* * * Bazar pentru Bogdan * * * (3)
Raspunsuri - Pagina 6
saryta spune:
nushulica - am primit pachetul... imi pare rau ca nu am anuntat, dar abia am venit de la mare. Rochia imi vine f bine.Multumim.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saryta nushulica - am primit pachetul... imi pare rau ca nu am anuntat, dar abia am venit de la mare. Rochia imi vine f bine.Multumim. Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06) |
ma bucur,sa o porti sanatoasa!
de David
Poveste
ancadragoman spune:
Am pus ieri banutii pentru samponel.Gabi poti sa verifici?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Dodo-pui spune:
Anca au intrat banutii
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
doxinu spune:
mamagiliei acesti pantalonasi http://family.webshots.com/photo/2106394130059491989qLFhAK sunt din polar?Ma intereseaza ce material sunt caci io ii vad tocmai buni pentru a face dublura la niste pantalonasi sa-i purtam la iarna
Daca sunt din polar licitez 8 lei
M&M spune:
Ayla, abia ieri am ajuns sa iau lucrusoarele...Sutn faine, multumesc
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
ancadragoman spune:
IOANA CREZI CA AI TIMP SA IMI PUI SI MIE ALEA LA POSTA CA NU PREA REUSIM SA NE VEDEM
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman IOANA CREZI CA AI TIMP SA IMI PUI SI MIE ALEA LA POSTA CA NU PREA REUSIM SA NE VEDEM anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
Da-mi adresa pe PM