* * * Bazar pentru Bogdan * * * (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
Noce trimite-i un PM.Caci amvazut ca a intrat azi pe forum dar nu la bazar mult noroc si nastere usoara.
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
kid,am primit coletul de la tine!multumesc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
andruskandru au intrat banuti de la tine
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
596-15 RON
SI VEDETI CA 605 ESTE EXPIRAT
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Ayla21 spune:
Andruskandru am trimis ieri sandalutele.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mica0307 spune:
Anca multumimim ca ne-ai atentionat
605.Dalin ulei pentru copii (nefolosit),expira 03.2009, 2 lei (mstela)-l-am scos din listutza.Mstela
sabinel spune:
dragele mele, am reusit sa dau hainutele extern. banii vor intra direct in contul lui bogdan. cand am foaia de varsamant o trimit. asa ca rog calduros sa scoateti ce am pus ultima data in bazar. multumesc
Sabina si Amalia
blog de cupil
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mica0307 Anca multumimim ca ne-ai atentionat 605.Dalin ulei pentru copii (nefolosit),expira 03.2009, 2 lei (mstela)-l-am scos din listutza.Mstela Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007) www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
cu placere
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxinu nushulica azi am primit coletul Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007 POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
ma bucur ca l-ai primit chiar imi faceam griji ca am trimis-o pe mama la posta sa puna coletele si m-a sunat de 100 de ori ca o tot intrebau de la posta cum sa-l puna...ma rog bine ca a ajuns
saryta tu ai primit pachetul?
annababy luni pun si coletul tau
de David
Poveste