Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 4
babymom75 spune:
Piolica... pai, nu poci sa spui... Pe cand sa ne apucam s-o "scriem" s-a trezit Dragos si a stat treaz si cu chef de joaca pana pe la 1:45. Deci...
Noroc ca noi nu avem termen limita de predare a "compunerii"
LE: am uitat sa spun: imi plac tare pantofiorii Elsei. A primit si Dragos o pereche asemanatori cu cei albi, doar ca sunt bleu si au o cireasa rosie in loc de floare.
Iar Elsa... e o scumpa!
Mama lui Dragos si a lui Victor
in sfarsit... poze cu noi
piolica spune:
Laureta, la multi ani pt Inisu, e din ce in ce mai frumoasa. Iar tu arati ffff bine.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Piolica... pai, nu poci sa spui... Pe cand sa ne apucam s-o "scriem" s-a trezit Dragos si a stat treaz si cu chef de joaca pana pe la 1:45. Deci... Noroc ca noi nu avem termen limita de predare a "compunerii" Mama lui Dragos si a lui Victor in sfarsit... poze cu noi |
hihihi
o zi buna si o nopate plina de compuneri
Mamica fericita de bebelina Elsa
sabinel spune:
neata! n-am citit nimic, dar...am reusit sa ne mutam! mi-e groaza de cum stau toate in mijlocul casei. am gasit si cateva retele wireless, traiasca vecinii si municipiul! ma intorc la cutii, ca multe mai sunt. va pup!
Sabina, mamica de strumfa Amalia
blog de cupil
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Babymom cum sunteti? |
Tooot cu muci Bitza, tot cu muci...
andy_galro spune:
Neatza! Noi nu suntem bine...dimpotriva as zice ca mai rau....febra reapare la 3-4 ore, ieri toata ziua Andrei a facut scaune moi, apa efectiv, cum manca ceva cum il facea in scutec si aproape nu a mancat ma nimic ca imediat il facea doar tzitzi dar la fel cum termina sa suga cum trebuia sa schimb 2 pampersi si azi la fel plus ca nu mai vrea sa manance nimic solid doar tzitzi dar degeaba ca da afara...nici nu stiu ce sa-i mai fac...aseara si peste noapte a si vomat...febra, scaune moi, vomat, nemancat...oare cate probleme pot fi pe capul unui puiutz asa mic?
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anca81 spune:
Babymom, am auzit si eu de fabrica Melania din Alesd si ca au modele variate, respectiv preturi bune. La noi la Leonardo sandalutele Melania sunt pe la 120 ron. Peste vreo 2 saptamani mergem la Beius la bunica mea si cred ca dam o fuga si pana in Alesd, oare cat facem din Oradea? In Ungaria mergem la Tesco in Nyiregyhaza, practic facem 2 ore cu masina si mai sunt ceva mall-uri prin zona, inclusiv un C & A. Nu-mi fac mari sperante dar poate poate gasim ceva. Si vreau sa ma aprovizionez cu borcanele Hipp pentru concediu, astea chiar ca am auzit ca sunt mai ieftine in Ungaria.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy.p spune:
Anca veniti la noi la BH???Din Oradea pana in Alesd nu faceti mai mult de 30min..depinde de trafic
Babymom si eu tot mama closca ,nu ma pot desparti de ei o secunda ,desi as vrea cateodata ,ca ma simt tare obositaMulta sanatate si sa treaca muculetii.
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Andy_goff,poate ar trebui sa-i faci niste analize de scaun si sa va faceti bine cat mai repede.
Bitza sa urmaresti si tu scaunul,sa vezi cand iese
Laureta ff frumoase pozele,sa-ti traiasca gazele mari si sanatoase
Piolica nu te enervaaaa
Roxana,multumesc.
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babymom75 spune:
Anca asa e, la Hipp preturile sunt mult mai bune in Tesco. Si eu mi-am facut aprovizionarea de-acolo cand am fost. Acum mi se cam termina stocurile si cred ca va trebui sa mai dam o fuga sa le refacem.
Daca veniti la Beius si treceti si prin Oradea hai sa punem de-o intalneala pe plaiuri bihorene - eu, tu, Laura... cine se mai baga?
Ce ziceti?