Vopsele de par- pentru roscate!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

eu zic sa nu iei palette ca nu e bun ,nuantatoarele nu trebuie gasite neaparat in mag. mari ,le poti gasi si magazinutze mai mici pe linga alea mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roses spune:

pai asta si vreau. eu nu gasesc nuantatoare.. gasesc doar Loncolor langa mine si palette la unirii( nicaieri nu gasesc decat acolo) In afara de loncolor si palette nu stiu ce marci mai exista tu mai stii vreuna?

Mergi la inceput

ti-am zis Bees si mai una nu stiu cum ii zice am vazut-o de curind e italiana dar costa cam 25 lei dute la un salon si intreaba si imi spui si mie

Mergi la inceput

Nu ma duc la salon. ma feresc sa intru in saloane, nu mi-a placut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Nu stiu ce a folosit , dar curand trebuie sa ma vopsesc din nou ca vine data nuntii si am sa ma uit si revin cu raspunsurile dorite

Citat:
citat din mesajul lui Roses

E frumoasa nuanta. Ti-a zis ce vopsea a folosit?
eu nu sunt deloc impotriva vopsitului acasa. nu am incredere in niciun salon. te duci pt ceva si dupa aia de trezesti cu un soc. ba te-a tuns prea scurt(acum 10 ani m-am tuns prima si ultima data la salon, de atunci nu am mai calcat in saloane dupa ce m-am dus pt varfuri si mi-a taiat 15 cm!), ba nu iese nuanta care vrei si iti mai si arde pielea. nu, eu ma fac acasa, ca nu am patit niciodata nimic. Eu mi-am luat acum rosu cireasa de la wellaton si ar trebui sa ma fac sambata asta de mi-ar iesi exact cum vreau.. tu ce nuanta erai inainte sa te faci rosul asta?

pana la mai putin de O LUNA

Mergi la inceput

Multumesc frumos, deocamdata culoarea arata inca bine , mai ales ca eu nu stau la soare , nu merg la plaja si mereu am o palarie pe cap

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

Cineze e foarte frumoasa culoare ,dar din pacate se decoloreaza repede vara ,Roses sa pui niste poze cu nuanta ta

Mergi la inceput

exact si eu la fel. ma feresc de soare ca de dracu cat pot de mult

Mergi la inceput

buna fetelor!Roses te duci numa sa intrebi nu sa te faca acolo ,si daca are si poata sa si vinda e ok ca te faci tu acasa daca n-ai incredere in salon

Mergi la inceput

E nici chiar asa , efectiv mie imi place sa imi ingrijesc parul in sensu ca oricum eu la ore de maxima putere solara nu sunt pe strada sau daca chiar trebuie umblu,o fac numai cu capul sub palarie , plus ca eu nu iubesc marea nu am rabdare sa stau la plaja si nici nu stau cu parul desfacut, constant este in coc, in concluzie parul meu nu se decoloreaza asa de repede iar culoarea sa este mai longeviva o idee ca sa zic asa

Citat:
citat din mesajul lui Roses

exact si eu la fel. ma feresc de soare ca de dracu cat pot de mult

pana la mai putin de O LUNA

Mergi la inceput

eh, eu ma feresc de soare ca de dracu' imi place pielea mea alba alba si nici nu ma gandesc sa risc sa ma bronzez. niciodata nu mi-a palcut

Mergi la inceput