ce-i aia???
De ieri au inceput intrebarile...
"mami ce-i aia?"
"mami ce-i acolo?"
este atit de haioasa,insa nu conteneste cu intrebarile...
Ne asteapta o perioada grea.
Ai vostri cind au inceput cu intrebarile?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Raspunsuri
rosa spune:
Bravo ! Cred ca e tare scumpa. Dupa cum stii, va urma faza "mami, de ce?", dar mai ai vre-un an pina atunci sa te pregatesti.
Andrada spune:
Asta-i momentul cel mai drag!!!
(dar eu asa am zis de toate fazele)
Sa te tii acum!
felicitari, ai fata mare!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Otilia spune:
Draga lilach,
Incercind sa aflu ce virsta au copilasii tai ca sa stiu si eu la ce sa ma astept, m-am uitat in profilul tau personal unde am aflat:
ID: lilach
Nr copii: 3
Copii mei:
ALEXANDRA-DIANA fetita Data nasterii:9/20/1988
LAURA fetita Data nasterii:9/20/1988
ANDREI-MICHAEL baietel Data nasterii:12/25/1991
Acum intrebarea: esti sigura ca anii sunt buni? Adica Alexandra-Diana si Laura sunt nascute in 1988 (au 15 ani) si Andrei-Mihai in 1991 (are 11,9 ani)?... Ca nu inteleg care dintre ei a inceput cu intrebarile... Scuze!
Otilia&LaAdelita
lilach spune:
Otilia,
te inteleg si poate poti tu sa ma ajuti...
Eu am incercat de citeva ori sa corectez...defapt eu l-am scris corect dar parca cineva vrea cu tot dinadinsul sa schimbe data.
Andra este nascuta pe 20.09.1988
Andrei pe 25.11.1991
Laura pe 26.09.2001
ella& laura,andrei,andra
Anina_n spune:
Cristina are 20 de luni si ma inebuneste cu "mamaaa !". Tot timpul ma striga prin casa. Dar imi place atat de mult sa o aud cum ma striga. Peste cateva luni, inseamna ca, vor urma intrebarile, "ce-i aia ?", "ce-i acolo?" si peste inca cateva luni, urmeaza cele cu "...de ce ?".
Nina & Nina-Cristina (1 an si 8 luni)
http://groups.msn.com/NicoleTepuc/ninacristina.msnw
foxy spune:
Si Amalia,fetita mea este la faza "mama,mama," toata ziua.Iar atunci cind nu ii convine ceva este "data" adica "gata". Are doar 18 luni.
lilach spune:
Foxy,
bine ai venit pe forum si speram ca te vei simti bine printre noi...
ella& laura,andrei,andra
dddd spune:
daria, 2 ani si 5 luni, ma intreaba de ce mananca pisica soareci? i-am explicat cum ca oamenii isi fac provizii, aduna graul si porumbul dupa camp, la fel ca furnicutele, il pun intr-un hambar iar soriceii vin si le mananca granele. atunci oamenii au adus pisicile sa manance soriceii.... dupa ce i-am povestit cu lux de amanunte ea ma intreba nevinovata: de ce mananca pisica soareci. ce sa-i fi zis? am intrebat-o daca vrea sa-i explic alt fel iar ea a zis ca da...n-am mai stiut cum sa-i explic.