Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
anemona27 spune:
Hera ai o frumusete de baiat,sa va traiasca,sa va umple casa de bucurie!
Blanca ne arati si noua camera?
36+
Alex
Galarina spune:
Dragele mele, felicitari celor care ati nascut! Sa va traiasca puisorii, sa fie cumintei si sanatosi!
Am vazut poze, sunteti toate frumusele! De bebelusi ce sa va mai zic...
Noi suntem bine, in saptamana 34, urmatorul control pe 3 iulie. Bebelusa are cordonul in jurul gatului,e singura mea ingrijorare, poate mai avem sanse sa si-l scoata pana la nastere.
La fel ca multe din voi si eu o simt destul de jos, e aproape gata sa iasa![]()
Eu sunt acasa cu bebeloiul mare de 5 ani. Ma alearga toata ziua, n-am cum sa ma ingras prea mult in ritmul asta. Toata ziua mofturi la mancare (are 4-5 feluri preferate dar niciodata nu-s dupa el potrivite in ziua in care le gatesc, el vrea fix altceva
Ne intelegem noi pana la urma...
Am ramas inca la ideea de nastere naturala, daca e la fel ca prima poate ma risc fara epidurala...promit sa nu tip![]()
La capitolul lucruri mai putin bune m-am ales cu picioarele pline de vase sparte, tre sa ma apuc de cumparat ciorapi opaci:) Sper sa se mai amelioreze dupa nastere...
Va pup si va doresc nastere usoara celor care urmeaza in curand! Sper sa am timp sa intru mai des!
Pupici!
Cristina S34
alinutza78 spune:
Elenada ma bucur ca sunteti inca in formula de 3 in 1...fiecare zi e un succes...bafta maine la spital si sa vii cu vesti bune
Nusy felicitari pentru recuperare rapida…chiar ca esti un bun deschizator de drumuri ale zmeuricilor

Alus multa sanatate si sa stea bebele la caldurica cat mai mult
Lucialu imi pare tare rau ca te chinui cu durerile de menstra
...ma bucur totusi ca le-ai gasit un pattern..si ca pupa iti face cate o “fericire” din asta la aniversare....sa dea Dumnezeu sa stea pupa pana la termen
.
Multumesc pentru urare..insa nu am mai dormit deloc…am avut de rezolvat treburi de birou…dar astazi au fost acompaniate cu urlete si injuraturi…cred ca-mi ating si eu limitele
…sunt consultant de meserie, dar la noi in Romanica, clientul percepe consultantul ca stergatorul lui de cur si considera ca are dreptul sa te sune la orice ora din zi si noapte, si sa-ti ceara si sa stai in patru labe si sa urli la luna
…asa mi-e necaz pe romanii nostri ca-mi vine sa-mi iau strumful si sa emigrez
…Ma suna nea’ presedintele de CJ....un ipocrit si jumatate: Vai doamna da’ mai puteti? Cum merge sarcina? Totul e ok?..ei, atunci am nevoie sa ma ajutati cu treaba asta ca nu se pricepe nimeni din institutie la fonduri europene si e in interesul nostru comun ca totul sa iasa ok
(adica in traducere …daca vreti toti banii faceti si extra, pe langa contract..ca doar nu’s nebuna sa dau administratia locala in judecata
)…ufff, m-am descarcat si eu…sincer, insa nu-mi mai sta gandul la munca…si nu mai am rabdare....iar toti nervii si hormonii de sarcina s-au revarsat astazi…de-am crezut ca si nasc, atat de tare s-a agitat strumful din cauza tipetelor mele…
.
Si toata chestia asta de nevroza deriva si din faptul ca cel putin dupa ziua de ieri am constientizat ca se apropie termenul..si ca mai sunt o gramada de rezolvat. Am facut comanda la NEXT pe 3 iunie…si inca nu a ajuns…cica nu e nici o problema si pana marti ar trebui sa soseasca transportul…da’ de un’ sa stie cotofenele alea din Marea Britanie ca eu sunt in sevraj ca nu am hainute..darmite ca nici nu sunt spalate si calcate
. Nu a venit nici patutul si comoda...uff…se aduna
.
Cat despre rasfatat copilul....degeaba peroram pe aici ca fiecare o sa faca cum crede de cuviinta, ca vorba aia a noastra e progenitura si fiecare are un model mental de educatie. Insa vorba lui mqqm e greu sa nu rasfeti un copil…plus ca din cate m-am documentat si invatat de la cursuri, in primele 3 luni de viata a bebelusului nu se pune problema de mani****re....copilul plange, chiar daca nu are colici, e hranit si schimbat, din motive de anxietate ( e scos dintr-un mediu care i-a fost familiar luni bune si se acomodeaza greu la viata exterioara)....Ce mi-a placut mie foarte mult la cursuri este ca s-a insistat pe o chestie pur umana: bebelusilor nu le trebuie asigurate doar nevoile fiziologice…ci si cele de attachment…ei sunt niste mici personalitati cu nevoi sufletesti. Acum sunt mai mult decat sigura ca nici una dintre noi (chiar si eumada care e mai dura…dar se vede clar ca e topita dupa zmeurica ei) nu este in situatia de a trata atat de rudimentar nevoile copilului…da’ mie mi s-a pus pata rau de tot in urma conversatiilor cu cumnata’mea (ca numai de mani****re si speculare vorbeste
)…si cum astazi e clar o bad day din istoria sarcinii, am gasit de cuviinta sa mai perorez putin..
Multumesc pentru intelegere
O zi buna sa aveti gravidutze
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Giova spune:
hera aveti un flacau tare frumos si bucalat.sa va traiasca si numai bucurii sa va aduca!
Muffi esti din Timisoara?
Blanca super ca ati terminat. tare harnicuti ati fost.
Alinutza te cred ca te-a suparat nenea ala
. nu mai pune totul la suflet, incearca sa le mai dai si cu flit unora.
galarina si mie mi s-au spart niste vase de sange la un picior. Nu purtam eu mini, dar se vor vedea ca naiba la costum de baie
. oare de ce am patit asta? se mosteneste? caci si mama are cateva sparte, bunica la fel....
. Nu am vergeturi, dar am vase sparte.
merg cu piciul putin in parc. pe diseara...daca nu mi-e lene sa deschid compul.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Galarina spune:
Dragelor tineti bebelusii in brate, giugiuliti-i pentru ca nu dureaza mult toata povestea asta...Fi-miu la 5 ani deja nu mai suporta multe dragaleli. Era o vreme cand imi ziceam: doooamne, cand o fi timpul sa plece singurel seara la culcare si sa-mi vad si eu de ale mele...Acum imi place sa stam impreuna 10 min in pat inainte sa adoarma...Imi povesteste cate-n luna si in stele...
de ex. ieri intreaba: Mami, povestea Degetel e scrisa de fratii Gri?
sau zice"Slaba Domnului ca a venit seara ca-mi era un sooomn"
.
Pups!
Galarina spune:
Gio, povestea cu vasele sparte cred ca tine de ereditate mult...Altfel nu-mi explic. Am doar 12 kg in plus, merg destul de mult pe jos...nu vad ce ar putea fi...Nici eu nu vreau mini-uri dar nici nu-mi plac cum arata asa...Nu ma mai stesez, astept sa vad cum vor fi dupa nastere!
anemona27 spune:
Da,fetelor chiar tine de ereditare,mie chiar mi-a zis dr ginecoloaga ca daca e sa fac vergeturi fac,indiferent de crema pe care o folosesc.
36+
Alex
alinutza78 spune:
anemona...nici cu ereditatea nu e dovedit. Mama mea are doua sarcini la activ la care a luat in greutate peste 25 de kg ca avea lichid amniotic in exces. Are 57 de ani si nu are nici o vergetura...nici nu stie ce-s alea. Ma enerva ca nu stie si am luat-o eu la puricat...cicalea sa-i arat pe viu...si nu am gasit nici una
. Iar moi...la cata cremuiala..si nu am luat foarte mult in greutate...si mi-au aparut
. Pe cine sa mai caut in familie de vergeturi?![]()

Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
meleea spune:
Hera ...ce baietel frumos ai ,sa va traiasca!
Galarina ,e tare scump strumful, abia astept si eu sa am parte de astfel de momente 
Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
muffinuta spune:
Hera ce baiat frumos ai!te felicit inca o data din suflet..mi s-a inmuiat inima cand l-am vazut..
o intrebare,Hera,stiu ca ai avut un travaliu lung,au folosit epidurala sau ai mers pe 100%natural..oricum ai admiratia mea,atatea ore mi se pare enorm.sper ca te-au ajutat la spital..
Giova da.si mi-e un dor teribil de casa,parca simt mirosul de fructe din piete si port mereu in suflet primaverile noastre superbe..
Muffinuta
cu leutul meu iubit Nikolai James