am nevoie de un raspuns urgent!

am nevoie de un raspuns urgent! | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Buna!
Fetita mea era pe trotineta si din neatentie a intrat in coltul unui contoar de gaze cu fruntea.Din fericire nu avea viteza asa ca doar a intepat pielea,dar a dat putin sangele(fara sa curga, doar cand o tamponez ramane foarte putin pe pansament).
Vreau sa va rog sa-mi spuneti(medicul ei e plecat din tara) ce sa-i pun si ce sa-i fac astfel incat sa nu-i ramana semn.
Poate ati trecut prin aceasta situatie si ati stiut cum sa procedati. E fetita si chiar n-as vrea sa ramana cu semn.
Multumesc din suflet!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu pe Giulia am dat-o mereu cu Carpicon.
E un unguent simplu, ieftin si l-am gasit atat la Plafar cat si in farmacii. Mi l-a recomandat pediatra cand fi`mea a inceput sa umble si se impiedica mereu pe cel mai intins asfalt
A avut nenumarate julituri pe nas si buze , dar nu are niciun semn Eu il recomand .

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Iti multumesc din suflet pentru raspuns! O sa ma duc chiar acum sa-l cumpar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noa

Buna!
Fetita mea era pe trotineta si din neatentie a intrat in coltul unui contoar de gaze cu fruntea.Din fericire nu avea viteza asa ca doar a intepat pielea,dar a dat putin sangele(fara sa curga, doar cand o tamponez ramane foarte putin pe pansament).
Vreau sa va rog sa-mi spuneti(medicul ei e plecat din tara) ce sa-i pun si ce sa-i fac astfel incat sa nu-i ramana semn.
Poate ati trecut prin aceasta situatie si ati stiut cum sa procedati. E fetita si chiar n-as vrea sa ramana cu semn.
Multumesc din suflet!

M-am facut mare!

eu stiu ca si crema de arnica e buna pt lovituri, vanatai, cucuie, etc...

sanatate multa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

parerea mea este ca nu-i va ramane semn. dar mai important ar fi sa-i faci un vaccin antitetanos, de fapt o mica injectie. cred ca se poate face la orice cabinet mai dotat. va luati de o grija!
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

pentru vindecarea fara sa ramina cicatrici se recomanda si vitamina A uleioasa care ajuta la refacerea pielii - mie mi-a sarit ulei incins pe fata si am avut noroc sa am o vecina dr, la care m-am dus imediat, ea mi-a zis de vitamina A, am dat si nu a ramas urma

e drept ca era arsura, dar in mod sigur ajuta si la cicatrizarea frumoasa la alte rani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

In afara de clatirea normala cu apa, nu este necesara aplicarea vreunei creme, trebuie lasata rana cat mai mult expusa la aer sa se usuce ptr a grabi vindecarea. Nici eu nu cred ca ii va ramane semn, copilul meu a avut astfel de rana tot pe fata, aproape de ochi si in cateva luni nu se mai vedea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Norocul ei(si al meu) cel mai mare a fost ca n-a avut viteza, altfel nici nu vreau sa ma gandesc ce putea sa se intample.Deja rana s-a inchis, a facut coaja si clar n-a fost ceva grav. Eu mai mult m-am speriat pentru ca nu m-am mai confruntat pana acum cu asa ceva si mi-am dat seama ca nici macar nu stiu cum sa procedez intr-o astfel de situatie.A vazut-o si un medic dermatolog ieri si m-a invatat ce trebuie sa fac(va spun si voua pt ca nu se stie cand se poate intampla).
Imediat pe rana se pune solutie Castelani si Baneocin pudra pana cand se inchide(face coaja). Eu n-am mai apucat sa-i dau cu solutie pentru ca pana s-o cumpar,incepuse deja sa se usuce.Din momentul cand a facut coaja, se mai presara din cand in cand Baneocin si se asteapta pana cand coaja va cadea singura.Abia dupa(asta nu stiam eu niciodata)pe pielea curata ,se aplica Contractubex gel,de 2 ori pe zi, 2-3 saptamani,pana cand se vindeca.
Inca n-am luat acest gel,astept intai sa cada coaja sa vad ce a ramas dedesubt.Daca e nevoie si se vede vreun semn ,o sa-l iau.
Multumesc inca o data s o sa va spun rezultatul la final!

Mergi la inceput