Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata.

Nu suntem mai bine, din pacate, febra revine la 3-4 ore dupa supozitor, insa nu depaseste 38. Nu tuseste foarte des, dar tuseste si e tare maraita. Macar nu a mai varsat fructele dimineata dar greata isi face si trebuie sa-i distrag mereu atentia. Offf, tare greu e sa-ti fie puiul bolnav

Piolica, e o scumpa Elsa , cum smotoceste ea caruselul . Referitor la pantofiori, nu mi se pare mult 57 Eur pentru 2 perechi, am vazut aici la noi in Baia Mare - adica un oras mititel - sandalute la 170 ron perechea . Inca nu i-am luat nimic Carlei pentru ca nu m-am indurat sa dau atat pe o pereche de calitate iar altceva nu mi-a placut. Mergem sambata pana in Ungaria si poate gasesc ceva acolo. Felicitari pentru dintisor

Kid concediu placut in Antalya.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza

Anca multa sanatate Carlei

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Vreme naspa, dar macar s a racorit. Gazele le am a casa pe amanoua ca daca a plouat nu m am indurat sa o duc pe Inisu la gradi.

poze de la ziua Inisei http://family.webshots.com/album/573068583AEexnX

Lumi cum sunteti?

Anca imi pare rau pt pui

andy io nu masor cerealele, depinde cat de gros vreau sa fie papa

bitza e bun cartonul are celuloza :)

angelynna ce carutz?

kid vacanta placuta

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, nici eu nu masor cerealele, pun 120 lapte - cat stiu ca mananca Carla si adaug cu lingura mare, 2 - 2 1/2 pana se ingroasa cat trebuie.

Laureta, foarte frumoase pozele, sa-ti traiasca printesele.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca pup puiul mic sa se faca bine si sa treaca febra de tot

Laura eu pun 120 apa si apoi cereale pun pana iese consistenta pe care o doreste soricelul. Pofta buna !

Laureta foarte frumoase pozele Inisa e o frumoasa domisoara Ce iubeste Bianca pisoiul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Laura, ce sa zic... inca nu m-am impacat cu gandul ca l-am lasat pe Victor sa plece fara noi; am impresia ca l-am tradat - asa sunt eu: "mama closca". Vorbim des la telefon si el nu pare afectat de despartire, ba chiar ii prieste la bunici.
Concediul?... hmm... deocamdata doar vise...

Copiii tai ce fac?

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Anca, s-ar putea sa fii dezamagita de preturile din Ungaria - la incaltaminte in general, si la cea de copii in special, au preturi cam piparate, sau mie cel putin asa mi s-au parut.
Mai bine da tu o fuga pana aici la noi in Bihor, ca la Alesd se fabrica incaltamintea Melania si au in magazinul de prezentare preturi fff. bune, iar oferta pt. pici mici e f. variata. Sau mai e varianta cu incaltarile Hokide, care se fac tot la noi, tot cu preturi f. bune.

si sanatate Carlei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello!

mi-a stricat ziua directoarea de la cresa, nu poate sa ne vada azi, ci numai vineri, asa ca stau pe ghimpi pina atunci. Iar vineri seara avem si intilneala mare la biserica, cu compunerea in dinti!!!!
compunerea nu am terminat-o (adica aia pt biserica), babymom, a ta cum a fost?
piersicutza, merci mult pt mesaj, eu sper sa-i fie bine Elsei la cresa, eu vreau mult sa fie cu alti copii si numai acolo ii putem gasi. Plus ca pot sa-mi caut si eu linistita un loc de munca daca ea e la cresa, ca acum nu pot sa fac mai nimic.
apropos de filme, eu fac mai toate filmele cu aparatul foto, am si o camera video sony super performanta, dar o folosesc rar.
ada, eu am pus albumele foto pe 'private' si face o cheie de parola direct in link. insa si asta are dezavantajele ei, oricine intra aici poate sa vada albumul, pt ca asta e un site open pt toata lumea. avantajul este ca numai acel album se poate vedea, eu pot avea 100 de albume, insa accesul il dau pe fiecare album in parte, cheia de parola fiind diferita pt fiecare album
laureta, e o dulce Bianca. Cred ca s-ar intelege bine cu Elsa, ar misuna la greu prin casa si ar rupe toate cartile.
kid, asta da surpriza! vacanta placuta in antalya. asteptam poze. noi nu o sa mai plecam in vacanta pina in septembrie, insa ne-am rezervat niste weekenduri deja, peste 3 saptamini la Mont Blanc - Chamonix si peste o luna la Paris. Franta e atit de mare, iar eu am vazut atit de putin din ea... asa ca recuperam acum
si da, ai dreptate, 57 de euro pe o pereche de pantofi nu e mult, am vazut si la 75-100 de euro, cu toate asta parca tot ti se pare aiurea pretul cind ii vezi asa de mici. Insa eu i-am luat la 20 de euro ca erau in categoria sfirsit de serie, asa ca m-am scos. In magazinul ala o rochita e de la 75 de euro in sus, iti cam face un gol in stomac cind vezi preturile, insa nimic nu e scump pt fetitele noastre, nu?
anca, pantofiorii initial erau la 57 de euro perechea, insa cum spuneam mai sus eu i-am luat la 20/ pereche si sint tare happy!!!! Cred ca mai trec pe acolo.
multa sanatate Carlei.
si va multumesc la toate pt cuvintele frumoase la adresa Elsei, imi creste inima in pept!!!!

si la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! mincati tot tortul!!!

o zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babymom cum sunteti?
Laureta oare iese ceva maine in Pampers?
Am vazut poze... super de super...si tortul Dar cine era cavalerul de pupa cu foc printesa?Bietul pisic era cu ochii pe usa,sigur vroia sa plece!
S-a oprit ploaia

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Laureta, sunt tare dulci Galuscutele tale!
Da' toate bunatatile care erau acolo pe masa la petrecerea printesei, tu le-ai facut??!!

Mergi la inceput