Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

neata si de la minesi nu ca m-as fi trezit acum....chestie de plantatie, doar.
toate fetele
intrebare: cine mai sta in sect 6 si n-a primit inca indemnizatia?
a sunat soata azi si a spus ca e o intarziere....nu sunt bani.

carla,mami de putoiu sasha

Eu stau in 6 dar n-am verificat daca a intrat sau nu.
Token-ul imi e blocat deci nu pot verifica de acasa.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

si sa fie sanatosi :MIHNEA, EDUARD, DAVID, DAVID, ANNA....SI UN BEBE DE BEATRICE(nu are nume in listuta)

Mergi la inceput

andy _g, imi pare rau ca inca sunteti bolnavi, multa sanatate!
rox, sasha nu suporta sa ste ain nisip. l-am pus in parc..si s-a pus pe-un mare plans...l-am pus si a2-a oara...si a 5-a oara...si nimic.
sa vedem ce face la mare
aaaa..si mai nou daca vede vreun balon umflat....urlaaaaaa ingrozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

angelynna super caruciorul, sa il stapanesca sanatoasa Crinutza, cate kg are, de unde e luat, se lasa pe spate?

musette sa iti mai zic? se tavaleste pe jos si urla ca un animalutz daca vrea ceva, ca nu isi tine biberonul cu apa, desi vrea sa bea, e mort de sete, il intinde la masa sa ii dea sa bea, nu mananca decat de la cumnata mea in timp ce tacsu face pe bufonul (probabil! pentru ca nimeni nu are voie in bucatarie cand papa el, nici musca), numai in scaunul lui de masa, cu linguritele lui sterilizate, daca ii arati mancare fuge sau se intoarce cu spatele
Fiecare chestie luata separat, pare relativ ok, orice copil are preferinte, e alintat in felul lui

La cate fitze are cumnata mea, fisu ii pune capac, mi-e mila de ea, problema e ca ei nu au de gand sa ia nici o masura, li se pare ok, de fapt ea a inceput sa constientizeze, dar el nu si nu

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

CD faine poze!Imi place Jumbo-piscina Cam horror ce zici de cumnata, desi,la faza cu mancare blenduita...cam asa ma vad si pe mine peste un an.Cand nu e mancarea pasta fina se stramba si tremura de greata.
Angelynna ce mandra e Crina de noul carut!Sa-l stapaneasca sanatoasa!
Babytza chiar ca e Demolatorul!Scump foc!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
La cate fitze are cumnata mea, fisu ii pune capac, mi-e mila de ea, problema e ca ei nu au de gand sa ia nici o masura, li se pare ok, de fapt ea a inceput sa constientizeze, dar el nu si nu

Mami de Mikul Robert Constantin

stii tu vorba aia "like father, like son". Este perfect adevarata, cum ii cresti asa ii ai.
Imi pare rau de ei dar asa si-au asternut.
Cumnata ta e o epopee, bag seama

Citat:
citat din mesajul lui CD27
nu mananca decat de la cumnata mea in timp ce tacsu face pe bufonul (probabil! pentru ca nimeni nu are voie in bucatarie cand papa el, nici musca), numai in scaunul lui de masa, cu linguritele lui sterilizate, daca ii arati mancare fuge sau se intoarce cu spatele

la prima vedere as crede ca e banc.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

N-am avut succes cu mancarea ... macar bine ca nu a varsat. Cateva lingurite tot au ajuns in burtica, totusi. Saracuta, a dormit aproape 3 ore legate.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iepurila spor la cumparaturi....esti inca acasa ?

Anca pofta buna printesei

Roxule si ea iti dadea tie sfaturi ????

Edit : imi pare rau Anca ...bine macar ca nu a mai vomitat

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD nu da cu rosii dar carutul e cumparat de pe forumul nostru, din lipsa de finante , dar este foarte bun si in stare buna. Are 3 pozitii la spatar adica poate sa doarma la orizontala foarte bine, hamul este in 5 puncte de sustinere, cos de cumparaturi nu foarte mare dar incapator si capotina foarte buna, are 6kg

Bitza si CD multam de aprecieri

Anca offf, macar a mancat ceva..decat nimic

Nu am probleme cu mancarea, mananca neblenduit, ci doar pasat cu lingurita...deci sunt bucatele mai maricele, se stramba uneori dar mananca totusi, ii da si tati sa pape dar el vrea sa efectuaze tot felul de acrobatii si atunci nu il mai las...

Papa si din carut, premergator si pat...scaun de masa vom avea luna viitoare (hope so)).

Sustin ideea fetelor, ca asa cum il cresti il ai...sper sa fiu o mama buna pt copilul meu si sa gandesc rational ca totul sa mearga bine

Votat Maya

Noi vom pleca afara...vad ca deja numai ploua asa ca fugim din casa ...va pupam si revenim

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

rox...ce tareeeeee nepot ai!!!!
de fapt, cochilu n-are nicio vina....
in locul lui...i-as pune pe coaja de nuca!
pe parinti, normal...
glumesc

Mergi la inceput