Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

HEllo dragele mele

Avem carut sport si l-am incercat in Kaufland...era plin de cumparaturi si nu este deloc greu ...am achizitionat si canita de plastic simpla, casolete si tacamuri

Multumim fetelor pentru sustinere

Andy.p eu i-am dat cereale &korn si masuram cu masura de lapte

Ce ma bucur ca Stefan e mai bine, am pe Lidia si comorile ei

Anca offf mamico, cu antitemice ai ine=cercat in afara de supozitor? Poate ii trece asa, am mami si Carla

Laureta vazut pe Inisu frumoasa foc . Carutul este Hauck sport

Babymom si eu simtea acelasi lucru cat am lasat-o pe pitica cu mama, chiar daca stiu ca este ingrijita fff bine…asa suntem noi mamele sa te simti mai bine

Piolica am sa ai o zi ma buna

Sabinel spor la cutii

Andy_galro uoff multa sanatate puiului mic si tie rabdare

Iepurila sa cheltuiesti banii cu placere

Andreea_ada am pe Maia care nu te lasa in pace si pe tine desigur

CD tare frumoase pozele si ce flacau scump ai mai

I-am facut piticei o ciorbica de pui cu smantana si leustean, e bestiala

imediat si pozele...sa le descarc de pe telefon

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Demolatorul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci Eva, da ne-am simtit bine, spre deosebire de we precedent la munte, unde am fost un car de nervi si eu si sotzul

Dar sa va povestesc de biata cumnata, mi-e mila de ea, asa un pic, in afara de faptul ca e depresata din cauza unei tunsori un pic aiurea si o culoare prea inchisa la par, copilul ei e chiar un mare terorist
Se plange ea aiurea ca nu papa copilul fructe (bea cam 1 litru de lapte pe zi, vreo 2 iaurturi si piureuri), adica mananca cam 2 litri de mancare pe zi, nu cred ca mai are unde baga si fructe saracul, are o burta imensa, nu e proportionata cu corpul lui, deci mananca, problema este ce mananca, aici vine chinul. Copilul bea numai lapte pasteurizat de la nestle, care nu se mai importa in Romania, nasollll, au rugat sa le aduca cineva din franta, la piureuri are retete stricte dupa care mananca, daca a fost cartoful mai mare sau mai mic decat trebuia, copilul refuza sa manance, cumnata mea arunca tot si pune repede sa faca iar cu un cartof pe masura, asta e un exemplu, fiecare leguma trebuie sa aiba o anumita dimensiune, altfel copilul isi da seama si nu mananca. Are 1 an si 4 luni si gura plina de dinti, inclusiv masele dar inca papa la blender la viteza 5 (smoothie).
Daca intarzie o ora cu masa, copilul mananca si apoi vomita, cica face hiperaciditate daca intarzie sa pape.

Ma declar o fericita

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy g imi pare tare rau ca nu v-ati mai revenit.... Multa sanatate

kid

piolica ma bucur ca ii place budinca

roxi frumoase pozele Interesant Mikul cu zambetul lui

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Daca vreti sa ne admirati aveti aici pozele
http://community.webshots.com/album/573066554agVXaQ

Babytza am demolatorul mic

Eva felicitari pentru dintzoci

ma duc s-o scimb pe puturoasa

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Merci Eva, da ne-am simtit bine, spre deosebire de we precedent la munte, unde am fost un car de nervi si eu si sotzul

Dar sa va povestesc de biata cumnata, mi-e mila de ea, asa un pic, in afara de faptul ca e depresata din cauza unei tunsori un pic aiurea si o culoare prea inchisa la par, copilul ei e chiar un mare terorist
Se plange ea aiurea ca nu papa copilul fructe (bea cam 1 litru de lapte pe zi, vreo 2 iaurturi si piureuri), adica mananca cam 2 litri de mancare pe zi, nu cred ca mai are unde baga si fructe saracul, are o burta imensa, nu e proportionata cu corpul lui, deci mananca, problema este ce mananca, aici vine chinul. Copilul bea numai lapte pasteurizat de la nestle, care nu se mai importa in Romania, nasollll, au rugat sa le aduca cineva din franta, la piureuri are retete stricte dupa care mananca, daca a fost cartoful mai mare sau mai mic decat trebuia, copilul refuza sa manance, cumnata mea arunca tot si pune repede sa faca iar cu un cartof pe masura, asta e un exemplu, fiecare leguma trebuie sa aiba o anumita dimensiune, altfel copilul isi da seama si nu mananca. Are 1 an si 4 luni si gura plina de dinti, inclusiv masele dar inca papa la blender la viteza 5 (smoothie).
Daca intarzie o ora cu masa, copilul mananca si apoi vomita, cica face hiperaciditate daca intarzie sa pape.

Ma declar o fericita

Mami de Mikul Robert Constantin

m-ai lasat masca,chiar asa ceva nu am mai auzit.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cand avem voie sa le bagam in mancarica ceapa calita?

Edit: vreau sa-i fac dovlecei cu orez si parca as cali putin si o ceapa.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata si de la minesi nu ca m-as fi trezit acum....chestie de plantatie, doar.
toate fetele
intrebare: cine mai sta in sect 6 si n-a primit inca indemnizatia?
a sunat soata azi si a spus ca e o intarziere....nu sunt bani.

Mergi la inceput

Giulianna eu o las pana se inmoaie putin si apoi pun apa peste ea

CD naspa situatie la cumnata ta

Musette voi ce mai faceti?

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

CD, si eu care credeam ca piti a mea e mofturoasa . Oricum, fara suparare, parintii au o mare parte din vina, copilul a fost obisnuit cu figuri.

Mancarica mea e gata, astept sa se trezeasca Carla - broccoli cu cartof in unt, cu sos alb - iaurt si galbenus.

S-a trezit, wish me luck.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput