* * * Bazar pentru Bogdan * * * (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daria, Dodo, sau alte fete care puteti si sunteti apropiate de Dodo, am o mare rugaminte. Noi suntem in renovare si nu mai am unde tine hainutele mici. Pot trimite hainutele de la bazar cuiva pana se vand?
Multumesc!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DODO-PUI, am primit pantalonasii de la Mihaela, multumesc frumos!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Of, ce pacat ca nuam putut intra sa citesc ce ai scris, Ayla, aveam masina azi la pranz care trecea prin Arad sa nu platesc posta.
Eu sunt aveilabal

Dodolina, scuza-ma

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daria mea draga nu-i problema. Ca am stabilit si cu Kriss la bazarul pt Sebi, si trebuie sa fac rost de 2 cutii mai mari, si le pun la posta. Sper ca acum venind toamna, hainutele de toamna sa de caute. Si daca ar avea cine sa le tina (tu ai mai mult loc, sau doar vrei sa ajuti?) as avea si alte hainute de scos, pt ca o parte din hainutele lui Clau de primavara le-am pastrat in speranta ca le mai putem folosi, dar oricum o sa mai fie o triere la inceputul sezonului, pt ca a crescut destul de mult. Din cele ale Luanei am dat deja multe din ele (am cunoscut o fetita tot prematura care mi-a placut tare mult, si nici nu aveau prea mari posbilitati) dar am dat si pt ca nu mai am unde sa le tin. Cand le raman mici si cumpar altele, imi trebuie loc in dulap, si trebuie sa scot ce nu mai folosim. Off, am impresia ca niciodata nu o sa am destul loc pt toate.

Mai am un colet de trimis, la AnnaBaby, scuze, nu am reusit sa ajung la posta, probabil intre timp tu ai platit produsele in contul lui Dodo.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Ayla, eu am loc, ca la mine se aduna si de la prietene, eu le dau mai departe la o maternala cu 3 baieti
Asa ca daca pot ajuta si aici, o fac cu placere.

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am scos din bazar toate hainutele oferite de aly_c20 pentru ca m-a rugat.

Mergi la inceput

Punem la bazar inelul de baita, pret 20 lei
Este foarte, foarte util, l-am folosit de la 6 luni pana la 2 ani
http://family.webshots.com/photo/1363498886059491989jXAYXn

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Punem la bazar inelul de baita, pret 20 lei
Este foarte, foarte util, l-am folosit de la 6 luni pana la 2 ani
http://family.webshots.com/photo/1363498886059491989jXAYXn

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

licitez eu pt inel..20 ron

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ana ieri am pus dresul la posta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am castigat?:)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput