Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 10
X-ray spune:
cafera ti-am admirat perlele,sunt deosebite!si ilinca mi se pare ca-i numai energie si surioara ei o visatoare
vio tie iti spun prima!
sunt si mai optimista ca-mi pot face quad testul in ungaria(ei il fac la maternitate,noi la un singur laborator privat in bucuresti)care e mult mai exact si sa scap de stres...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+
povestea noastra...
Miillyy spune:
Pai hai sa va povestesc si eu ceva haios de al meu. El merge in fiecare duminica la biserica cu bunicii. E fascinat de activitatea asta...sta cu gura cascata la slujba, tine lumanarea cuminte si face "Amin". Faza tare e cand incepe sa se bata clopotul.Sta in fatza lu' nenea care se ocupa de asta si face si el cu mana "sus-jos" cat dureaza operatiunea, zicand "bing-bang", "bing-bang". Nenea vede si il pufneste rasul, altii vad si ei si ii pufneste rasul ... asa ca asta facem noi duminica...stricam slujba la biserica. Iar daca il intrebi pe Mihnea ce vrea sa se faca cand va fi mare iti raspunde mandru "popa". Asa ca stam bine. Avem viitor. Acum cautam preoteasa.
M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 23+ cu Codrin Daniel
X-ray spune:
lasa mai milena ca eli se plimba toata ziua cu stetoscopul prin casa ca e "docoitza".cu a mea dr si al tau popa vedem si noi lumea prin croaziere la pensie....abia astept sa ti-l pupacesc sambata,ii sta bestial periuta .si voi in poze fara cuvinte,frumosi foc.si pe noi ne-au alergat aia cu pozele dar i-am refuzat pana la urma....
si da,daca nu stiati "mami iuca a pital si e docoitza" si "tati iuca a beie si e didoc"Doamne dar daca ati auzi-o cum pronunta noi ne tavalim de ras....l-ul si r-ul sunt un i care bat spre l si r,in fine iese un talmes balmes pe care numai noi il stim suta la suta
povestea noastra...
ghinetz spune:
Saluty!
Ce mi-au placut povestile despre strumfi. Si zic si eu ca vivela (a carei reaparitie o salut cu mareeeee drag) ma bucur ca si al meu e in limite. Nu stiu cum se face, dar parca de Stefan imi tot amintesc ca era cuminte, ca manca etc. Pana la urma imi dau seama ca imi amintesc doar lucrurile bune, pozitive. cCaci toti copiii plang, tipa...Si Victor, cum ziceam, nu face exceptie.
X-ray spune:
oana eu de la sarcina cu eli nu mi-am amintit decat ca era frumos cu burtica prin casa,ce superb ma simteam cand misca,deastea...cand au inceput problemele acum mi-a venit in cap odata intrebarea cum de am uitat asa de repede cat de greu a fost?mi-am recitit povestea de la semnatura si m-au trecut fiorii pe spate...poate asta e farmecul copiilor in viatza noastra sa stearga tot "negrul "cu buretele si sa ramana doar amintirile frumoase de zi cu zi....
povestea noastra...
Luna1 spune:
Hello
Sunt bine, am avut ceva probleme de sanatate care s-au terminat cu bine dar ne-am gandit iar la ce e mai rau. Ce sa zic, o sa va povestesc in amanunt cand ma lasa Lis.
Am intrat doar repede sa va zic ca traim pentru ca mi-a zis Critina mamica de Denis ca intrebati de noi.
Va multumesc ca sunteti asa dulci, o sa incerc sa citesc din urma si urez si eu cu intarziere la Multi ani frumoasei Ines.
Fug acum pupici
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Hai ca am reusit sa fur cateva minute.
Deci problema mea a inceput cu sangerari vaginale de 2 luni de zile (si aici nu ma refer la ciclu)
Am mers la dr si initial au crezut ca este de la pastile anticonceptionale pe care le iau. Luna urmatoare au hotarat totusi sa-mi faca testul Papanicolau si mi-au zis ca sangerarile pot fi de la o rana pe col, pastile, sau chiar ce e mai rau, celule anormale (cancerigene). Normal ca am inghetat, nu au reusit sa-mi faca testul initial pentru ca sangeram insa acum 2 sapt medicul de familie a reusit sa-mi ia sample si a vazut niste polipi pe col. Am fost trimisa la ginecologie si ieri am avut programarea. Mi-a facut scan intern (oribil, cine l-a facut stie, cu o "putza" scuzati exprimarea cu gel pe care au bagat-o in interior si au vazut tot), s-a uitat si in interior si cica sunt perfect normala. Si au verificat si rezultatul la test si a venit normal deci m-am linisitit. Nu are rost sa spun cat m-am stresat IAR. De cand am ajuns aici si de cand am ramas gravida numai prin doctori am fost cu Lis ca era prea mica (cine isi aminteste la odisee, dr insista ca nu e dezvoltata si chiar s-a nascut mica comparativ cu Cosmin) apoi cu tiroida si acum asta. Sper ca nu mai apare altceva ca m-am saturat.
Am cautat din urma putin si am vazut pozici cu Miro la inot si cu Alina.a si Elisa si tati la turci. Superbe pozele. Diseara daca am timp mai caut si cu alti strumfi, dar mi-ati fi de ajutor daca puneti linkurile mai recente acum ca tare dor mi-e de strumfii nostri.
Si inca ceva, eu credeam ca deja am stabilit ca citim ce ne place si ignoram ce nu ne place. Asa ca Paticut eu astept sa te citesc in continuare.
Ah si inca ceva, Larisa bun venit pe lume.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Chiar, Carla, cum a reactionat Saby cand a vazut-o pe Larisa si cum a reactionat ulterior cand o tineai in brate? Cu cine a stat cat ai stat la maternitate? E maternitatea CMU nu? A costat mult? Am la intrebari....sorry, te trezeste des Larisa? sa va traiasca fetele si la anul la mare cu amandoua! Eu asa intentionez, poate in Thassos sau undeva in Turcia pretabil pt copii ca o sa am 2 zane Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
La maternitate am plecat la 1:30 cand Saby dormea, a venit repejor bunicul si a ramas cu ea, s-a trezit la 9. Seara la 19 s-a dus tati la ea, ca tot intreba de noi si eu am preferat sa-i fie bine copilului decat sa tin sotul langa mine.
Da, e maternitatea de la CMU si da, a costat mult, mai rau ma enerveaza ideea ca a trebuit sa platesc 3 nopti chiar daca am stat numai una, am fi putut pleca inainte de prima noapte, si tot dadeam 300euro pe noapte, ca "asa e pachetul". In rest, conditiile sunt super, am avut o parte din travaliu in apa.
Larisa papa altfel decat Saby, si-a facut un pattern deja, mananca un san 10-15 minute, apoi adoarme pe mine vreo jumatate de ora, apoi papa al doilea san tot asa, 15-20 minute si apoi doarme 2-4 ore.
Saby a venit cu tati si bunicul sa ne ia acasa, a facut cunostinta in maternitate cu surioara, a reactionat foarte bine, stia si spunea oamenilor ca "mami o sa scoata pe Lari din burtica", si cand i-a spus taica-su' ca am scos pe surioara, a fost ok. Saby pare ca o iubeste mult pe cea mica, a pupat-o continuu, o mangaie, sta langa ea daca plange si o intreaba daca ii este fomita, ii spune sa deschida gurita mai mare cand suge, n-a dat nici cel mai mic semn de gelozie.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Luna, ma bucur ca esti bine.
Dana, Saby bea foarte multa apa, numai aseara a baut cam 1 litru in 2 ore, probabil si din cauza caldurii. In ritmul asta chiar trebuie sa-i facem cunostinta cu olita .
Am vazut poze de la Ioana75, Vivela, Ghinetz si Milena, superbe toate .
Greierash, ma bucur ca te-ai hotarat cu gradinita.
Noi la mare am fost mereu la Mamaia, in acelasi hotel inca din 1995, mergem de cateva ori pe an si toata lumea ne cauta in coarne . Se numeste Sulina, este intre Doina si Flora, are 2 stele dar cu conditii foarte bune (renovat, mobilier nou, instalatii noi, termopan, televizor, frigider, aer conditionat). Pentru noi a fost super ok mereu, nu stiu cu 2 copii cum va fi si nu stiu ce astepti tu de la un hotel la mare, dar gasesti pe site-uri poze si review-uri.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"