Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_specht spune:
anda drum bun
www.
e si asta bun de slabit.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
ramayanaa spune:
fetelor, ma invart ca nebuna de una singura prin casa fara rost, parca n-am stare...
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
tumpi spune:
Ramayanaa, de ce nu ai stare?Cand te muti?
Am atata treaba si eu stau lipita de pc ca tb sa urmaresc niste licitatii.imi mananca ficatii
,mai ales cand imi fura de sub nas produsul
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
zuzi.simona spune:
buna fetele
acu am aterizat si eu la vapor (mainz), ma pun sa citesc apoi dau raportul
dar sa nu uit: sa-ti traiasca fata clau, sa fie sanatoasa si sa va intelegeti mult mai bine!
pup
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
ramayanaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tumpi Ramayanaa, de ce nu ai stare?Cand te muti? Am atata treaba si eu stau lipita de pc ca tb sa urmaresc niste licitatii.imi mananca ficatii ,mai ales cand imi fura de sub nas produsul![]() "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
peste cateva zile
as pleca p-afara la aer, dar tre sa stau ca vine cineva sa ia o canapea pe la 5
ce cumperi frumos?
tumpi spune:
Si eu as iesi la plimbare, simt ca-mi plesneste capul, treaba nu mai fac, am intrat in greva
.
Dar fiinca am la dispozitie o ora opana la urmatoarea licitatie ma duc sa-mi spal masina ca e plina de musculite pe bot de la drum ca de luni cand am venit nu am apucat sa o spal cu vremea asta asa frumoasa.
De cumparat, hmm..mi-ar mai tb un beutycase pt concediu, vazusem unelele de la Samsonite,aveam acum cateva zile in Beobachten unul si am uitat de el
si nu a licitat nimeni si era 1 e
.
Tu ziceai ca esti fizioterapeut?Of, mi-ar tb si mie o maseuza, mai ales una priceputa la reflexo ca-s varza.
Gata fug sa spal masinuta.da mai revin![]()
ramayanaa spune:
da sunt fizioterapeut, si cu curs de reflexo facut
, dar n-am mai practicat reflexo de mult, cam de cand am venit
tumpi spune:
ok, cu prima ocazie cand ajung in Ulm ma primesti si pe mine?
Acum multi ani am facut 6 luni refelxo, asa de bine m-am simtit, dar din pacate maseuza a facut atac cerebral si nu a mai practicat dupa si cine a venit in loc nu mi.a placut.Atat i-am dus dorul d-nei Marga (asa o chema), pe langa reflexo faceam masaj anticelulitic si corporal, era o placere.Acum sunt o evapa, tot zic ca ma duc la masaj, trebuie sa cut un salon si sa vad ce preturi au.
Simo, nu ai terminat de citit?![]()
Miki, ai gasit posta?
sau postasul![]()
claudia74 spune:
Simonel 
, vai cate am povestit cu fata
, ce femeie extraordinara, mi-a placut de ea si mai ales cum gandeste despre nemti
.
Ioana da-mi un tip ce sa raspund acolo, stii tu!
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
gata, am cetit tot ![]()
bun venit fetelor noi: dana si roxana, aici gasiti prieteni buni si ajutor in orice, oricand!
suntem in drum spre strasbourg, incarcam pt. rotterdam...
ma dor toate alea ca iar am tras munca la casa 2 zile cu mama, ea nu se mai vaieta ca mine! am inceput sa varuim in keller si tavanul in biroul fetei, ca iustin nu a mai apucat...mama a legat si rosiile
, am mai carat cat a incaput in masina de la actualul domiciliu, am fost si la sedinta cu parintii daca tot eram in zona, chit ca nu am priceput mai nimic, am mai stat apoi juma de ora sa-mi lamureasca prietena mea care are baiatul in aceeasi clasa...au o gramada de activitati copiii astia in ultimile saptamani si parintii sunt invitati, noi unde sa ne impartim: cine sa lucreze? cine sa faca mutarea? poate ajungem macar pe fuga sa vada si ceilalti ca n-am abandonat copilul ![]()
mai e si ziua ei si cheama fete si unde sa le tin? in casa, ca afara proprietarii ne-au spus ca sa nu aduca toni copii in curte...nici nu stiu daca ajung atunci la ea dar sa mai si pregatesc ceva!
am uitat sa zic ca am venit cu remorca dupa mine iar, imi tremurau picioarele cand am ajuns, ca a fost putina autostrada pe traseu, numai serpentine in ac de par! si trebuia sa ma grabesc sa nu ma astepte vaporu...
hai monik! 

va pup pe toate 
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)