Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
ghinetz spune:
karli deci ramane cum am zis, daca ai ceva de zis, zici direct, da?
Mychy daca vrei te iau sa te lipesti de noi, ca si eu, si sotul suntem tareee umblareti. Si copiii nostri la fel. Uite, duminica, cam pe la 11, a venit sotul cu ideea de duca....si in nici o ora eram deja pe drum, asa, spre unde ne duc rotile. Si ne-au dus in Neamt. A fost tare frumos! Iar de acolo, asa, pe malul Bistritei, printr-un peisaj superb am ajuns aici. Si la cine altcineva sa ma gandesc eu daca nu la tine?
Pozele toate aici.
Incarc acum si cele din we trecut, din Bucovina. Nu stiu de v-am zis, dar am fost intr-un sat asa cum numai in povesti citesti. Asa cum eu imi imaginam vacantele la bunici; cu parau, cu livada, cu .... Un colt de rai. Gata. S-au incarcat. Sunt aici
ddanagh spune:
Vio vad ca ati ajuns primii la linia de sosire. Frumos sport
Am vazut-o si pe Milly. la cat sunt de frumosi parintii cum Dumnezeu sa nu aibe copii frumosi???!!!
Daria are 87 cm si 12,100 cu pampers si body, dimineatza dupa lapte . Si mie mi se pare ca stagneaza intre 11,800 si 12,200 de ffff mult timp. Pe la un an si ceva, cand a avut o perioada de nu manca mai nimic dr mi-a recomandat Sanzym (parca asa ii zicea, era produs de Pharco). Sunt niste enzime care ajuta la digestie astfel ca in 3-4 ore sa simta din nou senzatia de foame. Eu i-am dat cam o saptamana si parca a avut ceva efect e moment.
Cafera eu am ratat pozele voastre. le mai pui, te rog
Carla nu ne-ai zis cu cine ai lasat-o pe Sabi? stiu ca iti faceai griji. Ti-a simtit lipsa?
Asteptam poze ....
Daria nu ma bate, chiar nu mi-a dat niciodata niciuna, insa de cate ori stau langa ea in pat incepe sa ma calareasca, da' calareala. Incerca sa se urce cu picioarele pe capul meu, la propriu, ii place asa sa mearga in picioare pe noi. De fiecare data trebuie sa ma ridic sa plec ca altfel nu se termina never.
Si altceva si are Daria: e exact ca baietelul ala din desenele 'Oraselul lenes' - a mea, a mea, si asta-i tot a mea. E drept ca nu se baga deloc pe jucariile altora insa ce-i al ei, e al ei. Nu le da decat prietenului ei Luca, restul copiilor sa nu se bage pe jucariile ei. II repet intruna ca nu o sa se mai joace nimeni cu ea daca nu imparte jucariile si vad ca, in ultimul timp, a inceput sa mai dea o lopatica, o masinutza, ceva... insa spre bicicleta si caruciorul ei sa nu indrazneasca vreun copil macar sa se uite ca reactioneaza imediat.
Cat despre tantari va spun drept ca, nu numai ca nu ne-a ciupit niciunul dar, nici macar nu am vazut vreunul. . Sa fie oare din cauza orasului, Ploiestul e destul de poluat. Bine, dar nici Bucurestiul nu e codas la asta..... Nu stiu ce sa zic. Or fi dat astia cu ceva in aer/copaci, eu nu i-am vazut..... Cred ca depinde si de zona, daca e in preajma unui lac, ceva. Noi nu avem asa ceva, PLoiestul,ma repet, e varza la capitolul parcuri/ vegetatie.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miillyy 'Neata! Apropo, daca are cineva o reteta de ingrasat nitel copilu' fara a ii da metabolismul peste cap, sa o scrie degraba. Ca pe mine ma dispera subiectul. Foarte rar l-am vazut pe Mihnea infometat. E exact genul lui tasu' - mananca ca sa traiasca ,nu traieste ca sa manance. E bine asa, nu zic nu, dar cand vad ca inca nu are 11 kg si mai avem putzin pana la 2 ani parca ma apuca pandaliile si mai intreb daca nu cumva avem vreo problema ascunsa de sanatate (ca analizele sunt bune). El are deficitul de greutate de cand avea infectiile urinare si nu l-a mai recuperat. M. cu Mihnea http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+ |
Nu dispera si noi avem tot 11 kg si Catarina mananca orice. Eu una nu mai imi fac griji pt ca vad ca se dezvolta motoric normal e vioaie si nu sta locului nici 2 secunde.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ddanagh spune:
Hai ca nu mai editez celalat mesaj, mai detaliez aici.
Daria, cand o iau de undeva de unde nu vrea sa plece, da din picioare, se manifesta si ea, normal, insa la noi tine destul demulte ori vrajeala: ' Hai mami ca mergem la lUca/ hai ca ne vedem cu Luca/ hai ca uite si luca....... E innebunita dupa pritenul ei, e cu o luna mai mic si iesim aproape zilnic impreuna (fara weekenduri) de cand aveau 2 luni.
Si o alta metoda. Intr-o seara se tot frichinea in pat si, din greseala, mi-a tras un calcai de am vazut stele verzi. M-am facut ca plang si tot ziceam: au mami, ma doare, i-ai facut lui mami buba, uite aici. Pupa sa-i treaca lui mami si hai sa facem nani, bla, bla
Ea stie de buba, tot imi arata buba ei de la genunchi. Vad ca e pe trecute, parca vad ca plange dupa ea ca doar de 'e buba mea'.
claucia spune:
Multumesc pentru urari,
Andreea este bine, mai are un pic, are 36 saptamani, acush 37. Stiu eu ca suntem cam in tandem la 10 saptamani diferenta. Noi 26 spre 27 in 2 zile
Nici Alessiuta nu ma bate deloc, ba chiar e foarte dulce, ma mangaie pe cap si pe fata seara cand o adorm si spune Mamiii, asa de dulce. Ca semn de nervi sau de smecheruta ca zambeste in coltul gurii cateodata arunca chestii. Eu ii spun sa nu arunce, si daca e suparata tot arunca sau da din manute cand vreau sa ii dau ceva si nu te poti apropia. dar daca ii spun de ex cand bea apa sa imi spuna cand e gata si sa nu arunce, tine minte si spune: Dataaaaa si ii iau eu din mana ce are, canuta, biberon, pahar, paia (asta e orice recipient cu pai).
Chiar, Carla, cum a reactionat Saby cand a vazut-o pe Larisa si cum a reactionat ulterior cand o tineai in brate? Cu cine a stat cat ai stat la maternitate? E maternitatea CMU nu? A costat mult? Am la intrebari....sorry, te trezeste des Larisa? sa va traiasca fetele si la anul la mare cu amandoua! Eu asa intentionez, poate in Thassos sau undeva in Turcia pretabil pt copii ca o sa am 2 zane
Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
ddanagh spune:
Apropos de asta s-a plictisit si tot imi ia mouse-ul, eu i-l iau inapoi si ea il zmulge iar ' a mea, Iaia' ( adica e a lui Daria).
Ghinetz va vaaaaddd
violetan spune:
Claucia, ce dragutz descrii tu dragalasheniile alessiei!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Miillyy spune:
Multumesc Stefania si Dana, eu sunt consolata in general cu greutatea. Ma mai apuca disperarea uneori, mai ales cand vad alti copilashi mai zdravaiori.Dar ma gandesc ca asa ii e neamu'.
Oana, frumoase locuri, dar mai frumosi sunteti voi.Asa ma vad si pe mine - inconjurata de 3 crai. Iar pe tine vrem sa te vedem mai des dansand!
M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 23+ cu Codrin Daniel
ddanagh spune:
Daria: 'mami pipppiii a coco' adica sa-i pun copii la calculator:
http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo&feature=related
ddanagh spune:
Ghinetz poza asta mi se pare superba.
Si mie imi place linistea de la sat, satul autentic insa, recunosc ca pozele de genul asta nu mi-au placut niciodata, imi dau fiori, parca sunt fantome.
Vivela frumoase locuri, dar mai frumos ii David, te cred si eu de ce ai ca slogan : DaviDependentza. Imi place mult de voi