Nou stil de viata (272)
Raspunsuri - Pagina 8
gusta spune:
Ruxi imi pare rau de situatie dar poate mai e mai bine distanta asta ,iar de job tare nasol.Hai scrie aici nu te baga in dulap(asta e vorba mea) ,nu te ascunde de oameni .De la o surda un pupic mare si trebuie sa fie bine.
Gabriela esti deja in vacanta?
Anda niciodata sa nu spui niciodata.
Marilena si Mara Augusta
an-k spune:
Puskin, imi pare rau ca aveti probleme, sper sa se rezolve in bine
Gusta, o sa iti dau linkul cu dieta
www.reclamamascataatentie/forum_Timp_pentru_sport_5539.html?4" target="_blank">http://www.reclamamascataatentie/forum_Timp_pentru_sport_5539.html?4, eu am modificat-o putin, adica mananc maioneza la salata, nu prea mananc painea, in ziua de paste si pizza am mancat cartofi prajiti.
an-k spune:
ooops, cica e reclama, pai atunci o sa o scriu
e impartita in 4 zile care se tot repeta
Md e mereu acelasi , doua fructe, pot fi si banane.
Prima zi : proteine
p: carne, sau peste sau oua sau branza cu salata si supa
c: la fel ca pranzul, adica ex: peste la pranz peste la cina
ziua 2: legume (mazare, fasole, linte naut, cartofi cu legume si supa
cina idem - io imi fac mancarici
ziua 3: spaghete, sau pizza 200 g, preferabil fara sos de carne ci de legume
cina 2 feiute de tort sau cozonac sau inghetata
ziua 4 fructe cate vrei cand vrei
daca ai intrebari, sunt prin zona
pup
CRISCOSTY spune:
Ruxi, imi pare rau ca esti suparata...in astfel de cazuri nu stiu ce sa zic. Pupici
Cuscra, vad ca ti-ai facut un plan de bataie si esti mai optimista ca ieri...bravo
Eu am un chef de munca
...adica vreau concediu, sa plec la mare
Va dati seama...o balena esuata pe plaja![]()
Crys si Dany
nastad spune:
RUXI, imi pare rau ca treci prin asa ceva
Stiu ca poate suna aiurea ce iti spun, dar ar fi bine sa te gandesti mai mult ce vrei tu si ce simti tu .Esti tanara si iti pierzi cei mai frumosi ani din viata suferind
Sa nu te superi pe mine,dar inteleg prin ce treci 
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Anca multumesc acuma stiu care e dieta si daca nu ma insel si Roxana a tinut-o.Dupa regimul meu am sa incerc si eu.
Cuscra ce sa fac ca surda sunt
,am cautat la magazin sa vad ce pot manca si am ajuns la mancare de bebelusi de 4 luni cum putea sa fie mai bine
.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Salutare,
Marilena: eu am luat de mai multe ori prednison pentru alergii. Nu am mancat sarat si nu am avut absolut nici o problema. Nu spun niciodata, dar nu mai vrem sa riscam o data. La Carina ne-am asumat toate riscurile pentru ca era prima si a fost cu noroc. Acum nu mai vreau sa imi asum nimic. E bine asa.
Ruxi: eu zic sa profiti de perioada de pauza si sa te gandesti la tine: la ce vrei tu pentru tine si pentru viata ta de acum inainte. Desprinde-te de comoditatea pe care ti-o ofera orice relatie de lunga durata si vezi daca e ceea ce vrei in continuare. SI asa cum a scris si Marilena, nu te inchide in tine. Fii activa, vorbeste cu noi sau alte prietene, traieste pentru tine 
Ank-a: stiu ca iti e frica de yo-yo dar din pacate catre asta te indrepti daca treci de la o dieta la alta si daca nu incerci sa iti personalizezi un stil alimentar propriu care sa fie eficient si placut pentru tine.
Doina: ce activa esti in ultimele zile 
Carmen: ce face micutul bubici?
Criss: pune mana si munceste ca te-ai distrat destul ![]()
Hopes: si eu am dat o groaza de haine dar eram mai fericita decat atunci cand mi le-am cumparat.
Zuzi: ce faci azi? Ce papi? Ce sport faci?
De Made nu mai stiti nimic?
Vik: ce face burtica?
Lou: unde esti? Te astept cu un 5 o'clock tea de hibiscus.
Liris: treci la raport. Ce ai papat azi?
Delia: anul asta nu mai mergi in Tailanda?
Eu am fost de dimineata la control si se pare ca evolutia e foarte buna. Nu mai stiu daca v-am spus cate vizite la stoma am avut in total, dar ne-am distrat azi iar pe tema asta: 80 aveam saptamana trecuta
. Inca un pic si imi fac astia cabinet numai pentru mine.
Va pup si sunt prin zona,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
CRISCOSTY spune:
Cuscra, e buna si aia..numai sa te faci bine![]()
Anda, n-am chef de munca...azi am fost toata un ranjet, numai asa
am fost. Ma bucur ca este totul bine
Crys si Dany