Nou stil de viata (272)
Raspunsuri - Pagina 7
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Am fost azi la sedinta cu parintii (prima din viatza mea) si a fot suuper, ne-a povestit ce si cum tb sa ii invatzam pe coii pt incepere gradi( adica sa stie sa pape singuri, sa mearga la wc...etc) dar noi suntem ok la toate. Stefan stie sa pape singur, face singur de toate, se imbraca/dezbraca aproape singurel. Deci...asteptam cu nerabdare prima zi de gradi.
Carina ai dreptate si sa sti ca deja sunt pe drumul cel bun...si sper sa ma tina.
Cryscosty Ma straduiesc sa nu mai calc pe langa..dar se mai intampla.
Fetelor...pe cand un concurs???
Acum va poop si noapte buna!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
an-k spune:
Dordia, succes cu gradinita.
Cris, merci pentru chiftea
, a fost delicioasa![]()
Si mie mi-ar place un concurs, acu ca am inceput sa ma tin de treaba
nastad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui khristin Nastad, ce ziceai tu de Raduleasca la Piatra Neamt ? |
N-am zis nimic de Raduleasca la Piatra Neamt
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
| citat din mesajul lui Zuzilici Doina succes si tie la examene si cu proiectul. Cred ca mult mai bien le e copiilor la tara decat in oras. Cred ca-i poluarea mai mica ca sa nu mai zic ca mananca totul mult mai proaspat. |
Asa este, le e mai bine la tara.
Acum 2 saptamani vroiam macar 10 minute de liniste si acum e casa asa goala....si imi e un dor de ei.Dar se simt bine , fac numai dracii , si-au pus topoganul in piscina si iti dai seama ce nebunii fac

Doina
nastad spune:
Azi ma duc la sedinta cu parintii
pupa mama de Doruletz
Sa aveti o zi frumoasa!
Doina
CRISCOSTY spune:
Ziua buna! Cine vrea
? Cam tarziu va servesc, dar am avut mult de lucru.
Dordia, dar Stefan ce zice de gradi? Este incantat?
Doina, bafta la sedinta. Imi imaginez ce este pe puii tai..si Dany pleaca maine cu mama la tara..i-am luat piscina si dabea asteapta sa se balaceasca. Sper sa fie frumos afara.
Carmen, ce face Iustin?
Cuscra, cum te-ai trezit azi?
Khristin, despre Raduleasca la Piatra Neamt, CarmenE zicea ceva. Poate iti da ea mai multe lamuriri.
Si eu asi vrea concurs, dar cum este perioada concediilor...cam greu. La toamna cred ca este cel mai bine.
Sunt in zona...pup toata gasca
Crys si Dany
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Khristin, am incercat si eu cu odiseea dar... m-a depasit repede, viteza si volumul in care se scrie. Nu am prea mult timp, nici pe aici nu reusesc prea mult sa intru.
Gusta, si pe-aici au des paduchi la gradinita. Anul asta inca n-au avut dar anul trecut au avut vreo doua ture. E bun spray-ul ala preventiv si miroase frumos sau uleiul de arbore de ceai, picurat dupa urechi, la ceafa si putin in frunte. Iti tin pumnii cu regimul. Insanatosire grabnica!
An-k, nu-i prea putin ce papi tu azi? Sa nu te-ntalnesti cu Yo-Yo, ai grija!
Meniu pe azi:
MD: sandwich (o felie de paine integrala, o felie salam, o felie cascaval)+ 100ml iaurt 0,1% + cafea
Pranz: 150g orez cu legume+1 carnacior pasare pe gratar plus 250g salata verde.
Cina: ciorba de... nu stiu exact, sa vad ce am prin casa.
Gata, fug acum sa-mi incep ziua. Va urez s-aveti una usoara!
an-k spune:
Claudia, ai dreptate este putin.
Eu am tot cochetat cu WW dar pentru ca este prea permisiva mai mereu saream calul, si ma opream, iar reluam tineam cam o saptamana si renuntam. Acum simt altfel, imi e bine asa, poate ca de asa gen de dieta aveam nevoie, nu stiu ce sa zic. Oricum nu vreau sa imi dau organismul peste cap, tin aceasta dieta pana pe 5 iulie cand plec in Ro, si acolo imi voi lua cartea cu punctele WW, scopul va fi sa ma mentin, cand ma intorc voi mai tine max o luna sau doua, cu ww intre si apoi mai vad la anul ce fac. Nu vreau sa aud de yo yo, il urasc![]()
Pup
Hmmm, ce-o fi cu linistea asta p'aici, io invat, deci sunt la cali si din cand in cand mai dau cate-un refresh![]()
puskin spune:
Neata,
n-am vesti bune, ba dimpotriva. Am decis cu sotul ca deocamdata luam o pauza sa ne lamurim ce vrem sa facem . Partea proasta este ca se pare ca isi va pierde jobul iar chestia asta pune si mai multa presiune in situatia data.
| citat din mesajul lui khristin Puskin, cand mai intri tu un pic aici, imi spui si mie concret, step by step ce ai facut tu, please? Nu de alta, dar eu sint un elev tare ascultator daca stiu ca ceva da rezultate La micul dejun azi am mancat 2 oua fierte, conopida, telina si masline. E bine asa ? |
Cristina, bine ai revenit. Poate ai scris si mi-a scapat, mai alaptezi?
Ce am facut eu: mi-am contorizat si limitat mancarea la 1500 de calorii/zi ( am ales sa merg pe low-carb) si am mers la sala cam de 3 ori/saptamana. La sala n-am facut cardio mii de ore, ci am lucrat cu greutati, antrenamente de maxim 45 de minute. Am facut si cardio de 1-2 ori pe saptamana, cam 30-45 de minute.
gusta spune:
Neatza.
Delia 15 zile am pastilele si de azi sunt la regim
.Chiar de dimineata m-am trezit cu mainile umflate dar sper sa fie bine ca altfel nu se poate.
Claudia eu cu paduchi nu am avut legatura aici si cand am primit hartia mi s-a facut rau.Puiul meu are parul lung si cret si des si numai asta imi lipsea.Spray-ul miroase acceptabil si am inceput sa il folosesc.
Cuscra tot surda m-am trezit ca asta m-a intrebat de dimineata olandezu hai spune auzi?![]()
Doina si Dordia am si eu pe 2 iulie prima sedinta de parinti
,de fapt se numeste intalnire de 10 minute cu invatatorul.Atunci emotii sa vedeti.
Ank imi spui si mie ce dieta tii ,in mare.
Si ca sa va zic am studiat piata si mai toate produsele au sare,asa ca am sa mananc cereale de copii de 4 luni
,dupa orez ,paine imi fac singura si legume ,fructe si lactate.Si ca sa vedeti ca sunt rau cu capul mi-am notat data in catalog
.
Si daca se strang fete punem si de un concurs de 1 luna ceva.
Marilena si Mara Augusta