Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Simonoooooo esti barbata breeeeeeee fetelor inca nu am primit nimic de la MOnik, Mariaana stii tu ceva? ma pun sa o sun, normal cred ca sigur a nascut, poate nu se simte in stare sa scrie un sms, saraca.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Fetelor, sa fiti iubite!
Clau, petreceti?Daca da , atunci distractie placuta , si inca o data numai bine fetei tale1Sa aiba o viata fericita!
Moonik, tinem pumnii!Succes!Esti tare , sintem cu tine!

Mergi la inceput

Monik e posesoare de Jamie-Louis 2960 kg, 51 cm, se simt bine amandoi, astazi la ora 13 a nascut, e inca 'drogata' in cap asa a scris ea , dar e bine si happy

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bine ai venit pe lume Jamie-Louis,Monik felicitari, refacere rapida.Bebe mancacios iar tu sa ai laptaria lui Enache

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

is draga si inca ma mai fac ca n-am incotro!
deci eu am trecut azi pe langa monik, acu m-am uitat pe harta si am vazut, chiar am gresit putin drumul si am trecut rhinul spre ea, dar cred ca e in mainz la spital, ii tin pumnii!
mariana si pe langa tine am trecut (mai de departe putin - hamm) dar nu pot cobori si oricum tu esti deja "plina" de treburi, ne vedem noi dupa ce te mai eliberezi!
si asa pe rau in sus dau de alex si de corina, macar invat mai bine sa va localizez! iar la 115 km de strasbourg sta teodora...
tot nu stiu cum sa fac sa vedeti si voi harta aia...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

felicitari monik, sa fiti sanatosi amandoi!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

haideti sa bem vinoase ptr bebele lui Monik sa traiasca baiatu

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

simo nici io nu stiu, o am dar nu o pot pune niciunde , o dedicatie ce ii placea lui Monik :

cu toata dragostea ptr tine iubita mea.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

MONIK, felicitari!!! Sa-ti traiasca Jamie-Louis, sa fie sanatos si sa iti umple inima de impliniri si fericire!!!

Deci de-acum pe 17 iunie avem doi sarbatoriti la vitamine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui i_ulia

MONIK, felicitari!!! Sa-ti traiasca Jamie-Louis, sa fie sanatos si sa iti umple inima de impliniri si fericire!!!

Deci de-acum pe 17 iunie avem doi sarbatoriti la vitamine

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput