Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Delia,
Pai ma umplu de bile nerge intr-o secunda. Azi dimineata am mancat un sandvis cu pate si juma de bol de cereale, iar azi la pranz 2 sandvisuri cu pate , un castravete si o rosie. Seara nu mananc. Dar nici nu prea seamana a mancare sanatoasa. Chestia e ca de obicei mananc pe fuga, cu ochii dupa astia mici si ..asa ajung sa nu gandesc ce scot din frigider. Na, ca am dat vina pe copii, sa imi fie rusine!
Crys,
Cum a fost compotul de visine? Bun?
Da, sa zicem ca dpdv cantitativ sunt ok cu cat mananc – acuma trebuie sa muncesc la partea calitativa. Totusi am avut ceva rezultate si asa, am 77,7 , acum 1 saptamana aveam 78,8. Pana la 60 e drum lung, insa…
Zuzi,
Eu te inteleg cu drinks-urile. Si sotul meu s-a apucat de slabit si a inlocuit masa de seara cu un Bacardi breezer, home made. Tragic moment. Pentru mine, nu pentru el. Poftesc la el nu pt ca e alcool, ci pt ca e dulce….
Gusta, vesti noi de la spital?
Tzuni, nu stiam ca esti realizator de emisiuni! Frumos si ..ti se potriveste!
Gata. Mi-a expirat pauza, cat mai dorm copiii, ma duc sa spal vasele si sa strang in urma lor.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Chiar ma intrebam ce se intampla de nu da nimeni raportul. Merci Delidana! Asta din pacate inseamna ca o sa intru si mai rar caci... lenesa cum sunt... sigur n-o sa ma urnesc sa scriu. Plus lasarea pe tanjeala care urmeaza gandului "lasa ca mai e pana la raport, am eu timp sa ma mobilizez sa slabesc". Nu cred ca e o idee prea buna dar... daca majoritatea activa a hotarat, atunci se va supune si minoritatea pasiva.

O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Maggy, a fost foarte bun..mai am in frigider. Azi fac o prajitura cu visine pentru Dany si sot.
ClaudiaH, s-a luat decizia cu raportul fiidca multe fete sunt in concediu, in sesiuni si suntem cateva mai active. Dar tu poti scrie, daca asta te mobilizeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Doru, sa cresti mare, destept si norocos. Doina e greu sa n-ai puii langa tine mai ales cand se intampla asemenea evenimente, dar asta-i viatza. Sunt sacrificii pe care le facem tot ca sa le fie lor mai bine. ca sa nu mai fi trista. Vezi pareta plina a paharului.

Delidana sincer, imi calculez caloriile ochiometric. Si da, ai dreptate c-ar trebui sa pun totul pe hartie si abia apoi sa vad daca mai e lod de tort sau alt dulce. Felicitari pentru examen. Pana la urma vad ca iar se lasa cu coronitza. Bravos!

Gusta mi-ai facut pofta cu bicicleta ta si aseara in loc sa sar pe banda am luat intre picioare . M-am plimbat intai si cu Isabella dar nu prea are fun ca-i mai inceata. Insa dupa ce-am parcat-o acasa am plecat de " nebuna" si tare bien mi-a prins.

Anda azi inca n-am mancat nimic. Nu prea mi-e foame dar e si prea devreme. Nu-i nici ora 8 si eu sunt deja la servici. Probabil c-am sa-mi incep ziua cu un iaurt cu cereale sau somon afumat din conserva cu zeama de lamaie.

Ruxi o sa fie bine. E greu, nimeni nu zice ca-i usor si nici nu se intampla peste noapte, dar sunt convinsa c-o sa se intample. Curaj si fi increzatoare in viitor.

Claudia bine-ai revenit.

Mag e rau cu toate dulciurelele astea alcoolice dar eu pot sa spun cu mana pe inima ca n-am mai baut nika de-o saptamana. Si n-am mai baut de fapt nici un fel de pop (cola, 7UP, etc)

Crys as indrazni sa intreb pe cand poze cu noile achizitii .... dar am o musca care ma tot bazaie la caciula... Poate reusesc si eu sa pun pozele din Cuba cat de curand.

Tzuni cum se mai simte Meri? Ati facut planuri pentru plecarea in vizita la ai tai?

Meph sa deschid subiect nou? Sunt alte reguli acum? Am vazut subiecte de cate 53 de pagini? Care-i limita?
Ma bucur ca Iustin e mai bine si poate iesi pe-afara. In rest cum mai esti?

Eu sunt tare ocupata. Colega mea are mama biolnava de cancer la stomac ( a fost operata si i-a mai ramas doar 1/3 din el) si-a trebuit sa pelce de urgenta in China. Asa ca acum pentru 3 saptamani fac munca amandoura.
Scuze ca n-am scris tuturor dar sper sa revin.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Salutare dragelor,

Ma alatur Claudiei si dau raportul saptamanal, serifa va modifica cand trebuie.
Eu ma simt motivata, si incerc sa nu sar calul daca dau raportul saptamanal.
Raport: 57.4 kg

Delia sunt de acord cu tine in ceea ce priveste dulciurile. Pana nu am fost hotarata cu mine nu am slabit. Pana nu am spus nu tentatiilor si rasfatului dupa o zi de munca, nu s-a miscat nimic la cantar. Macar ptr. o perioada. Acum mananc de toate cate putin. si cand trebuie. Dar pana am ajuns sa ma disciplinez a durat.

Anda

Gustasa stapanesti sanatoasa bicicleta

La multi an Serban si Doru
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

273

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput