Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffinuta, eu inca mai conduc masina. Am primit interdictie de la dr. sa nu ma duc pe distante mai lungi de 200 km. Dar aici prin oras sunt tare cumintica si inca mai incap de volan

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

moni felicitari si la cat mai multe saptamani, sunt sigura ca ajungi si la 38, la servici pana cand te mai duci?

elenada tinem pumnii sa stea bb-ii in burtica cumintei

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adriana, multumesc . La serviciu pana mai pot, vreau cat mai mult. Nu vreau sa-mi iau prenatal asa ca sper sa nu fug de la serviciu la spital si sa am timp sa trec pe acasa sa-mi iau bagajul. . Oricum nu risc nimic, ca fetitele sunt cele mai importante.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetele, am si eu o intrebare. De cateva zile simt din cand in cand niste intepaturi f acute jos...parca spre col...simt ca si cum fetita impinge cu capul...imi taie rasuflarea asa acute sunt...dureaza doar cateva sec....si apoi nimic...ati mai simtit asa? E cazul sa il sun pe dr??

Ayda 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Buna tutoror!

in primul rand, Felicitari Bia pentru bebe!!!! Sa fie sanatos!!! Tot Tudor o sa il cheme si pe al meu.

Eu acum m-am intors de la medic, unde nu s-a intamplat mare lucru... m-a controlat pe mine, a zis ca sunt ok, si s-a uitat pe eco 4d de la bebe, si a zis ca totul e ok. Desigur, s-a luat de mine ca m-am ingrasat (desi mie cu 15 kg pana acum nu mi se pare ceva grav), si ca am picioarele umflate, si mi-a interzis (iar|) sarea. A mai facut si luna trecuta asta, dar sincer nu pot sa o elimin de tot..., nu imi place mancarea fara sare, mi se pare fara gust.
De internat a zis ca nu stie cand sa ma interneze, ar vrea doar "cand va fi cazul" (ce o vrea sa insemne asta...)

Si cam atat...maine ma duc la o eco, asa ca voi afla si greutatea lui bb.

Vroiam sa va intreb cum pot sa fac si eu sa apar in lista de gravidute?

32 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ayda_m suna-l, el stie cel mai bine, poate te cheama la o eco, vad ca esti in 36+ deci e posibil sa vrea sa iasa bebe asa ca nu mai sta pe ganduri si suna-l

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

alinutza78 multumesc mult pentru mesajul cu parola.
elanada unde pot gasi tot articolul despre voi din Tabu, pe pagina revistei nu este integral, multumesc si iti tin si eu pumnii sa duci la bun sfarsit/ termen sarcina, am fost foarte impresionata de ce am citit pana acum...de multe ori ma gandesc ca nu sunt indeajuns de recunoscatoare pentru ce am, in cazul meu o sarcina mult dorita "survenita" in cel mai prielnic moment daca ma pot exprima asa si mai ales fara nici 1% din eforturile si chinurile voastre, desi antecedentele erau grave si inconstienta mea a fost "crasa".
Domnul sa va ajute in continuare!

Adya 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

bia felicitari!!!!. Sa-ti traiasca zmeurelul, sa fie sanatos si papacios!!!

Uauuu...m-au apucat emotiile!!! Toate zmeuricile au fost cam nerabdatoare si au aparut la 37 de saptamani. Sper din tot sufletul ca a mea sa stea cat mai mult desi...la cum s-a agitat azi ...

35+ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Steadya uite Aiciarticolul din Tabu. Da clic pe poza si pori sa il maresti ca sa vezi ce scrie.

Eu am luat un set de biberoane de plastic de la Avent. Sper sa fie ok.

Pupici

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

muffinuta, eu am avut pompa manuala de la Avent si e suuuper buna. In maternitate o aveau pe cea electrica de la Avent si pe langa ca ma durea de-mi venea sa sar pe toti peretii, nici nu m-a ajutat defel. Asta manuala e suuuper. Am vazut si eu pe la americani varianta aceea de gentuta cu toate incluse ... la noi nu.
Sterilizator mi-am luat tot de la Avent, cel pentru microunde. Sticlute la fel ... mie Nuk-ul nu-mi place. Acum fiecare cu ce-i place. Iulia mea acum nu vrea sa bea din alta sticluta, doar din astea Avent. Am incercat sa i le mai schimb dar pur si simplu prefera sa nu bea lapte ... ea care e innebunita dupa sticluta ei de lapte
Patricia, nu-mi zice ca ciresele cresc glicemia ... ca eu am mancat pana in mom de fata vreo 30 de kg in 2 sapt
Dienutza, can d ma uit la semnatura ta, ma apuca emotiile Doamne ajuta, sa ne dai vesti bune, acum tie-ti facem galerie
Alex&Sara, se cam grabeste printesa ta. Ia si un gynipral, poate te ajuta mai bine decat no-spa. Tinem pumnii sa stea cumintica acolo
MC2008, ca sa te trecem in listuta avem nevoie de datele tale, si anume DN, UM, DPN-ul, maternitatea unde vei naste ... cam astea, uita-te pe prima pagina la ce am trecut la fete. Si rezolvam

Pe mine azi tare m-a dat peste cap cand am auzit ca vecina mea, care avea aprox acelasi DPN ca si mine, a nascut la 31 sapt. Avea sarcina gemelara, bine partea buna e ca sunt sanatosi si strumfii si ea, dar e in spital de cateva saptamani bune. Cred ca trebuie sa ia in greutate strumfii, s-au nascut cu 1300 gr fiecare.
Ce stiti de bebele lui Adriana Bahmuteanu? Ca n-am mai auzit nici o stire. E bine asa?

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si34+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput