Sezatoarea canadiana (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mona, cum doarme aidan, mai ales noaptea? dar ziua, e suficient de liniste cu fratiorul mai mare? va pupez

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

am cules-o pe sora-mea intreaga si nevatamata la Dorval; o saptamina buna va doresc, mamici si bebici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

pe la 7 am ajuns intregi din peripetiile de la Mont Megantic, o sa pun poze maine

o vacanta reusita, mai putin ploaia care nu prea statea, care ne-a redeschis gustul de a reurca pe munte
trasee accesibile si copiilor obisnuiti in natura, ei categorisesc la dificil, da eu eram obosita, dar Steph era sprintena ca o caprioara

am avut si ceva oaspeti nepoftiti: in prima noapte dupa ore nedormite din cauza de ploaie torentiala, dimineata ne trezeste o ritza veveritza care dadea atacul la o punga de alune

peste zi plin de iepuri

si azi noapte un porc spinos care ne-a ros un bidon de plastic de apa, mustarul, linguri, furculite, manere de oale....nu se mai dadea dus....a plecat intr-un tarziu

nu am reusit sa urcam la seara de astronomie, din cauza de cupil obosit, dar o sa ne intoarcem

gata ma duc la dodo, ca mi-e un somn.....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Multumesc de urari....vineri, in 19 am schimbat prefixul.....

Am primit in schimb cadoul care mi-l doream de mult si munte in aer liber

pt cine a facut trasee montane in Romania si nu numai, e un bun compromis Mont megantic accesibil in 3 ore cu masina...chiar daca numai pana la 1105 m.....sa vedeti cu cata mandrie vorbesc de asta....cand le-am spun ca la noi se face camping sauvage la 2000m + si ca urci cate 6-7 ore pana acolo incarcat faceau niste oki....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pucku, eu as mai vrea cind ai timp niste detalii. Si poze, abia le astept. Pentru ca si noi avem in plan sa mergem pe Megantic, nu stiu insa daca e bine sa mergem inainte de Vermont sau dupa. Spun asta pentru ca noi am luat-o asa, incetisor cu fetele, intii dealurile de aici, apoi extindem... ne pregatim pentru Stincosi... ca tot se muta prietenii nostri la 200 km de ei.

Simbata m-am intilnit cu Emilly, membra DC, prietenii care pleaca sint si prietenii ei. Ea nu a mai scris de ceva vreme, a spus ca e foarte ocupata, nici nu mai are timp sa intre sa citeasca, darminte sa scrie. Are o scumpete de fetita, de fapt nici mamica nu e mai prejos.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona_B

Carmen, nu-mi trimiti si mie niste cas prin posta??? eu am rude langa Suceava, unde ne vom cumpara o casa la pensie si acolo ne vom petrece ultimii ani.
O saptamana faina tuturor,
Mona

LOL, Mona, sigur ca iti trimit ... virtual . Cre' ca iti dai seama ce oki ar face aia la vama sa deschida pachetul cu cas in el ... ar merita macar pentru mutra vamesilor . La mine asta e micul dejun de cand am ajuns, o felie serioasa de cas, cu o rosie din aia yummy, un ardei la fel de yummy, castraveti verzi si apa din belsug ... si de cand am ajuns aici am slabit 5 kile fara nici o alta dieta ... cred ca totusi mancarea e mai putin pompata cu toate cele aici ... si in Canada noi cumparam doar chestii fine la mancare, a se citi peste 1000 cad pe luna pe mancare, si alese cu mare grija ... si totusi ... ceva kilograme totusi s-au pus ... nu multe .. dar ...

Si noi tot pe aici om trage la pensie ... asa ca poate ne facem vecini . Stii la ce ma gandeam eu acu vreo 2 ani cand eram in Canada si tot asa, ziceam ca la pensie vin in Romania? Mi-a picat fisa .. pai stai mai nene, pai atunci pentru ce am adus copilul aici, il aclimatizez, il fac canadian, si eu ma intorc in Ro?? Si atunci ce am realizat? Plec si nu imi mai vad nepotii/copiii la batranete? Si atunci am zis .. pai nu mi-s eu fraiera? Mai bine vin cu tot cu copiii in Romania, ii aclimatizez aici daca tot asta e visul meu de retraite ... si ii am langa mine. Ma rog, totul e relativ, ca nu imi garanteaza nimeni ca nu se vor duce in Australia cand or fi mari ... dar eu sper ca nu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ma bucur ca v-ati distrat de burtoane!

Ana, bine ca a ajuns sora ta cu bine, sa va bucurati una de compania celeilalte si sa aveti distractie placuta.

Pucku, la multi ani!

Mona, bine ca nu ati avut evenimente cu vaccinul.

Eu tare mai sper sa nu ploua sambata viitoare, ca ma uit la prognoza si zice 25 de grade cu showers. Asta nu inseamna ca nu o mai dau in bara si ei.

BTW, pe try a tras-o de maneca cineva? Ca zicea ca ar vrea si ea, dar nu are vreme de forum. Mona, nu-i dai tu un semn, pls?

carmen77, vezi de bietele gravide de pe subiect, ca mie imi ploua-n gura. Ma duc pe chestia asta sa bag ceva la bendeu, da' nu gasesc chiar de-alea...

O saptamana super!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Iar uitai, sunt incorigibila.

Happy father's day! Ati avut? Cum ati petrecut? Io l-am hranit pe-al meu la crasma, dupa care i-am pus bidineaua in mana si l-am pus sa dea scarile cu lac. E asa de fericit acum!!!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,

Vazut poze de MQQM, tare frumos traiti perioada asta de asteptare a pepitului.
Si e un ditamai "pen-pen" cum zice Anca (pepene), pare copt

Noi l-am sarbatorit ieri pe "papa" la "Alice au pays des merveilles".
A fost perfect, a plouat decat un pic, si nu era deloc aglomerat, asa ca toate personajele i-au rasfatat pe Anca si Victor.
Noi mai megem, ne-am facut abonament pe tot sezonul.
http://www.paysmerveilles.com/

Ana, ma bucur ca a ajuns cu bine sora ta.
Sa profitati de perioada asta impreuna.

Pucku, "La Multi Ani" fericiti alaturi de familia ta frumoasa.
Ce frumos ati petrecut pe munte.

Carmen, ce frumos povestesti de mic dejun.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, ma bucur ca sora ta a ajuns cu bine!
Sper sa aiba o vacanta de vis cu voi in vara asta!

Fetelor, mie mama mi-a adus cas din Romania. Infasurat in multe cele, sa mor de ras cand am vazut. Eu cu un oier trebuia sa ma marit, si de aia Australia pare tot mai promitzatoare, si soare, si oi...ce poti sa iti doresti mai mult?

Mergi la inceput