros
si cu mamaliguta si branza sarata.
O nebunie!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
pai la mintea ta principeso imi cam imaginez ce e inauntru 

Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
Principe eu chiar sunt curioasa..zi repede![]()
Sebicu web'site
wonderful spune:
Ba chiar vrem sa stim ce cadouri le-ai pregatit,ne mai dai si noua idei.Cat despre vacanta chiar c-o meriti la cat te agiti prin bucatarie si nu numai.
Sa-ti traiasca amandoi printisorii!
aidaciolac spune:
gagice , vine zmeul imediat din cursa si mergem la Emma ... daca mai sunteti pe aici ma bag ![]()

Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi