Aspirante cu vechime "medie" (38)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
Lia este bine ca s-a descoperit rana pe col,o tratezi si totul o sa fie bine dupa.Vezi ca exista subiect despre oligospermie si din cate stiu nu este chiar f grav.Important este sa le iei pe rand ca altfel inebunesti
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
arde2010 spune:
Asa zic si eu. Nu intra in panica. Operatia e strsanta, dar e buna. Apoi vor aparea rezultatele. Te pup.
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
Lia73 spune:
Fetelor sunt asha de fericita ca mi-ati raspuns. Sunt stresata rau . Si eu dar si sotul . Yo am 36 el 33. Timpul trece si inebunim. Sper sa fie bine.
Lia73 spune:
Sunt foarte bucuroasa ca m-ati primit in randurile voastre . Aseara am fost si la alt medic. Sunt lovita, stiu. Dar vreau sa stiu ce sanse am. Am fost la elias . Iar medicul mi-a zis ca din momentul in care se umbla la col sansele sa mai ramai gravida sun fff mici. Voi ce ziceti din ceea ce cunoasteti.
ancadragoman spune:
la ce dr ai fost?
ce a iesit la spermograma?adica rezultatele
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Lia73 spune:
spermograma sotului meu:
Volum:4.5 ml
Culoare : alb sidefie
Consistenta: fluenta
Ph: 8.0
Motilitate : 40 10 10
Viteza: ++ + +-
Nr:11.2 mil/ml sperma
Morfologie: 60% viabili
Total 50.4 mil spermatozoizi
Modificari: cap: forme ascutite, forme rotunde
Comentariu: Oligospermie usoara
Aseara am fost spital elias la dna dr Aneta Andrei
Blanche25 spune:
Lia, nu arata rau spermograma, parerea mea, nu pra ar fi pb pt o sarcina naturala. Tu te poti baza doar pe trompa stanga, pt ca din dreapta s-a taiat. Deci deocamdata sansele sunt injumatatite. Daca tu nu simti cand ovulezi, mai bine mergeti la medic si apoi relatii programate. Aici medicii nu decid asa de repede ''operatie''. mai bine te duci tu la alt medic, de care sa fi auzit ca e medic bun, sa isi dea si el cu parerea. Si nici nu prea se intervine pt chisturi pe ovare, ca mai mult distrug....
Pusychet sunt muta....ce as putea sa spun......sper sa fie doar o perioada proasta prin care treceti, poate un concediu in doi va va ajuta...noi suntem alaturi de tine
tudormiha spune:
buna fetelor. ma numesc .si sincera sa fiu nu am mai fost de mult pe aici pe site.
acum insa nerabdarea ma ucide si as avea nevoie de ajutorul vostru daca nu va suparati, am nevoie de un sfat.
sunt o persoana care isi doreste un bebe foarte mult, am pierdut prima sarcina la 3 luni, anul trecut iar acum in fiecare luna sper sa fie cea norocoasa.
am niste simtome si nu stiu daca sunt de sarcina ? ciclu mi-a venit pe data de 1 iunie acum probabil pe 29 sau 30.
ma ajutati va rog din tot sufletul meu sa-mi spune-ti acre ar fii semnele prevestitoare?
va pupic si sper sa nu ocoliti randurile mele
ancadragoman spune:
Lia din cate stiu spermograma nu este f rea ,dar ar trebui sa pui intrebarea la subiectul unde fetele sunt mai documnetate.
Cat despre tine stai linistita ca poti ramane si cu o trompa daca ovulezi pe partea aia,eu sunt un exemplu ca si eu tot una am buna
Mihaela simptome poti sa ai dar poti sa nu ai cum a fost la mine,nu am avut NIMIC
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
tudormiha spune:
buna si multumirir din suflet de raspuns.
uite poate tu ai mai auzit de asemenea semne de sarcina.
1. Sani mariti si durere in exteriorul sanilor.
2. De 2 zile simt ca frig toata
3. Somn la greu
4.Iar mameloanele parca s-au largit ca forma.
ce parere aveti?