Incepem scoala-2009-2010

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

pai pe fisele voastre nu exista o caracterizare a copilului, pe langa acele fb-uri pe linie?ca la mine exista o caracterizare in care scrie cum e stefan, ca n-are rabdare prea multa, ca trebuie mereu sa i se dea o ocupatie, ca are inclinatii artistice...la voi nu e la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu n-am nicio rubrica de sport si nici de muzicaAm asa:IDate generale copil,IIDate despre familie,Dezvoltare fizica si starea sanatatii,IIIRezultate obtinute in grupe-doar un calificativ pe total,,IVProcesele cognitive-nivel de inteligenta,memorie,imaginatie,limbaj,conduita copilului la activitati(atentie,interes),purtarea in general,conduita in grup si integrarea sociala(daca este un copil retras,aciv,comunicativ),VTrasaturi de personalitate-temperament,emotivitate,dispozitie afectiva predominanta si insusiri aptitudinale(daca lucreaza repede si rezolva usor sarcinile de invatare etc).Mie mi se pare ca fiica-mea e caracterizata foarte bine de educatoarea ei,cu plusuri si cu minusuri.
Cred ca fisa mea seamana cu a lui gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Noi nu am primit nici o fisa, desi fetele au frecventat 4 ani gradinita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ma inscriu si eu pe listuta mamicilor de viitori scolari. Maria mea implineste 7 ani pe 3 iulie si e inscrisa la o scoala de cartier.
Recunosc ca astept cu emotii inceputul de an scolar :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Fisa mea seamana cu a lui lory.
Este pe 3 pagini, pe prima pagina fb-urile - acolo sunt trecute si optionalele pe care le-a facut muzica, dans sportiv, engleza, germana. Apoi caracterizarea copilului - cu dezvoltare fizica, memorie, dar si rolul asumat in joc, cum e perceputa de ceilalti copii, etc, etc. Nu am fisa in fata, are VI capitole cu nenumarate subpuncte
La final recomandarea - in sensul ca e pregatitata atat fizic, psihic cat si ca nivel de cunostinte pentru a incepe scoala.
Sper ca e caracterizata corect pentru ca este foarte laudativa la adresa Monicai . Ce e drept tooate feed-backurile au fost pozitive, in ultimul an imi spuneau ba una ba alta doamnele "Doamna, ce copil extraordinar aveti" . Mie mi s-a parut ca asa spun tuturor, un fel de incurajare, am aflat ulterior ca unor parinti li s-a recomandat sa mai stea un an ca nu e copilul pregatit pentru scoala ...

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

da, aia e fisa...cu multe rubrici.
sa aveti un sfarsit de saptamana placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtirba spune:

Buna... ma bag si eu in vorba!
Eu sunt mamica de Mihai de 12 ani si de Tudor de 7 ani(pe 10 iulie) care, evident, merge la scoala la toamna.
Cat de linistita am fost cand a inceput cel mare si cat de agitata sunt acuma... Mi-e groaza! Tudor este "copilul triplu Duracell" cum i-au spus prietenii nostri, nu oboseste niciodata si vorbeste intr-una, chiar si in somn. Sincer, nu stiu la ce sa ma astept.
Va merge la o scoala in cartier, aceeasi la care merge si fratele lui. Sper sa fie bine, am niste emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Off, #351;i noi īncepem #351;coala anul acesta..Asemenea vou#259;, m#259;micilor, mai multe emo#355;ii le am eu, decāt piticul nostru..El pare īncāntat de idee, cu atat mai mult cu cāt va fi coleg cu al#355;i 6 fo#351;ti colegi de la gr#259;di. S#259; nu uit, c#259; una dintre feti#355;e este iubita lui.:)

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Buna,ne inscriem si noi pe lista boboceilor din toamna asta,Alex va avea in septembrie aproape 6 ani si jumatate.Ne-am hotarat in ultimul moment sa-l inscriem la scoala anul acesta...asa ca am maaari emotii ...

O zi frumoasa.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Betiana - in primul rand cred ca e reclama. In al doilea rand ce sa aflam de acolo? Am vazut chestii cu Michael Jackson si Counter Strike ... ce legatura are linkul tau cu scoala???

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput