Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Marilena, nu e ca te ingrasi de la Prednison, si te unfli si e o mare diferenta.
Eu cu multi ani in urma, sa fie poate vreo 20 am urmat o saptamana tratament cu Prendinon, iar dr a spus NU sare.Asa ca tot ce mancam era nesarat,bunica Dumnezeu sa o ierte, imi facea pana si painea nesarata.Asa ca e bine ca tot ce vei manca pe perioada asta sa fie facut de tine ca sa poti controla cantitatile de sare, care la tine trebuie sa fie 0.Si inca un aspect, trebuie sa mananci bine, nu lua Prednisonul pe stomacul gol, riscul de a da in ulcer perforat este f mare.
Ai grija de tine, sper sa se rezolve dupa tratamentul medicamentos.

restul fetelor

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cuscra vin si eu la masa dar portia mea fara sare.

Tumpi multumesc si tie e clar ca de maine regim scrie pe mine fara sare si o sa fie o nebuneala totala.

A si ca sa puna capac la toate am fost informata ca in clasa la copil au paduchi(curati olandezi) si asa ca azi am cumparat si solutie de anti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra, capul sus Stiu ca este greu...uite, mie cand mi-a fost greu ma gandeam la o matusa care de un an jumate mananca fara sare,regim strict..cata vointa are sa se faca bine. O sa fie bine

Crys si Dany

Mergi la inceput

Te astept si pe tine cuscra...hai fetele, punem de o petrecere..mancare avem

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si ca sa intelegeti de ce sunt asa speriata stiti ca am operatia la sani ce ma fac eu daca ma umflu si mai fac si o boacana pe la operatie ca de kg nu imi este ca le dau eu jos dar cand esti in asa situatie iti bine sa iti dai numai pumni.Si ma credeti ca i-am intrebat si m-au ras in fata ca ce spun eu acolo.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, ia-o usor, ti-au zis si fetele care au mai luat medicamentul ca nu patesti nimic daca asculti instructiunile. Am tinut si eu regim fara sare cu multi ani in urma, tot asa, din cauza unor medicamente si n-am patit nimic. Cit timp trebuie sa-l iei?

Crys, toate ca toate da' chiftelele ramin la mine, da?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!
N-am murit, n-am fugit, doar m-am porcit oleaca.
M-am intors ieri din concediu, raport rusinos, 76.5kg. Rezolv eu cumva...
1. Multumesc tuturor pentru urari. Sunteti niste dragute si va pup pe toate .
2. La Multi Ani pentru Onitza, Iustin, Gusta, sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi! Onitza, la asa niste urari efervescente cum mi-ai facut vaneam in graba sa ciocnim un pahar de sampanie virtuala, dar am mai citit un pic si vad ca e cazul sa-ti ofer mai bine o cana de lapte! Felicitari doamna, sa ai o sarcina usoara, si un bebe bun, sanatos si frumos!!
Cat despre poze...nu am atins inca acel nivel de performanta cat sa pot posta si pozici Da ma straduiesc..
Zuzi scumpa, m-am rusinat ca nu am ce sa povestesc de meniurile mele, de o saptamana am mancat mult si prost, acum ma apuc sa dreg ce am stricat in concediu. Multumesc de felicitari, am schimbat nu numai prefixul la kg ci si un alt prefix... am implinit 30.
3.In alta ordine de idei, concediul a fost scurt, placut, doar ca a trebuit sa ma intorc indata la munca unde am gasit treaba gramada si auditul in desfasurare. Ma visez casnica si cu bani...
Zuzi, stiu si eu cum e sa faci ore suplimentare dupa concediu - nasol.
Gusta, ai grija cu urechea, sanatate multa! Succes la regimul fara sare, o sa te descurci, ai incredere. In definitiv nu va dura o vesnicie tratamentui si e mai bine sa nu risti.
Mephala sanatate la copii si tie
Eu am facut anul asta un eritem solar, am mai patit-o, nu e prima oara dar acum e chiar urat, ma mananca rau si stau cu Fenistil si alcool medicinal, chestii racoritoare etc Acum, citind despre varicela si paduchii olandezi am inceput sa ma scarpin isteric. Fug pana nu ma jumulesc de tot.
Va pup pe toate!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Delia, le-am dat jos in 2 ture de dieta deci 8 zile.

Gusta, cum au zis si fetele nu-ti fie frica, retentia de apa va disparea dupa incetarea tratamentului. Chiar poti evita painea si manca mancarica gatita de tine, cu cartofi, fara sare.

Cris, ce bine suna ce bunatati faci tu acolo, eu mai pup d'astea cand oi veni in Romania, atunci scopul va fi sa ma mentin.

Sa pun si meniul de azi:

D: 1 mar mare si o mana de capsune
P: supa la plic, ca mi-a fost lene sa fac + salata de cruditati cu ceva mayo light si ton conservat in apa.
C: supa de ardei (facuta de moi de data asta), iarasi salata cu mayo + o bucatica mica de peste la cuptor 2 oua fierte si doua cubulete miiiici de branzica feta.
in rest apa si voie buna, si ceva cola light

Mergi la inceput

Cuscra, vezi ca toate fetele te sustin...capul sus si nu te lasa doborata de probleme
Delia, au venit baietii mei de la fotbal cu o foame..direct in chiftele s-au oprit Dar nu-i bai...mai fac, sunt in forma maxima
Anca, arunc si la tine o chiftea

Mai e cineva in zona...nu am somn

Crys si Dany

Mergi la inceput

Donna, bine ai revenit Nasol cu eritemul, mama mai face uneori.

Crys si Dany

Mergi la inceput