Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

- un sirop antialergic pentru cazurile de alergii, urticarii sau pentru muci f incapatanati (ii usuca bine de tot)- Ketof

merge ketof si pentru cei mici? aka radu?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ada, ce mai e prin bebelandia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

- un sirop antialergic pentru cazurile de alergii, urticarii sau pentru muci f incapatanati (ii usuca bine de tot)- Ketof

merge ketof si pentru cei mici? aka radu?

Gaia, mumã pentru voi:

Merge. Atentie ca da ca efect secundar somnolenta.

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

sar'mana, babymom! va doresc sa va treaca mucii mintenas!

cd (am pat, n-ai uitat, da ) nu c-ar fi de lauda, dar la teo a mers tare greu schimbarea consistentei mancarii.
la un an si patru luni SIGUR ii dadeam blenduit pilaful....
la 18luni, ii dadeam pilaful ca atare, si doar carnea blenduita in el...
si acum la doi ani si doua luni, mananca si bucati, DAR carne nu mananca decat peste facut pane, sau altfel puiul trebuie sa i-l zdrobesc cu furculita bine de tot, altfel vomita.
La branza, paine, paste, biscuiti, barni, legume fierte, nicio problema, le mananca cu furculita, fara probleme.
am gasit la megaimage niste snitele "stegozauri" (au forma de dinozauri) din carne de curcan, tocata si aranjata, ei, dupa alea e inebunit.
nu avem probleme cu aciditate, ore de masa, etc... cand nu vrea sa manance, nu vrea si pa, il las in pace.
lapte bea doar de o vreme, ca il vede pe radu la biberon si vrea si el..."vrei lapte cu mieeeeeereeeee"

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

bebelandia a iesit azi in parc si a facut crawl prin balti, intorcandu-se acasa cu toate sosetele si rotitele ude...

sper sa nu raceasca teo la cate balti a baut, ca ma impusc...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mda, din pacate a varsat dupa vreo 20 de minute, in pat. Desteapta de mine am incercat sa-i dau niste lapte, a baut 2 guri si

Babymom, cum se administreaza Metoclopramid? La cat timp dupa administrarea medicamentelor (Amoxicilina si Eurespal in cazul nostru) se absorb? Daca a varsat dupa 40 de minute, sa-i dau o doua noua? Pentru febra e mai bine Panadol sau sup. Paracetamol? Novocalmin nu vreau sub nici o forma sa-i dau.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

mistoooo carut de Crinut!!!
Da gagici sunt inca in casa. de-abia acu a iesit soarele si astept sa mi se trezeasca si soarele meu sa iesim un pic la plimbare.

Anca, imi pare rau ca nu a papat tot printesa.

Cd sunt masca. Doamne da-mi gandul bun sa nu-mi rasfat si eu puiul in halul asta.

Da de Ramo (300) de ce nu mai stiu nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anca, cu Metoclopramidul prudenta mare! Chiar si la dozele uzuale poate da fenomene neurologice extrapiramidale, adica asa ca niste intzpeniri, cu miscari automate, repetitive de protruzie a limbii. Doza se calculeaza pe kg corp.
Daca au trecut 40 min. de la administrarea medic. nu-i mai da o doza noua; s-au absorbit.
Cu mancarea nu insista acum. in perioadele de boala apetitul e mult diminuat, iar din experienta mea cu Victor pot sa-ti spun ca mai rau faci - se declanseaza rapid reflexul de voma. Va recupera cu mancatul dupa ce-i trece.

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, tnx, nu-i dau nici un Metoclopramid. Mai bine nu. Si asa ia saracuta o groaza de medicamente.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Sunt singura, l-am chemat pe taica-miu sa-l scoata pe Edi la plimbare. Sunt deja iesiti de vreo ora. In timpul asta am calcat, am pus la spalat si am facut mancarica puiului.

Dovlecei cu orez
Am calit o ceapa mica, am adaugat morcov ras, un cartof mic, trei dovlecei taiati cubulete si am lasat la fiert. Dupa ce s-au inmuiat putin am adaugat orezul, am mai lasat putin. Am mai pus si o rosie decojita si taiata cubulete dupa care am bagat totul la cuptor. Dupa ce s-au facut, am presarat putin patrunjel pe deasupra.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput