Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 2
PatriciaArdeleanu spune:
Felicitari Bia!!!sa iti traiasac puiul, ma bucur ca te-ai refacut asa repede si ai un bb cumintel!! asa sa fie toti!!
fetelor, eu nu m-am stresat cu tampoanele astea nici data trecuta nici acum.nu mi-a cerut asa ceva la spital.
am avut vata si comprese sterile dar le fabricam pe moment, luam ce bucata consideram eu ca imi trebe si ii aplicam 2 straturi de comprese si gata. nu m-a stresat nimeni sa stau fara chiloti, se facea toaleta dimineata, te vedea si dr....si mai mult, spre rusinea mea, nu imi mai aduc amintede cite ori ne facea toaleta, dar nu venea nimeni sa ma verifice mereu.
acasa faceam baie locala des, ma spalam cu ceai de pelin si galbenele si m-am refacut fff repede.
despre pofta de mincare, nici eu nu am. maninc pt ca trebuie sa maninc si ca sa se ia rebecca dupa mine. in schimb imi trebuie fructe, acum cirese, in fiecare zi. si apa multa.
cred ca de aia mi-a iesit si glicemia mare, ca mincasem seara multe cirese.
Alinuta, la medicover am facut toate analizele si uroc\antibiograma la Puls -caci am dus=0 a doua zi, si mi-a fost f greu pe caldura aia sa mai ajung repede la synevo, iar Puls este linga blocul meu, asa ca am lasat-o la ei.
ma gindesc ca eu am tto fost racita de la rebecca, tusisem si mucisem vreo 3 saptamini inainte sa iau analizele astea, poate au influentat putin.
Patricia s32 si Rebecca 05.02.2005
Mushil spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffinuta Hello,fetelor! mama mia ziua mea de nastere devine fenomen,iertati-ma dar am vazut mesajul Biei..a doua zmeurica nascuta de ziua mea Bia felicitari iti doresc din suflet sa te bucuri de baiatul tau Tudor Mihai sa aibe o viata minunata !a venit si el ca si fetita lui Nusy in aceeasi zi...si va doresc numai bine Giova mercic de raspuns,da,la pompa aia manuala ma refeream de la Avent,spuneati ca e buna,nu stiu dc are sens sa cumpar una electrica.Aici vine intr-un fel de travel bag cu biberoane si sticlele de plastic dela Avent...la voi e la fel?? Fetelor iar dau buzna cu intrebari: biberoanele si sticlele le-ati cumparat din plastic sau sticla? ca marca?Avent sau Nuk citeam ca-s no 1? sterilizatoare din care ati luat am vazut mai multe modele?sunt la microwave sau electrice si dc imi spuneti si mie va rog mult ce marca? purificatoare pt aer ati luat? |
Buna,
Eu cumpar biberoane din plastic, asa mi-a zis dr. pediatru, de la NUBY si NUK, tetine din silicon de la NUK CU SUPAPA PENTRU LAPTE, suzete anticolici tot de la nuk, de la NUBY o sa iau un biberon anticolici cu senzor care indica temperatura optima de hranire, o sa iau si sterilizator electric pt 6 sau 8 biberoane de la Primii Pasi, prefer sa nu iau de microunde si un incalzitor cred ca tot de la Primii Pasi sau de la babycomfort ( intra pe site-ul lor ).
Dienuta79 spune:
Waw a nascut si BIA: sa-ti traiasca ,sa fie sanatos si mancacios!!!,se pare ca eu urmez ,dar bebelul meu se lasa asteptat,ii place la mami in burtica si cred eu ca am avem de asteptat.Cred ca o sa ma duc sa fac un dus rece,ca nu mai pot de cald,curg apele de pa mine,caldura mare
Dienuta 38+ ALBERT ANDREI
AMR 2 sapt.
uliiasi spune:
BIA, felicitari, ce veste buna!!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebelasul vostru! Sa fie cuminte si papacios!
Iulia 36+
Alina spune:
Muffinuta,eu am luat Nuk de sticla.Parerea mea ca cele de sticla sunt cele mai sigure,cel putin la inceput cit le tinem noi,dupa aceea mai discutam.La fiica-mea am avut tot Nuk dar si de sticla si de plastic si apoi cind s-a iscat scandalul cu substantele nocive din cele Avent(si cine stie din mai cite...ca doar nu-s toate testate...)mi-am tot facut griji,am citit ca cele din sticla sunt cele mai sigure,am luat din astea si gata.Numai 2,pt orice eventualitate.
Sa stii ca nici eu nu am pofta de mincare,as minca cu drag doar fructe.In rest,ma tot uit prin frigider si nu ma prea atrage nimic,noroc ca gatesc pt fata si mincam impreuna de prinz.
Sa stii ca nici aici nu se da nimic pt contractii,doar magneziu.Eu am no spa din Ro si am luat doar de 4-5 ori.
Patricia,uite,ca tu te-ai exprimat mai concis,cam asa am vrut sa zic si eu ca am pastrat calea de mijloc,pupaturi si alintaturi muulte,timp impreuna dar fara crize in magazine,fara toate prostiile de pe rafturi,fara dulciuri in exces si de proasta calitate.Daca am refuzat ceva,am cautat mereu sa-i explic de ce si sa cautam impreuna solutia de mijloc,gasim alternative,discutam mult.Totusi cu mincarea,i-am facut mereu ce-i place si nu m-am incapatinat cu "maninci ce este",si eu sunt mofturoasa si nu maninc orice.Eu cred ca bebelusii nu sunt alintati,doar ca unii au mai mare nevoie de apropiere si nu am impus niciodata cit si cind o iau in brate sau cit si cind ii dau atentie,totul a fost la discretie si totusi nu am avut copil agatat de git ci copil iubitor,dragut,calm,fara crize.
Bia28,felicitari!Sa-ti traiasca sanatos zmeurelul si sa va aduca bucurii pina la adinci batrineti!
Fetele,mai vorbiti despre carucioare poate ma loveste si pe mine inspiratia si mai ales hotarirea .
Seara faina!
Alina,mami de printesa si baby
adrianafedorca spune:
biberoane la primul am avut numai nuk, de plastic si 1 de sticla, dar era cam greu, la inceput e ok cu cel de sticla ca-l tinem noi dar cand se maresc piticii e cam periculos
eu le-am pastrat pe cele de la nuk, acum am si 2 de la avent de la pompa de muls, tetina de la nuk mi s-a parut ca imita cel mai bine sfarcul , poate de aia `cezar a supt tzitzi si a baut la biberon cu aceeasi placere
nah ca n-ati scapat de mine am luat laptopul sotului si stau in pat doar ca nu am aceeasi viteza la scris
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Bueyy,sa mai asteptati cu galeria pt. mine,bb poate sa mai stea la purtator....mai ales ca ar fii mai mic cu 1 sapt./10 zile dupa eco...Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.
Alex@Sara spune:
Fetelor,cre ca pt noi o sa trebuiasca sa faceti galerie cat de curand,ca azi d-soara a facut una-ntr-una breack dance,nu mai pot sta nicicum si am si niste dureri de mijloc si pe sub burta cam cum le-am avut cand l-am nascut pe Alex .Am luat un No spa forte dar vad ca nu ma lasa.Mai iau unul peste vreo ora sa vad cum e ,si daca nu ma lasa,il sun pe nenea dr.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
33sapt+
CRIXIA spune:
Alex @ sara...stai cuminte, ca-i devreme! Sus in pat, linistita!
Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt
Moniland spune:
Alex&Sara, mai trebuie sa stea in burtica. Eu pun majoretele la lucru ca sa mai stea fetita. Nu e frumos din partea ei sa o ia in fata.
34+Laura Ioana Irina Maria