Aspirante cu vechime "medie" (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

aaaa si transpir mai mult.poate fii si acesta vreun semn de sarcina ca am tot cautat si nu am gasit exact chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Astea clar sunt semne de bb dar mai stiu ca eu in lunile dinainte de bb le aveam pe toate si in luna in care am ramas nu am avut nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

vai ce fericita sunt.iti multumesc de speranta, stii cum e sa fie cineva alaturi de tine si sa-ti dea o speranta?
este super pe bune.acum ma gandesc sa nu-mi lucreze subconstientul din dorinta prea mare de a vea un bb.
mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Lia din cate stiu spermograma nu este f rea ,dar ar trebui sa pui intrebarea la subiectul unde fetele sunt mai documnetate.
Cat despre tine stai linistita ca poti ramane si cu o trompa daca ovulezi pe partea aia,eu sunt un exemplu ca si eu tot una am buna
Mihaela simptome poti sa ai dar poti sa nu ai cum a fost la mine,nu am avut NIMIC

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

am in STANGA trompa buna s-a umblat la ovar iar in DREAPTA este trompa taiata si s-a umblat la ovar. de asta imi este teama...DACA AVEAM SI YO MACAR O PARTE BUNA

Mergi la inceput

s-a umblat inseamna ca a curatat ovarele?

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

am in STANGA trompa buna s-a umblat la ovar iar in DREAPTA este trompa taiata si s-a umblat la ovar. de asta imi este teama...DACA AVEAM SI YO MACAR O PARTE BUNA

Mergi la inceput

In urma bilantului clinic si paraclinic se decide interventia chirurgicala. In interventia operatorie se confirma sarcina ectopica dreapta si chist hemoragic ovar drept si chist dermoid ovar stang. Se practica salpingectomie partiala dreapta si chistectomie ovariana bilaterala.

Mergi la inceput

Lia imi pare rau dar nu stiu sa iti spun nimic de chestia cu ovarele,poate sunt fete care au un raspuns

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Tudormiha tot ce ai scris tu sunt clar simptome de ......dintre cele scrise de tine, mie imi era somn mai tot timpul si aveam temperatura corpului usor crescuta.....tin minte ca intrebam fetele atunci daca e normal sa ai un pic de temperatura.....imi simteam si buzele uscate si fierbinti...la mine greturile aproape ca nici nu au existat
Incearca un test de sarcina si o stii de la ce ti se trage

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput