Incepem scoala-2009-2010

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

@Anya, Nu, platim engleza, desi incep sa ma intreb de ce, pentru ca stiu sigur o alta scoala unde la clasa I nu se plateste si e "de la stat", cum zici tu.
E un optional, cica, dar mai investighez sa aflu de ce noi platim. Am banuiala ca scoala nu a avut loc pentru catedra de engleza de la clasele mici (I-II) si atunci a picat in spinarea noastra. Oricum doamna de engleza are cel putin 15 clase/ grupe la care preda engleza in acest mod, 4 din ele fiind la gradinita unde a fost Ioana mea. Fiind vorba de grupe de gradinita sau clase mici, nu m-am zbatut prea mult sa aflu si ce calificare are doamna de engleza, asta si pentru ca mi-e cumva si penibil sa tot fiu cea care scormoneste dupa detalii si se pune impotriva "sistemului". Insa, mie mi s-ar parea normal sa ne prezinte si noua cineva CV-ul doamnei, daca tot e s-o platim, sau macar pe doamna, sa o intrebam noi. Aici in oras se stie ca preda la cateva gradinite si scoli, a fost un fel de trend asa, de la o gradinita au inceput toate, si la fel cu scolile, dar, sincer, desi doamna de engleza e o draguta si mi-e simpatica, habar nu am daca are vreo competenta in domeniu. Si la drept vorbind mi-e destul de greu sa lansez vreo intrebare mai iscoditoare pe tema asta, ca sa nu provoc o furtuna impotriva copilului meu. Oricum, ma intreb cine o evalueaza pe doamna, daca o evalueaza cineva, in afara de copiii pe care ii pastoreste de doua ori pe saptamana.
Optionalul al doilea - educatie pentru sanatate - nu inlocuieste nimic. Il face doamna invatatoare in cadrul catedrei ei, nu stiu cum vine sistemul.
Ioana face si religie, tot "de la stat".
Cat despre mamici agresive, eu am o bunica.:) Care, indiferent de subiect, deturneaza toata discutia catre nepotica ei. Iar in prima zi, cand doamna invatoare ne tinea un discurs de bun- venit si ne explica in mare ce si cum, avea foarte dese interventii constand in mesaje elogioase la adresa doamnei, incat la un moment dat ne cam foiam cu totii stanjeniti gandindu-ne ca poate deranjam dulcele moment al doamnelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dinubebe suntem din acelasi oras . La ce scoala e fetita ta? Doamna de engleza in cauza e bruneta cu parul lung si ondulat?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Ducandu'l ieri pe Bogdan la scoala am asistat la o secventa incredibila. Mamele de fete (pe cuvant ) au inconjurat'o pe femela alfa (invatatoarea) intr'o miscare ca de www.outsports.com/news/2007/paris_rugby_ad_poster1.jpg" target="_blank">Turneul celor 5 natiuni. incepand o incredibila actiune de linguseala prin interpusi.

Deschiderea a venit de pe partea dreapta:
-Fata mea a plans ieri dupa ce s'a despartit de dumneavoastra
Pachidermele din flancul stang ramase brusc descoperite se lanseaza spre centru:
-Ciresica mea s'a trezit la ora 5 ca sa ajunga mai repede langa dumneavoastra

:))))))) Genial!!!

La noi a fost si mai si! O "Marijuana de Militari" cat pe-aci sa se ia de mots cu o "tanti Udrea". De toata jena!

Ce sa facem? Asta-i fauna Romaniei! Trebuie sa avem grija sa nu se ia proastele obiceiuri.
Asa ca...Xeno, data viitoare sa dai un exemplu bun, da? Nu te mai lasa influentat de catre doamne!
Cu o privire care ar fi putut secera castanii din curtea scolii pachetul de inaintare raspunde cu un incredibil:
-Capsunica ieri, cand se juca cu fratiorul ei, Dovlecel ii spunea ca sinteti cea mai frumoasa si cea mai desteapta din lume.
Brusc, de pe linia de fund simtind ca pierde teren o alta posesoare de legume-fructe pluseaza timid:
- ... si cea mai eleganta
moment in care am simtit ca nu se poate sa pun in pericol viitorul copilului meu motiv pentru care am strigat si eu:
-Sinteti casatorita doamna invatatoare?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Xeno, am flash-back-uri!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

@CrisAndrada
Da, cred ca despre ea e vorba. Prenumele este Ana-Maria. De ce m-ai intrebat de scoala ? Iarta-ma ca pun si eu intrebari, dar ezit in a ma "deconspira" in totalitate, nu pentru altceva, ci pentru simplul motiv ca nu stiu ce consecinte ar putea avea asta asupra copilului meu. Mai ales ca doamna are si bebe, poate fi chiar membra a acestui site, de unde pot sa stiu eu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

XENO, am ras de ma doare burta!! Si eu am cateva specimene de genul asta.
Raportam ziua 3 > Alin spune ca ii place...dar a recunoscut ca i se pare greu... Inca nu au inceput sa scrie, fac exercitii de comunicare din imaginile de pe primele file.
In sfarsit am gasit borcanel special pentru apa. (educatie plastica).
Nu au facut sportul fiindca nu s-a definitivat orarul si inca nu au repartizat un profesor.
Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Diana, ce borcanel special pt apa ai gasit? Cum arata, din ce material este, cat a costat si de unde l-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Ziua a treia s-a incheiat cu ratacirea jachetei si a insignei
Nici la noi nu s-a inceput la modul serios scoala,inca suntem in prezentari ,cunoasteri,obisnuiri,nu avem inca teme.
Nu stiu care sunt optionalele:noi avem orarul gata facut:oare sa fie engleza si educatia plastica?
Greu cu sculatul asta dimineata,in prima zi veselie,in a adoua zi un zambet fortat,in a treia mormaieli,in a patra intrebarea de ce trebuie sa ma scol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Sunt si eu mandra posesoare de boboc speriat (ceva mai pasnic in ultimele doua zile). Ieri au scris intr-un caiet special, semne grafice invatate la gradi, doar cu creionul (deci acasa am putut radia pagina s-o luam de la capat). Maine avem prima sedinta cu parintii. Pana acum, nemultumirea cea mai mare o am fata de... caiete... Am probat 4, ba nu, 5 firme diferite si 3 stilouri diferite... Am scris cat de frumos am stiut eu cate o pagina (cu stilouri diferite) si cand am intors foaia, ia ghiciti, parca scrisesem pe sugativa! Am pus apoi copilul din dotare sa scie ceva, evident ca arata mai rau, fiindca el apasa penita pe foaie.
Intrebare: voi ce stilouri si caiete folositi si nu patiti ca noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

O cutie de plastic adecvata nu e buna? La desen, vreau sa zic.

Eu nu m-am stresat foarte tare, deocamdata, cu rechizitele. I-am dat penarul pe care l-a folosit anul trecut la cursurile de engleza. Sunt cam injumatatite creioanele colorate, dar in rest e f bun, si cu spiderman, pe deasupra. I-am luat 1 caiet velin si un vocabular - sa ne comunice domnisoara una-alta si atat. I-am mai luat un trening de la TCM, dar oricum trebuia sa-i iau unul...Pentru pictura avem pe acasa tot felul de culori si pensule, asa ca vom vedea ce o sa-i trebuiasca.

Special pt evenimentul asta (inceput de clasa I) am luat ghiozdan, stilou si i-am comandat un birou, sa aiba unde face lectii. Mai ramane de luat de la scoala uniforma si caiete/carti cand vor veni. Restul rechizitelor- pe masura ce e nevoie.

Mergi la inceput