Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 ma duc sa fac un dus si sa intind niste haine...sper sa mai fiti prin zona.. miany 19+ |
mai Miany, eu nu ma mai joc.
Am castigat sau nu pariu'?
monis 19+
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
mai Miany, eu nu ma mai joc. Am castigat sau nu pariu' monis 19+ |
scz,Monis..ai castigat nu mi-a iesit nimic la urocultura...deci fac cinste cu ce vrei tu...
miany
19+
Katyuscha21 spune:
buna fetele ce mai faceti?cum sunteti cum sunt bebeii,scumpetele si minunile vostre?
eu nu ma simt prea bine am dureri de cap de ddimineata nici bine nu mam trezit si a inceput sa imi curga sange din nas cam mult ca schimbam servetelele unul dupa altul dar a trecut si ma simt tare naspa si o stare de greata care e impreuna si cu varsaturi de nu stiu pe unde sa o apuk. in rest e bine...cred.
maine mergem din nou la eco si maine schimbam si noi prefixulsunt curioasa sa imi vad puiutul.
18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
BoboMom spune:
Katyuscha, imi pare rau ca nu te simti bine. Ai sunat doctorul sa-i spui sau ii spui maine? Ai grija de tine si odihneste-te.
Eu mai am o ora si plec acasa. Abia astept. Sunt obosita. Mi-a venit ceva de lucru urgent, de abia acum am mancat si eu de pranz (la 3).
Laura 18+ baby Nicholas James
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 buna fetele ce mai faceti?cum sunteti cum sunt ingerasii vostri? eu nu ma simt prea bine am dureri de cap de ddimineata nici bine nu mam trezit si a inceput sa imi curga sange din nas cam mult ca schimbam servetelele unul dupa altul dar a trecut si ma simt tare naspa si o stare de greata care e impreuna si cu varsaturi de nu stiu pe unde sa o apuk. in rest e bine...cred. maine mergem din nou la eco si maine schimbam si noi prefixulsunt curioasa sa imi vad puiutul. 18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006 |
de ce spui la copii ingerasi?
pe mine ma apuca fiorii cand aud asta...Darius e un ingeras..pt ca DD l-a luat la el...restul sunt niste minuni..sunt ce vreti voi...dar eu cand aud de ingerasi...
scuze...e dreptul tau sa spui cum vrei...dar mie imi sta de-a curmezisul cuvantul asta...
eu nu mai vreau inca un ingeras...Fereasca Sfantul..vreau un bebe sanatos...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
printesika spune:
fetelor sa nu va fie frica de nasterea naturala...eu pe fetita mea am nascut-o f repede,cam intr-o ora...sa dea D-zeu la toate femeile o nastere cel putin ca a mea...doar ca atunci cand sa ma coase doctorul,pe la ultima cusatura a dat cu acul pe langa anestezie...ahhhhh...am urlat odata...ce n-am tipat toata nasterea da la urma am tras o tipatura....
vias spune:
sunt obosita...ma duc la
Noapte buna fetelor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Katyuscha21 spune:
CAMY scuze pentru mine copii sunt ca niste ingerassi mici bine si minuni daca vrei editez mesajul.nu afost cu intentie.nu miam data seama nu am vrut sa te ranesc
LAURA GARNER nu am sunat doktorul poate dau maine de ea ca maine e de garda in spital si poate am sanse sa vb cu ea
18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ionelamaria spune:
Camy e de inteles in cazul tau ca "ingeras" sa nu fie primit ca un cuvand dragalas. si eu m-am contrariat putin citind.... dar sunt convinsa ca, de fapt, Catyuscha a spus ingeras cu sensul: puiut, micut, dragut, minune, copilas etc. De fapt sunt convinsa ca si tu ai inteles asta..... dar pt tine nu e din aceeasi arie semantica....
Va pup... NOAAPTE BUNA. Maine iar am o zi.... cu sedinta lunga si stres.... dar... trece ea.... si apoi ma veti invidia toate ca stau acasa si fara sa am nevoie de medical
15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"