Sezatoarea canadiana (147)
Raspunsuri - Pagina 20
CriPOD spune:
Romanitza, I'm in!
nelia, asa zici, pai puteai sa dai de inteles ceva, sa nu ma mai simt asa de losera. Eu una chiar nu m-am asteptat. Cu atat mai mult nu la o intalnire la care ma strofocam eu si nu venea nimeni.
Wow ce poze super, eu aveam aparatul in geanta (care a stat aruncata sub un copac tot timpul) dar am si uitat de el in valtoarea evenimentelor.
Rex inca doarme, cu tot excitementul de ieri nici la treburi nu a vrut de aseara...
Mona_B spune:
Buna dimineata tuturor!
Tocmai am vazut pozele de la picnic, Donia si inacanada, v-au reusit de minunesi nu, nu ma supar deloc pe tine, chiar mi-a facut mare placere pozita cu scena respectiva.
Ce sa mai zic ne-am simtit extraordinar, baietii mei au avut fun la maxim, iar mama mi-a sugerat ca ar fi frumos sa ne vedem cat mai des, asa de bine s-a simtit si easunteti grozave toate, m-am bucurat sa o cunosc si pe Cornelia(Romanitza) si s-o revad pe (mQQm)sa ma distrez la taclale cu mi_ro si Anca(inacanada)pe care le-am "prins" mai des. Anca, complimente inca o data, mama a fost socata sa afle ca Sanzi e fata ta:) credea ca sunteti surori.Iar Thea e o papusa vie, era mereu curioasa sa-l "studieze" pe Aidan, de cate ori il schimbam ori alaptam.
Donia, ce m-am distrat cum l-ai surprins pe Vlad in grupul fetitelor; se joaca adesea cu ele.
Promit, ca si Cristinei(mQQm)sa recuperam timpul dedicat conversatiei, avem destule subiecte de discutie
Magda, nici cu tine n-am prea avut timp sa ma intretin, asa a zburat timpul; ne revedem soon pe MSN.
ritah si sofronica pacat ca trebuit sa plecati asa devreme.
Laurajr, te-am asteptat cu nerabdare, imi pare tare rau ca nu ne-am vazut.
A lipsit si Simona73, cu prichindeii, sper sa-i revad data viitoare.
Sooo...pe cand urmatoarea intalnire? trebuie sa spun ca mi-a placut mai tare in aer liber decat la birt:) dar oricum, de-abia astept sa va revad.
Montrealezele, pacat ca nu sunteti si voi mai aproape.
Weekend placut in continuare si odihna cat mai multa,
Mona
laurajr spune:
Denisam, am citit ca ai avut probleme cu Alex la adaptarea in Romania...imi pare rau, ce s-a intamplat, nu se putea adapta la fusul orar or totul ii era strain in jur ? Sper ca acum e mai bine...
Si zii asa, va duceti ca 2 turturele in Florida ...va doresc sa aveti the time of your life, ca p-aici s-anunta ploaie pana vineri, bleahhhh...
Biscu, nu stiu daca am apucat sa-ti spun , dar iti multumesc din suflet ca ai anuntat aici despre Bregovici, m-am simtit extraordinar la concert, insa pot spune ca a fost singura data din viata mea ca am regretat ca nu masor macar 2m in inaltime...ca eu n-am vazut nika, doar am auzit si dansat o gramada! Ma intreb cum o fi fost concertul la KoolHouse...
Rocs2, nu am gasit neam de camion de gunoi, tot sper ca vom ajunge la Toronto sa vedem de unul, poate la Winners de acolo gasim mult ravnitul camion...cu care sigur se va juca 2 zile si apoi va sta intr-un colt...
Mimitete, despre cine vorbesti tu acolo ca a plecat, sotul cu copiii ? Ii lasa in Romania in vacanta ?
Khristin, felicitari fetitei pt report card, are cu cineva semana, zic eu, nu ?
Cge, felicitari lui Victor pt rezultatele scolare...si deci ce resto si-a ales pt sarbatorire ?
Diana2007, eu zic sa nu-ti faci probleme daca se intreaba cineva de ce pleci acasa in concediu...pai este normal atata vreme cat te-ai stresat de la job, te-ai dus sa-ti incarci bateriile, nu?
Pleci inainte de a naste , nu?
Si eu am intrat in concediu cu 6 saptamani inaite de a naste, dupa 2 saptamani ne-am mutat in casa noua, Ioana a schimbat scoala, deci nu prea mai puteam merge la serv si sa ma ocup de toate astea, mai eram si-n luna aproape a 9a!
Si acum despre ziua de ieri:
Mqqm, si Romanitza, ma bucur mult ca v-am surprins cu petrecerea surpriza, eu regret tare mult insa ca n-am putut ajunge din timp, am mai pierdut si o jumate de ora ducandu-ne unde a intarcat ...iapa ( chiar la cai ne-am dus, parol) dar eram asa de stresata cu plecarea mamei ca pana nu am vazut-o trecand de gate, nu m-am dezlipit din airport.
Ma bucur ca am cunoscut-o pe Romanitza, pe care cum am auzit-o vorbind am zis ca-i moldoveanca de-a mea, si of corz ca ne-am gasit cunostinte comune, atat aici, cat si in Romania ! Oricand veniti la varul vostru, va asteptam si pe la noi, ca mai avem multe de discutat , da ?
De MQQM, ce sa zic, e febletea mea si fetelor, arata super, are sub bluza o minge de fotbal ascunsa, in rest nici nu zici ca e gravida, e funny si mi-e draga de mor...
Try, vreau sa-ti multumesc ca din bucatica ta de timp ai reusit sa pui la cale asa o surpriza pt gravidutzele noastre, felicitari !
Imi pare rau ca le-am ratat pe Olga, Mona, Miro, Magdone si sper ca n-am mai ratat pe nimeni...
Si acum, cine urmeaza, care ne sunt gravidutzele ???
In incheiere va pun o melodie care-mi place tare mult, imi face dor de duca la Portita, la 1mai, hai si Mamaia...
http://www.youtube.com/watch?v=fd_nopTFuZA
Pitilache, re-editez sa-ti zic ca n-am gasit subiectul cu botezul care ceri info, da o cautare pe net si gasesti acolo tot ce vrei, la datini.ro, cred...
Si esti nasa ? La cine ? Ne zici si noua ?
pitilache spune:
Laura, merci mult! Din pacate nu mai e de actualitate (nu mai nasim doar participam) de asta am si scos subiectul respectiv.
columbiana spune:
acum am vazut si pozele, gravidute frumoase, aer liber, relaxare, copii, etc, chapeau fetele din Ontario
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759