Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, ma bucur ca e bine Andrei si ca nu e nimic grav.

Lumi, ce fac hunii?

Piersicutza, micuta Anna sa treaca febra.

Eu am azi un maraici care nu sta o clipa locului, nu putem iesi nici afara asa ca ma calareste toata ziua

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu
domle, dar nerantula unde e?

la bulgari

azi e frumos afara...noi iesim la plimbarici in intampinarea lui tati.

Bag seama ca nici acum nu s-a inteles ce am zis eu, nu vorbesc sub nicio forma de forum, vorbesc de viata reala, subliniez din nou, de oameni care din vari motive se baga in viata omului. Nu stiu de ce dar lumea asta virtuala lasa loc atator interpretari din pacate, cand de fapt ce spunem e atat de simplu si fara subliminal.
Eu va pup pe toate.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Giulianna, chiar ma bucur ca voi sunteti impricinatii si mi-ar placea sa ne intalnim. Noi stam cam la jumatatea distantei dintre Lujerului si parculetul de langa Politehnica.
Ratonelule, promit ca aduc scutire data viitoare si dc. aflu ceva de coletul vostru cu dinti te anunt. Daca nu, poate cu pile, interventii facem nene rost de niste dintisori pt. Sasha
Kid, ti-am trimis un PM, sper sa ai timp si inspiratie sa-mi raspunzi
Musette

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ziua buna.

Am lipsit relativ motivat, prinsa intre botezul nepotului meu de sambata si plecarea la munte de saptamana viitoare, care pentru mine este un adevarat eveniment... in plus, am de multe ori senzatia ca nu stiu care mi-e locul aici, pe forum, asa ca prefer sa tac si sa va citesc, cel putin pentru moment, pana sau daca revin la ganduri mai bune.
Multumesc tuturor celor care ne-ati simtit lipsa: bitza, ally_c20, babytza, ratonel, dididi, angelynna, laureta, piolica, musette, ada(multam de mesaj!), dya, laura, preety, andreutac, anca, giulianna, andreea_ada( Maia!!), piolica, va returnam pupicii si urarile de bine inzecit!

Cu sanatatea stam mai bine, multumesc lui Dumnezeu, dupa alte cateva scaune moi la Edi Duminica... acum si-au revenit complet, papa f bine si beau si laptic, deja mai mult decat de obicei, cred ca recupereaza ce au pierdut. Edi merge de-abusilea, deodata pur si simplu, chiar credeam ca va sari peste etapa asta... ratonel, tot fara dinti suntem, nu te lasam la greu, nici pe tine, nici pe Sasha.
Am votat Maya si Bighidelul zilnic.

Piolica, imi pare rau ca n-am reusit sa ne intalnim, poate la anul, cu cea mai mare placere!

Oana, eu n-o sa-ti zic sa nu te superi, caci stiu ca n-ai cum... te inteleg. Iti spun atat: tu fa cum crezi ca e mai bine pentru copilul tau! Intotdeauna intr-o padure vor exista si uscaciuni... asta este.

Simodina

Laura Alexia, imi pare rau ca a cazut...

Giulianna, un maaaare cu intarziere!. M-am tot gandit la tine, sa stii. Merci si tie de mesaj.
Mie mi-au intrat banii azi.

Ratonel, Nerantula e in concediu.

sarbatoritilor de azi!

Sper ca puii bolnaviori Carla si Andrei sa fie mai bine! Doamne ajuta!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

eva , m-am prins ca n-ai aratat cu degetu'..catre cineva anume...doar ca eu m-am simtit, pe cuv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ratonelu da un colet cu dinti cu numele lui Luca ai vazut?nici noi nu avem din astia....da lasa ca si cand o sa iasa ies cu masele cu tot.tare faza cu penalizarea,deci concluzie trebuie sa gandesti mai mult si sa te duci cu para la Big Boss!

andyg sanatate multa!

Anca sanatate!

Luminita,plecati la munte ce frumos!sa vezi ce cuminti o sa fie hunii,sa nu ai emotii,na ca dau si eu sfaturi gratuite

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andreea, deci asa, nenica.....d-aia aveti dinti toti si toate! ma prinsei!...deci e treaba de pile...
lumi, in sfarsit!pupam hunii.....dar nu inteleg...ce-i cu treaba asta cu ...nu stii ce cauti pe forum ep tine chiar te bat! nu te pune cu mine c-am 41.5kg! te fac din ....doua lovituri! de la distanta...c-am fugit demuulllttttttttt
serios, eu nu te bag in seama...c-ai spus asa
multumim ca nu ne lasi la greulas ca nu ne trebe dinti, avem blenderu'....si nici nu trebe dus la dentistdeci, vezi cum facem economie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ratonelu, faina chestie, ce sa zic!? Daca te duceai sa raportezi la BIG BOSS, apoi ti-o "luai" de la sefa ta. Recunosc acelasi gen de probleme si la voi ca la noi la spital, desi domeniul e cu totul altul.

La copilul prietenei mele care a ajuns la perfuzii nu i s-a gasit nicio problema organica. Eu cred( si e doar parerea mea personala, pe care abia am indraznit sa o impartasesc si prietenei mele ), ca greva asta a foamei e modul lui de a atrage atentia parintilor asupra lui, el fiind al 3-lea copil, asa cum am mai spus. Nu ca ar fi neglijat, dar fiind cel mai mic a fost obisnuit cu atentia crescuta a parintilor, pe care o reclama orice copil mic, iar acum cand a crescut, nevoile lui nu mai sunt la fel de solicitante si e normal ca atentia parintilor sa nu mai fie la fel; adica e normal sa se ocupe si de ceilalti copii mai mari.

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Referitor la carte..am inceput si eu sa o citesc da merge greeu cu doi copii dupa tine

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

merge greu si cu unu', dar cu doi!
eu am luat cartea asta la mina a doua, erau niste doamne simpatice care-si vindeau propriile carti in beneficiul unei asociatii pt copii. am cumparat mai multe carti atunci, stiam ca nu o sa am timp sa le citesc, insa o sa vina si timpul meu, nu? (dupa ce se va marita Elsa, poate!)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Am ajuns inapoi acasa! Doctorita de la urgenta mi-a zis ca starea generla a copilului este buna, pentru ca este vioi si nu pare deranjat de nimic si cel mai important este ca nu este deshidratatmi-a fost frica de asta si i-am dat multa apa sa bea si san sa suga si mi-a zis dr ca am facut foarte bine ca asta l-a mentinut sa nu se deshidrateze....ne-a dat regim dar nu stiu cum voi face ca nu vrea deloc sa deschida gura dar mi-a zis sa nu-l fortez...ah si are putin rosu in gat si i-a dat sirop de biseptol si i-a dus la laborator proba de pe scutec de kk dar numai peste o saptamana avem rezultatul.....nu este asa de grav cum ma gandeam eu...m-am mai linistit

Multumim tuturor de gandurile bune!va pe toate fara exceptie!!!

Si cel mai important: azi face Andrei 10 luni!!! Asa ca facem cinste cu de toate numai sanatosi sa fim

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

bine ca nu e grav! Pupici si La multe lunite pt Andrei!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput