Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)
Raspunsuri - Pagina 7
boticelina spune:
Narci vazi ca ti-am mai trimis pe mail 2 carti de povesti. Sovietice, of course
, "Ursul a gasit o pipa" si "Manusha". Sunt scanate si mie mi-au placut tare, cel putin prima, cu un urs fumator, viciat pina-n maduva oaselor
, e proza versificata, misto tare...
Daca le mai vrea cineva dati un semn si le trimit pa mailul comun ![]()
Mai3 si merge treaba? C io i-am dat fi-mii un lighean cu 1 cm de apa pe fund, si-a balacit labele de cateva ori si apoi l-a intors cu fundul in sus pe covor, noroc ca-i pusesem un prosop gros sub fund, dar tot am murat parchetu si kupilu'. Cu ce fel de culori lucrati?
Anaaaaaa am vazut la magazin culori care se umfla daca le usuci cu foehn-ul, devin urme in relief, asa, cauciucate
Zic si io pe rand, pe masura ce mi le aduc aminte... Ma gandesc ca puteti face chestii gen vitraliu... Doar cu contururile mai inaltate... si nu erau scumpe...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
irolf1 spune:
In sfarsit apuc sa scriu si eu, am ramas in urma vreo 2 capitole cred, o sa ma apuc serios de citit![]()
Am trecut peste noptile nedormite, adica Andreea e mai bine, nu a mai facut febra, nu mai tuseste am ramas doar cu mucii. Sunt un pic suparata cain loc sa ia in greutate sau macar sa se mentina a scazut 200gr
, peste 2 saptamani ma duc iar sa vedem cum sta, sper sa nu fie ceva nasol.
Fete din Bucuresti v-au intrat banii? sau numai la mine n-au venit luna asta?![]()
irolf1 spune:
Alexandru Ionut ella81it
Stefan Cristian syyylviuta
Thea Patricia SunSmile
Rayan Ioan AlinaMaria
Alexandra maitreyi
Flavius Casian the_andreea
Denis Alexandru kla78{
ariadnabr spune:
LA MULTI ANI CASIAN DE THE ANDREEA
LA MULTI ANI DENIS ALEXANDRU DE KLA78
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Didi81 spune:
Ana, hai ca ma faci sa rad
Tu geloasa pe cum arat eu?!? Cred ca glumesti. Lasa ca am vazut si eu poze cu tine si crede-ma, nu ai de ce a fi geloasa, atati SUPER de SUPER 
Boti, si Aida face la fel cand vrea ceva si nu i se da. Ba mi mult, se loveste cu capul de ce-i iese in cale. Asa ca si eu ma confrunt cu aceiasi problema si nu stiu cum sa o abordez. Pana acum m-am consolat cu ideea ca e specific varstei si ca mai tarziu m-oi intelege cu ea cumva.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MissJJ spune:
Neatza fetele!
La Multi Ani!
Flavius Casian si Denis Alexandru
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa aveti o zi minunata alaturi de familie si o copilarie plina de bucurii si surprize.

Anka da cine a zis bre ceva de musafiri?
Nu suntem fani bariamuri mari cu muzicanti tot calnu de rude cunostinte veri dea saispea si scandaluri cvh multi bani pe spinarea altora ca sa pape ei pe gratis si noi sa avem grija mai este bautura s-a servit felul doi, nu frate calm linistit numa noi cu printesele si nasii cu minunea mica lejer o sapt ne bronzam si ne acomodam cu zona apoi facem nunta apoi inca o sapt de stat si savurat, asa zisul honeymoon si gata restu sa se uite la poze.
Noi oricum in afara de fratii lui Flo si parintii mei nu avem pe nimeni, aici romanii is romani
suntem amici, cunostinte, da te sapa si ti-ar da si in cap daca s-ar putea, le e ciuda ca avem ca facem ca dregem, de parca ii tine cineva sa nu faca si ei da na romanu tot roman ii, si fara suparare da nici o alta natie nu e asa rea ca noi.
Si am asteptat atata timp sa facem nunta vrem sa fie pt noi cu persoanele care conteaza langa noi restul le-om da o bere o sampanie cand ne intoarcem si gata, pai de ce sa dau eu £4000 numai pe un local unde oricum imi cer minim 70 de persoane care nu am si asta e fara mancare si bautura si etc ca a;leas separat? Mai bine dau banii astia pe o vila cu piscina si stam si ne simtim bine cu printesele noastre si nepotica si of course sorelixu si nashu.![]()
Dana normal chiar daca sparg ei ies si sigur ii mai doare oleaca, adik la ale mele asa a parut a fi.
Estrella uff imi pare rau ca sunteti bolnavioare
, speram sa treaca si sa nu fie laringita.![]()
Didi super ala e targetul meu 55 gata deja nu te mai iubesc, glumesc, so citez pe mada is verde verde de invidie.
Anaxena tu ce vb fato ca arati super mai termin-o, tu tot ti-o iei intr-o zi.
Anka cu laptele aici eu de la un an la cereale papa si etc folosesc lapte normal de vaca whole milk ca are toate grasimile si in bibe tot praf dau aici e lapte de la 0 la 6 de la 6 la 12 si de la 12 la 24, poti da si pana la 36 asta ultimul is 4 numere, is 4 pt ca de la 0 la 6 luni is doua tipuri unu simplu nr 1 si unu mai consistent pt bebeii mai fomisti si asta e nr 2, cu patru culori diferite asa is la toate marcile aici. Eu dau in continuare sa bea lapte praf pt ca are necesarul zilnic de ca, fe si alte asemenea si macar stiu ca primeste ce are nevoie.
Narcisa ms de pontu cu portocala eu nu stiam e buna de tinut minte ca si in italia e plin de zanzari si am vazut dela chicco dispoitiv de ala anti tantari si alte gaze cu uleiuri naturale si am zis c-om lua da aplic si cu portocala sa vedem care merge mai bine.
Ooka sa pui poze cu sofipocul si jucariile noi.
Yael da chiar mama scump scump la voi.
Mai vitamine nici aici nu se dau, sunt pe piata da nu prea le prescrie, la copii rar se dau mie mi-a dat medicul la Ari de la 1 an in sus sa ii dau, da sincer nu i-am dat tare des, ces bune ca au omega 3 si ea peste nu se omoara sa pape. Nici eu nu am luat tare multe vitamine, cu toate ca mama ma indopat de mica cu ele nu m-au ajutat cu nimic deosebit.
Narci welcome to Romania!
Ileanna ba este, bisturiu.![]()
A venit azi si shade a babe-ul
e de NZ de fapt e super cam tzapana oleaca da na e noua poate se mai da dupa aia e fain ca poate fi foloista full pe jumate pe vertical pe jumate pe orizontal e super si e si antiglare deci e numa buna pt de astia sensibilosi cu ochi albastri cum e familionu meu.![]()
Aseara am road test si caruciorul e super nici nu se simte greutatea merge singur incape usor pe usi se manevreaza usor in curbe e super, si e si mai nou enviormantly friendly nu are plumb in el si nu are phetap nu stiu cum.
Alexa ms pai la Ari vreau engelza sa fie prima lb nu romana ca asta nu o so folseasca ea tare mult si eu o inteleg orice lb ar vb.
Ileanna da de la dinti face asa ceva nurofen de durere.
Andreea condoleante pt bunica.
Katalyna nici Ami nu isi tine bibele si ea se joaca cu iepurasul cu mana mea nu vrea sa il tina o sa il tina mai incolo si la Ari la fel a fost mai tarziu a reusit sa o tina.
Anna felicitari pt cele doua concedii sa va simtiti cat mai bine si sa veniti cu poze multe multe.
Boti cu placere.
Mai e tare simplu de facut, da daca esti antitalent ca moi degeaba e usor de facut.
Vaii casutze de lem le-am lua si noi am vazut aici una mai inalta si dedesupt ai loc de pus jucarii etc si sus sa stea f frumos facuta cu din alea la geamuri cu inimioare taiate in ele si flori la geam pictate frumos ce mai niste minunatii de casutze superbe da nu avem atata loc in gradina.
Bine si scorurile is pe masura da ce nu facem noi pt printese.
Boti greu cu tantrums din astea in afara de distrasul atentiei nu stiu ce poti face ale mele deja s ebat pe jucarii si ma chinui sa fiu fare cu fiecare sa nu ii dau nas lui bebe ca e mai mica si nici so fac pe Ari sa dea tot ca ea e mai mare, greu nene greu.
Mai3 wow picteaza deja moama ce copii inapoiati am
, Ari abia acuma la 3 ani aproape pot zice ca picteaza.
Irolf multa sanatate.
Na e si de la boala lasa poate acuma ca e mai bine o sa pape si o sa recupereze.
gata am reusit sa recuperez revin mai incolo fug la trebile casei.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Ralu79 spune:
Ola ola!
La Multi Ani Casian si Denis si o viata minunata va doresc!
Anko- ai fost mortala. Mi te si inchipui cu telefonul la umerii copilului care doarme in cautare de bube

Xena- tu te alinti sau ti s-au stricat oglinzile? Pai daca si tie ti-e ciuda nu stiu zau ce sa mai zic ![]()

Capri- cum fu noaptea?
Boti si cine mai e interesat- aici e un link cu materiale Montessori free downloadable (scuzati romgleza)-impartite frumos pe categorii, cu planse si tot felul- http://www.montessoriforeveryone.com/Free-Downloads_ep_35-1.html si aici e site-ul unei tanti care aplica metodele Montessori cu copii ei acasa- http://montessorifreefall.blogspot.com/
Sun- ce cascaval fara sare ii iei Theei?
Pupicei tuturor si o zi minunata
ariadnabr spune:
Neatza si de la noi 
Boti iar ma bag in discutia voastra
Io , accesele de frustrare, pentru ca asta sunt de fapt, nu e alint si nici tantrum la varsta asta, le gestionez in general cu distragerea atentiei. Incerc joaca ca in filmuletul cu Sonia cand strangeau jucarele. Ma gandesc ca asa, e distractiv pentru ea, sa "imparta". Oricum notiunea de impartit nici pe la 3 ani nu o au impamantita ca lumea. Odata cu independenta si descoperirea ca ea e o persoana individuala, apare si dorinta de a-si impune teritoriul. O sa fie din ce in ce mai rau pana pe la 2 ani, 2 ani si jumatate, chiar 3. Adica o sa iti imparta probabil, apoi din senin, o sa i se puna pata exact pe acea jucarie si o sa inceapa sa tipe. Sa tipe, pentru ca asta e singurul mod de comunicare deocamdata. E normal sa treaca si prin aceasta faza. 
Ileanna e de la dinti, incearca un panadol sau vreun gel de dinti, daca exista si unul naturalist prin Romania, l-as incerca mai intai pe ala. 
Sunisor 
Mada cum o fost plimbarea cu carutul dublu? 
![]()
Mai3 pictat deja
???
Moni io am perna deja, da' de bebe, am cumparat una speciala cand era mica, cica facea capusorul rotund
si cu aia sta deocamdata, foarte mica si extrem de moale. Soniei cred ca i-am pus perna pe la 18 luni, dar era una tare si plata. Tot atunci am desfiintat patutul de bebe si i-am pus www.toys.ie/LINDAM-FOLDING-BED-RAIL-PINK-!D10702-prod.aspx" target="_blank">asta. Intentionez sa fac la fel cu Julia. 
Atata am retinut ![]()
Va pupic si ma duc la schimbat cupil 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ankalaura spune:
KAT - nici Erika nu iti tine biberonul, dar canita o vrea. Ca sa o scuture bine si sa verse apa din ea, pe care apoi o intinde lent cu degetelul, peste tot.
Ai putea incerca cu plasturi, dar sa nu cumva sa il desfaca si sa se mai intample vreo bazaconie. Vezi ca la farmacie e o crema speciala, e cam naspa la gust, ii dai pe degete cu ea
Poate renunta la deget. Daca nu renunta si se obisnuieste cu gustul cremei, cam naspa
De altfel crema nu ii dauneaza daca o mananca...
BIRI - la canadieni e naspa de tot sistemul medical. E oribil, nu naspa. Asigurare isi face toata lumea dar e de un singur fel. Si doar la stat. Ca privat nu se iegzista
Deci e naspa tare... Prietenii nostri cauta de 8 luni un logoped si nu ii primeste nimeni. Pentru o radiografie, stai si 4 luni. E sexy tare sa stai 4 luni daca ai o fractura... Sper numa' sa nu avem nevoie multa de doctor. Sau, in caz de ceva, sa ne putem sui in avion si sa venim in Romania. Sau mai pot imi fac o asigurare in alta tara din Europa... Pfff.... Poate nu o sa fim bolnavi.
Tu de ce crezi ca pe Erika am decis sa o facem aici? Sau mai bine zis, de ce am amanat plecarea ? ![]()
Cu plastelina... - eu scot plastelina cand doarme pitica. Iar cu Eliza am un agreement... Facem asa ca sa nu ne deranjeze Erika. Dei chestiile se impart in doua... chestii cu care nu are Erika voie, si chestii ok. Chestiile cu care nu are Erika voie sunt cocotate in lazile de sus.
DAR Erika doarme doua soamne pe zi, pe cand Eliza nici unul.
Uneori mai functioneaza sa o pun pe Erika in scaunelul de masa si sa ii pun pe tava chestii interesante, de exemplu niste pufuleti pe care ii poate sfarama sau mozoli, sau biscuiti... Dar asta merge din ce in ce mai putin...
Alexa_teo - da... am uitat sa spun ca maya, in reteta aia, vorbeste de sos de rosii nu de bulion... Eu pun fix rosii bagate in blender. Sigur ca nu pun piperul in portia ei
Sare, uneori uit, dar e bun si asa, datorita rosiilor.
Si noi tot asta am mancat ieri. Imi place ca orez nu e mult. Legume in schimb... de toate. Smecheria asta o mananca cel mai bine, si apoi conopida cu rosii si cascaval din care ii pregatesc azi.
ESTELLA - m-ai omorat cu backgroundu' meu
Ma speriasem ca am asa ceva si n-am habar!
BOTI - laptele ca e mai dulce, are zahar sau cum? Ce zice eticheta?
Sa stii ca socru-miu ii dadea vacii sa mananca napolitane. Pe cuvant ca laptele avea gust de vanilie!!!
Anyway, mie sa nu imi dai lapte de la vaca vaca, aia cu coarne ca nu poci nici sa vaz daramite sa miros sau sa gust... La cutie... fara numar...
Cu papier mache, dezavantajul e ca hartia igienica si aracetul costa al naibii de mult ca sa faci un papier mache' ca lumea, cantitativ
In rest, numa' de bine ![]()
Boti, ce zici tu acolo cu colajul nu e papier mache, ci colle'. Mache' ul e pasta, se modeleaza.
NARCI - "Manusa" e aia de pe mail, ca o carte carte? Sau e cartea-manusa? Aceeasi poveste dar cartea decupata ca o manusa? Daca e aia ca o manusa, o vreau si eu. Noi pe aia o aveam cand eram mici...
Io pe aia cu Ursu a gasit o pipa nu le-o citesc. Chiar daca e cu morala la final. Cum sa zic eu ca ursul tragea pasionat din pipa??