Vopsele de par- pentru roscate!!!
Raspunsuri - Pagina 6
andacos spune:
Roses,revin la o afirmatzie anterioara si spun ca nuantzele de rosu nu persista!desi tu ai "ridicat in slavi"
gama weleto,uite ca si asta intra in statistici!
Deci asta e povestea nunatzelor de rosu,n-are nicio treaba cu ce culoare ai avut(asta ca sa ma refer la ceea ce ai spus tu),efectiv nu persista!si acum vara ,mai mergi la strand la mare ,persista si mai putzin!
dana
Roses spune:
Ba are mare legatura ce culoare ai fost vopsita inainte sa aplici rosu. Intreaba orice stilist.
nu am ridicat in slavi ci am spus ca pana acum este cea mai buna marca de vopsea si am incercat multe de-a lungul timpului. Avand in vedere ca eu eram saten VOPSITA de atata timp ma gandesc si eu ca e absolut logic sa se mai decoloreze pt ca pigmentul de vopsea se neutralizeaza mai greu decat pigmentul de par natural, avand in vedere ca este primul strat de rosu peste acel saten vopsit.Deci ma gandesc ca pana se va depune strat gros de rosu va fi mai dificil de intretinut. Spre exemplu, la radacina (3 cm) unde am aplicat vopsea pe parul meu nevopsit crescut, am frecat radacina cu toate tratamentele posibile :ulei de ricin, gerovital cu petrol, vitamine si tincturi pt activarea cresterii parului o data la 3 zile, si exact acolo culoarea este mult mai intensa! Dupa ce am frecat si masat ca la cozonac. Deci nu "ridic in slavi" orice vopsea, ci o vopsea buna din cate am observat pana acum
Si inca ceva, nu merg la mare, strand sau alte chestii de acest gen pentru ca nu suport sa ma prinda soarele. Imi place pielea mea alba alba si as merge si cu umbrela pe strada doar sa nu ma bata soarele. Chiar daca ies 5 minute pana undeva ma dau cu crema cu factor de protectie 50+
ANITA75 spune:
buna roses ,ia zi cum mai e culoarea pe par tot asa frumoasa sau s-a mai decolorat, la mine nici nu zici ca-i vopsit s-a decolorat ,vara nu tine culoarea se duce repede
Roses spune:
Buna Anita! Mai, s-a mai decolorat insa inca este o nuanta frumoasa. La mine a fost primul strat de rosu pe care l-am aplicat pana acum. Am zis ca o sa-mi mai iau sampon nuantator si o sa mai dau din cand in cand pana la urmatoarea vopsire pt a-mi improspata culoarea, asta pana se depun mai multe straturi de rosu. Iti recomand, nu etse nociv pt par, e ca un sampon-masca obisnuit care iti nuanteaza parul. Nu are amoniac, peroxid si nimic care ar arde parul, am citit ingredientele.Ma gandesc, si mi-a spus si o stilista, ca dupa cateva straturi bune nu se va mai decolora asa pt ca stratul de rosu va fi mai gros. Tu te-ai vopsit roscata pe par natural sau erai vopsita cu alta nuanta?
ANITA75 spune:
roses eu ma vopsesc rosu de multi ani dar nu sunt pe deplin multumita ,am avut un nuantator de la BESS foarte bun la inceput pina in iarna cind am obs. ca nu mai are culoarea atit de intensa cum o avea la inceput ,ti-am zis superba era si tinea cam multicel tinind cont ca era doar nuantator,dar ia spune-mi tu ce nuantator ai? l-ai incercat?
Roses spune:
eu tot ce am gasit a fost de la pelette - rosu granat. si a fost exact nuanta pe care o aveam in cap. M-am facut odata cu el si a iesit bine. apoi am cumparat de la farmacie sampon din plante pentru par roscat- BOTANICS se numeste. contine coloranti si extracte de henna. Ma dau si cu el
Roses spune:
inca nu stiu ce sa zic, dar uitandu-ma ca desi s-a mai decolorat, era normal mai ales ca a fost schimbare de nuanta din saten in rosu, nuanta este destul de aprinsa inca. si m-am vopsit pe 11 iulie si eu ma spal cam de 2-3 ori pe saptamana
ANITA75 spune:
inseamna ca welatonul ii bun la toamna am sa-mi iau si eu deocamdata nu, ca se decoloreaza
Roses spune:
fetelor stiti cumva de unde mai pot gasi nuantator de par Palette in afara de magazinul Unirea(parter)? Ce marci de nuantator mai stiti?