Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Doru sa ai parte numai de lucruri frumoase si tot ce iti doresti si un pupic lui mami sa numai fie trista.

Cuscra fac haz de necaz ca sunt speriata ce o sa imi faca la spital.

Delia eu mi-am propus de 2 sau 3 ori pe saptamana sa ma duc seara dupa ce culc puiul cu bicicleta sa vedem acuma si ce zice papi ca el e deacord si imi place cum ma bate vantul ca merg undeva la mare frumos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

La multi ani Dorulet! Sa fii sanatos si norocos!

Doina, de ce esti suparici?
Delia, din cauza regimului pe care trebuie sa-l tin dupa operatia de colecist. Capsunile sunt f. pacatoase ptr. ficat.
Cuscra, fi barbata

Meniul de azi:
- ceai si 2 felii graham cu urda
- pui la gratar cu salata
- nectarina si un mar
- supa de rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana
Doina, de ce esti trista?

[

Multumesc mult!
Sunt trista ca nu am copii langa mine
Am ratat conbcertul DM de acum 3 ani pentru ca l-am nascut pe Doru....dar nu regret

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

GUSTA, CRYS

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata dragelor,
Doina: La multi ani Dorulet!
Marilena: bafta la medic.
Criss: tu anumite alimente va trebui sa le excluzi pe viata?
Delia: eu de aia imi calculez cat mananc in fiecare zi, pentru ca nu renunt la dulce. Si asa, reusesc sa mananc si dulce si sa ma slabesc/ mentin in functie de ce vreau.
CArmen: ce faci?
Zuzi: ce papi azi?
Va las ca am de lucru, dar revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua,

la mine ploua si e frig .

Vik, iti multumesc ca mi-ai povestit din experienta ta . Momentan ma simt confuza si fara pofta de viata, nu stiu incotro sa o apuc. Cred ca ma paste si o usoara depresie si ma simt incapabila sa imi dau 2 palme si sa ma ridic din gaura neagra in care sunt. Probabil m-ar ajuta sa imi iau concediu 1 luna de zile si sa plec departe, singura sau cu o prietena.

Gusta, macar ai reusit sa te rupi...eu sunt lasa, incapabila sa fac asta. Stiu si de ce...
Imi faci pofta sa imi cumpar bicicleta, am o pista de cateva zeci de km foarte aproape de casa.

Doina .

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anda, sfatul medicului a fost sa incerc sa fac o selectie, sa vad ce imi prieste si ce nu. In mare stiu care sunt alimentele care sunt periculoase pentru ficat si pe acelea le voi exclude definitiv.
Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Iata raportul: 63,9kg (-400g). Nu-i grozav dar... cata vreme e cu minus... merg mai departe. NIci dieta mea nu e extrem de dura asa ca nu pot cere mai mult (in week-end de exemplu am fost la gratar si da-i cu mici, da-i cu frigarui care oricum nu merg fara paine...).

Meniul pe azi:
MD: sanwich cu o felie de paine de secara plus o felie de cascaval, 2 felii subtiri de sunca si o rosie, plus o cana lapte 0,1%
Pranz:pulpa de pui innabusitacu 2 linguri de piure cartofi si salata verde la discretie
Cina: Ciorba de pui cu legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna tuturor!
Doru!
Raport: 61.0kg

Fug sa hranesc copilul.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Fetelor, raportul se da o data la 2 saptamini. Adica voi puteti sa-l dati si acuma , numai ca nu se va modifica lista. Carmen a propus ideea asta si noi am fost de acord. Asa ca, saptamina viitoare se da rasplata pentru cit de cuminti am fost.

Carmen, poate n-ar fi rau sa treci pe prima pagina data urmatorului raport, ca sa fie clar.
Chiar, tu esti in vacanta acum, nu?

Crys, habar n-avea ca minunatele capsunele fac rau la ficat.

Anda, eu stiu ca tu iti calculezi caloriile in asa fel incit sa "incapa" si ceva dulce, intrebarea e: Zuzi face la fel?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput