Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, ma bucur ca ai reaparut...in asta cu "gasitul locului" ma recunosc si eu cateodata....
Curaj pentru plecatul la munte!Si noua ne-a fost teama prima data(si doar cu un bb un dotare), dar sunt sigura ca dupa ce o sa prindeti gustul nu o sa va mai lasati dusi acasa!

Ma bag sa fac capitol nou.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lumi, . Ma bucur ca ai revenit prrintre noi si...mai ales ca hunii sunt bine. Felicitari lui Edi! Ia sa se ambitioneze si Robi si sa nu se lase mai prejos! Haide Robi !!!

Locul tau aici pe forum... pai e... locul tau special, adica cel al singurei mamici de gemenei care activeaza la noi la Bobocei

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

si-acu dau si cu bata in ...mierea delicioasa si va spun una: cred c-am mai spus ca s-a furat din firma seifu cu totu' etc. si acolo nist valori....ce erau acolo pt ca asa hotarase sefa-mea- sa nu le depun unde trebe. si ....note explicative ,s edinte bla bla bla....si concluzie-ieri mi se comunica: sefa-mea penalizata 10% pe urmatoarele 3 luni c-a luat o decizie fara sa spuna lu ' big boss...si eu penalizata 10% pe urmat 3 luni(in viata mea n-am fost nici macar verbal)ca......n-am "gandit" ca decizia sefei e proasta si nu m-am dus la BIG BOSS sa-i spun.."treaba asta".
nervi, tensiune , demisia(deocamdata doar in gand).....si gata. m-am racorit.
maine s-ar putea sa plec.

carla,mami de putoiu sasha

e de vis urit ce povestesti tu acolo, nu ref. la sefa, ci la decizia asupra ta.
pai si tu nu le-ai spus ca tu raportezi la sefa ta si ea e responsabila 100% pt deciziile luate? bai.... nu-mi vine sa cred ca te-au penalizat pe tine

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

babymom, oricum mi-o iau...de la ea...si-asa!...ca cica"din cauza mea'....ca "n-am depus"...pai nu tu ai hot sa nu depun, intreb eu cu umilinta si indrazneala-furia unui negru de pe plantatie...sub loviturile de bici;pai daaaaaa.......dar "trebuia sa gandesti mai mult"..."eu am multe pe cap"..."asa am zis atunci"...ma rog....era sa ne batem...
oricum, mi-o iau de la toti acum...ca le-am zis ca premiaza genu' de angajat-sifon".
si -am iesit din ...sedinta
auzi, dar d c nu i-ai zis prietenei tale ..ce crezi? eu nu m-as fi suparat, pe cuv. eu sunt de parere ca..daca esti prietena cu-adevarat cu cineva, daca ti-e apropiat, ii spui si bune si rele...stiu ca unii se supara etc.
adik exemplu; de ma intreaba o cunostina despre coafura groaznica ce tocmai si-a tras-o....ma...fofilez cumva....de ma intreaba un preten adevarat sau o sora...ori un frate(de l-as avea)...ii spun adev-oribil.
si ...daaa....eu cred ce spui cu atentia. imi aduc aminte..inclusiv prin liceu....ca-i spuneam mamei c-o iubeste mai mult pe sora-mea...
piolica, ia si citeste acu cat poti...! dupa ce se marita....o sa cresti nepoti!
musette, n-am vazut nika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Babymon, ai trisat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, bine ai revenit si spor la impachetat! Felicitari lui Edi pt mersul in 4 labe, cred ca Robi o sa inceapa si el repede sau o sa-i puna piedica fratiorului mergator!
Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar lasa ca nu au intrat zilele-n sac. Ne vedem la anu' daca sinteti dispo cind venim noi in Ro.
ratonelu, musette, coletul ala sa fi venit la noi? Ca si noi il asteptam de ceva timp si a venit acum 3 zile cu un dintisor... daca era pt Sasha sau pt Lucas? hmmmmm.....

eu despre prietenele fara sot / copii nu stiu ce sa mai zic, tocmai ce mi-am luat-o de la cea mai buna prietena de-a mea acum cind am fost in Ro. Parca eram doua straine, iar Elsa era intrusul, mai ca nici nu i-a pasat cind a vazut-o, iar inainte eram nedespartite, chiar si la atitia mii de km, parca eram siameze, nu alta. (apropos - ea m-a alintat cu numele de piolica). Cind ne vedeam era cea mai mare bucurie, dupa ce ne desparteam, ne sunam si mai stateam de vorba si la telefon, dupa care ne trimiteam sms-uri de noapte buna!!! Imi amintesc cum venise ea cu o geanta super, iar eu i-am zis ceva la modul, wow - imi place geanta ta. a doua zi eu plecam, ea a venit repede sa ma vada si mi-a dat o sacosa, in ea era geanta aia! asta e un mic exemplu, efectiv ne dadeam camasa de pe noi una pt alta. asta a fost... Anul trecut de ziua mea a venit la Budapesta, insa dupa ce a plecat s-a cam rupt filmul... Nu stiu ce sa fac, cred ca va trebui sa vb cu ea, macar sa stiu ce si cum.
hai ca m-am intins.....

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

las ca nu ne trebe dinti, avem blenderu'....si nici nu trebe dus la dentistdeci, vezi cum facem economie?

carla,mami de putoiu sasha

ashaaa... noi avem dinti.... si ce facem cu ei?! in afara de muscat mama, muscat fratica, muscat tata... si dat cu ei de parchet, noroc ca se schimba...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput