* * * Bazar pentru Bogdan * * * (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da Leditia felicitari ai castigat licitatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Kid, repui tu in bazar sandalutele pe care le-am castigat acu vreo luna ???

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anca am primit dresurile, multumesc.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

cristina_26 Am uitat de sandalute. M-a sunat sotul tau intr-o zi sa ne intalnim sa i le dau, dar nu am putut atunci si a ramas sa ma mai sune sau am inteles eu gresit? Scuze, sper ca nu te-ai suparat! Daca vrei, ti le pot trimite prin posta.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Kid,nu e nicio problema;sincer!!

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ledi confirm intrarea bunutilor,multumim

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele cu produse castigate de la Ayla, va rog sa mai aveti cateva zile rabdare pana imi ajung mie si vi le trimit.
Astept PM cu adrese si link la produse sa nu incurc ceva.
Ayla va roaga sa o intelegeti :(
Eu la fel

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

mariussimiucau intrat banutii de la tine,multumim

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

seara buna
pot afla cati cm au pe interior adidasii Avus donati de ayla?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Fetele cu produse castigate de la Ayla, va rog sa mai aveti cateva zile rabdare pana imi ajung mie si vi le trimit.
Astept PM cu adrese si link la produse sa nu incurc ceva.
Ayla va roaga sa o intelegeti :(
Eu la fel

Daria, multumesc!
Dar, am reusit sa trimit ce era de trimis. Nu eu, mama mea. Vedeti ca nici nu sunt pe numele meu, si marea rugaminte este sa le ridicati sa nu vina inapoi, ca in functie de programul meu e posibil sa nu le poata ridica, nefiind acasa.
Am trimis la vaniaa, ADA, preety, AnnaBaby (nu sunt sigura daca toate erau de la bazarul asta sau si de la cel pt Sebi).
Daria, restul de hainute le-am pus spre tine, cutia este mare si are vreo 7 kg (sa stii cum te duci dupa ea). Este trimisa pe numele mamei, te rog sa reusesti sa o ridici sa nu se intoarca la ea, si ea sa fie la mine.
Daca am confundat ceva, sau am uitat ceva, o sa incerc sa remediez.
Daca mai e cineva la care trebuia trimis si nu am trimis, va rog mult scrieti aici.
Imi pare sincer rau de incurcatura produsa, cand am pus produsele la bazar nu am vrut decat sa o ajut intrun fel pe Dodo si pe Bogdan, si altfel era situatia in viata mea. Acum, in aceste zile chiar nu ma mai pot descurca.
Daria, am pus in colet o jucarie pt Giulia si servetelele adunate. La fel am pus si in cutia pt preety si pt copilas. Am daruit lunar jucarii de plush altor copii in memoria ingerasului meu, sper sa le primiti.
Daria, eu cand am trimis coltele, am platit eu taxele postale, nu stiu daca exista alta varianta. Acum daca trimiti tu coletele spre fete si platesti tu, as vrea sa iti trimit inapoi banii. Sa gasim o solutie convenabila, ori sa trimit o suma mai mare si sa folosesti din ea, ori sa iti trimit cand pui. Stiu ca ai spus ca nu doresti, dar trebuie sa gasim o varianta.
In acest fel as mai putea dona hainute de-a lungul timpului ce nu mai folosim noi, pt ca Dodo va avea mereu nevoie de putin ajutor pt Bogdan, dar mi-e greu sa ma implic in ceva si sa nu reusec sa ma tin de cuvant.
Imi cer scuze daca cineva s-a suparat ca nu am fost punctuala cu trimisul coletelor, daca cineva doreste, pot explica mai multe pe privat.
Daria, inca o data multumesc!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput