Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)
Raspunsuri - Pagina 13
kiki_cri spune:
Salut burticute!!!
Am vazut ca unele dintre voi mi-ati dus lipsa si va multumesc pt asta
.
Eu am fost plecata de luni dupamasa pana acum la mama acasa
si Doamne bine a fost...mancat si dormit din plin...
Sper ca toate sunteti bine!Mai citesc si revin!
Cristina bine ai venit din concediu
.Acum cred ca esti preocupata cu amenajarea noului ap
. Spor la treaba!
Lutonia, sa nu ma pui absenta![]()
KIKI
24+
si 
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Cum så nu ..?! Påi nici nu stiu cum så incep..Aici toti sunt foarte politicosi te duci la un magazin mai mic cum intri te intampina cu un zambet måret si te saluta si te intreaba daca te poate ajuta cu ceva..Sunt foarte curati (imi aduc aminte cum un båietzas din asta--nu suedez-- isi arunca pachetul detigari pe langa cos , bineinteles il vede dar nu se intoarce så il ridice ,dar un mosulet in urma lui , in carje s-a aplecat si l-a aruncat el nu va spun ca a durat procedura cu carjele vreo 10 minute am ramas masca..(eu fiind la balcon nu am putut ajuta) Si mai sunt multe dar astea sunt cele care m-au marcat pe mine..Oricum eu nu as pleca de aici oricat de urata e vremea oricat d e reci sunt ei pana la urma nu traiesc cu ei la noi in casa viata e diferita de a lor deci se poate... Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas |
Cred si eu ca e frumos pe acolo
.De cat timp esti plecata?Ca am inteles ca nu mai ai de gand sa revi in tara...KIKI
24+
si
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Buna buna si de la noi, Nu gasesc insa programare pentru o eco. Dr meu vrea sa mai fac o eco si acum la 28 saptamani, cam asa, pt ca am si cordonul asta cu 2 vase probabil, sa monitorizam ca totul e bine, dar la Iosup dupa 1 iulie (si asta e bine) la CMU in August, la Medlife in August (asta la medicii pe care ii vreau eu...) Va pup si ma bucur sa fiu cu voi...desi la job din nou. Pana la 1 august de fapt, cu voi sunt de la birou ziua. Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Bine ai revenit din vacanta
Asteptam pozele cu nerabdare
KIKI
24+
si
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui katteryna Ma simt un pic pe dinafara, dar Roxxy e suparata? De ce?Ce s-a intamplat? 29+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Da....nici eu nu stiam...ma intreb si eu oare de ce????Am observat ca nu a mai scris demult...dar nu mi-am dat seama ca ar fi suparata...
KIKI
24+
si
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Nici eu nu cred dar Claucia ne-a dezinformat ...cred ca vroia sa spuna altceva. A facut un rezumat a ceea ce a mai citit ea pe aici. Cred ca vroia sa spuna ca a fost suparata cu piticul bolnavior... Sa ne pastram calmul fetelor ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Aaaaaaaa,...
KIKI
24+
si
katteryna spune:
Vik Felicitari si voua!Cat despre sarbatorit,noua ne place sa credem ca ne bucuram in fiecare zi unul de altul(bine, asta cu exceptia momentelor cand ne mai ciondanim
)Asa ca dorul face regasirea mai dulce
Roxxysper sa reusiti ce v-ati propus in privinta sotului!Din cate ne-ai povestit treceti printr-o perioada tare grea si cu parintii.Trebuie sa gasesti puterea de a fi optimista ca sa treci peste toate si dupa cum scrii tu asa te vad o fire tare puternica!
29+ cu floricica
RAISA MARIA
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Helloooo.... Aici sunt... Nu sunt suparata pe nimeni. Mai Clau, induci lumea in eroare? Bine ai revenit din vacanta. Mi-a fost dor de tine. A fost o discutie in care eu spuneam ca dupa nasterea lui Matei s-a redus nr meu de prieteni. Intr-adevar, am fost suparata zilele astea ca a fost Matei cam bolnavior, dar s-a facut bine si acum sunt ok. Eu nu prea ma supar de felul meu, iar atunci cand am ceva cu cineva nu dispar ca magarusul in ceata, ci spun ceea ce gandesc Fetelor, azi eu si sotul meu sarbatorim 3 ani de la nunta, una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Zilele astea am fost cam lenesa si doar v-am citit. Dar sper sa-mi revina limbarita Ati vorbit despre sex si nu m-am bagat pt ca noi nu mai prestam de 2 luni din cauza de col cu probleme. Cred ca la sfarsitul lui octombrie vom relua aceasta activitate (o sa ma simt virgina iar Merg sa fac putin nani si revin in forta. Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 27+ |
Hehe bine ai revenit!!!!
La multi multi ani fericiti alaturi de sotul tau, Matei si Maria
Ai fost super tare la faza cu "virgina"

KIKI
24+
si
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Cred si eu ca e frumos pe acolo .De cat timp esti plecata?Ca am inteles ca nu mai ai de gand sa revi in tara...KIKI 24+ si ![]() |
Sunt decat de 3 ani stabilita aici dar am facut cunostinta cu Suedia de prin 2004.Si asa e nu m-as intoarce..In vacante da..In vizita la ai mei pårinti..
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas

13 iulie 2007 
Ma simt un pic pe dinafara, dar Roxxy e suparata? De ce?Ce s-a intamplat?