Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut dragelor, ce faceti? am ajuns si eu acasa, n-am citit din urma ca n-am vreme de nimica, dar revin cand ma aranjez putin!

Roxa la multi ani lui Serbanica, sa creasca mare si sa aiba mult noroc!

va pup pe toate, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Zuzi, deci tu pe langa meniul de aici te mai delectai cu cate un cockteil ? Bine ca nu mai bei, alcoolul este criminal de rau cand vrei sa slabesti...

M-ai prins! Stiu ca-i daunator tocmai de aceea nu mai pun gura pe nimic pana la ziua mea sa vad si eu daca se vede ceva la cantar. Eu sper ca da.
Cum ti-a fost ziua de azi?

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: bine ai revenit
Khristin: si proteine? Carne, oua, peste. Ceva carbs sanatosi pentru energie, orez brun, paste integrale, oats.
Zuzi: . EU te inteleg si asa cum am spus, fiecare se cunoaste cel mai bine pe ea insasi si stie care ii este limita de toleranta.
Delia, Criss: daca Zuzi constientizeaza care e limita, si daca reuseste sa daca reuseste sa se incadreze in necesarul caloric zilnic eu cred ca e mai important pe termen lung sa aiba un moral bun.
Ruxi:
Roxa: treci aici cu un pahar de sampanie!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Roxana sa-ti traiaca baiatul! La multi ani sarabatoritului! Citi ani a implinit?Khristin multumesc si spor la dieta! Sper ca de data asta sa nu pun prea mult ca in primele doua sarcini. Daca ma tin poftele de ciorbe e de bine:) Iar la dulciuri ma bag in inghetata cind si cind, dar ma rog cred ca e singurul desert care mai merge. Puskin tu ai inca o groaza de timp sa ma ajungi din urma, nu-ti fa probleme:) Cum nu ai folosit metode hormonale de anticonceptie cel putin in ultimii ani din cite inteleg, doar momentul si cine stie barbatul potrivit lipsesc. Is fel si fel de povesti pe lumea asta, eu in cazul tau m-am ferit sa zic prea multe, pot fi posibile oricare dintre variante, numai tu trebuie sa stii sa alegi si sa mergi cu capul inainte pe calea aleasa. Mai aiurea e varianta cind mai astepti vreo 5 ani si esti in aceeasi situatie. Uite sa-ti zic o poveste. Sotul meu a avut o relatie de vreo 8-9 ani cu o tipa, o cunosc suntem amice:) e chiar un om mai bun decit mine haha:)) am mai zis-o, serios ca e o fata pe cinste. In ultimii 2-3 ani erau ca fratii, ocazional o data pe an ceva de genul, cum povestesti si tu. Ea tot zicea ca nu e ok, ca ea vrea copii, familie, el ca nu e pregatit, ca sa mai astepete ce atita graba, chestii de genul asta stim atitea povesti. Ea suferea din cauza lipsei afectiunii dintre ei, lui ii era bine si comod, plus ca luind-o in subconstient ca pe o sora, ori ceva de genul unui membru f drag de familie nu se simtea vinovat cind ocazional avea cite o noapte alba. Dupa ce ea a facut 30 de ani a zis ca asa nu se mai poate si inainte sa implineasca 31 i-a spus ca vrea sa se desparta. El nu a vrut, imi zicea ca probabil dupa el ar mai fi ramas citiva ani asa, o placea ca om, o respecta si chiar e un om bun, vesel, deosebit, si bine isi imagina si el ca sfirsitul relatiei trebuia sa vina o data dar zice el chiar nu-si facea mari planuri in privinta asta. Familie si copii nu-si dorea asa ca la ce graba? Au stat de vb ,a inteles ca ea are dreptate, s-au despartit f amical, pt ca au locuit impreuna atitia ani au suferit o perioada din cauza dependentei legate intre ei. Ea si-a gasit un iubit nou cu care este si acum, el si-a gasit mai multe:)) vreun an-doi si pe urma pe mine. Si abia at el a stiut ca vrea neaparat copii si vrea sa fie insurat. Si in cazul meu la fel, inainte de sotul meu am avut o relatie fabuloasa de amor in care ne-am dorit un copil, nu a fost s afie in 2 ani si cu al meu sot a fost ceva de genul hotarire luata, luna viitoare copil. Ne-am protejat si is la al treilea, adica ce mai..suntem de groaza! E compatibilitate, cum am mai zis suntem la fel de rai ca de buni well habar nu am daca poate fi vorba. Ei doi si acum sunt prieteni, nu au resentimente, ea e fericita cu iubitul ei, prieten si el de-al nostru. Nu stam acum non stop nas in nas ca e fiecare cu casa lui dar oricum, intelegi ideea, nu au ramas resnetimente ori suferinte. Am vb si cu ea la inceput pe tema asta, ca eu romanca eram mai neincrezatoare in din'astea si i-am inteles povestea ca de la femeie la femeie si chiar i-am batut obrazul barbatului meu cind am ajuns casa si i-am zis ca a fost cam porc:). Amindoi luati separat is oameni extraordinari, impreuna a fost frumos la inceput pe urma s-a lasat intre ei o plictiseala si o comoditate linceda si la urma de dot fraternitate ca sa zic asa. Nu a fost sa fie. Vezi is povesti fel si fel si un sfirsit trist nu a insemnat altceva decit inceputul a ceva frumos dar in alta companie. Pe de alta parte noi doi am fost in pragul divortului, am avut amindoi o perioada de instrainare cumplita si hocus pocus ne-am dezmeticit brusc cind am vazut actele de divort in fata. Chiar ne-am adus aminte de povestea noastra de dragoste nebuneasca si am stat si am vorbit si iar am vorbit si chiar daca suna banal exact lucrurile astea au dat rezultat si acum suntem ca niste soti, iubiti, parteneri adevarati. Orice e posibil pe lumea asta, numai bine iti doresc si tie.Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Deli, in Frankfurt nu am fost decit in aeroport din pacate. Eu-s in cel mai nord punct al germaniei, Frankfurtul taman in sud asa ca nu e printre destinatiile noastre curente. Dar intra la viata in germania ori la mamici din germania si intreaba, cum in sud e comunitatea romaneasca cu siguranta is destule fete si pe aici. Sunt carti pe aici de genul in vizita in X oras, poate gasesti ceva in engleza undeva.Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Eu sunt la servici deja...va las calda.

Eu am vb. din propia mea experienta cu dulciurile, acum normal ca fiecare isi cunoaste corpul, stie daca se poate opri dupa o gura de dulce.
Zuzi, crede-ma ca stiu cum este cand nu poti manca decat anumite alimente si sa gatesti alor tai si tu sa stai sa te uiti. De trei luni asta fac, numai spun de dulciuri. Eu fac saptamanal ceva dulce, cu creme pe care nici nu trebuia sa le miros E groaznic, stiu..dar ma gandeam ca daca pun gura pe el pot ajunge iar la cutit si uite asa am reusit. Nici acum nu pot manca tot ce vreau...de ex. eu eram moarta dupa capsuni, mancam f. multe. Anul asta am stat si m-am uitat cum mancau baietii mei Groaznic... Stiu ca si tu vei reusi sa ajungi unde iti doresti

Hai ca m-am intins ca o placinta...va pup pe toate si va doresc o zi usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cafeluta in fata si astept ora sa merg la spital sa imi faca ceva ca eu vreau sa aud.

Ruxi eu am o poveste asemanatoare cu al lui Vik numai ca eu cu primul am fost prietena vreo 6 prima dragoste ,casatorie si dupa 1 an divort dar numai amical nu se numeste.Acum cu olandezu e altceva si am ajuns pe un drum bun,chiar daca uneori ne dam in cap face si asta parte din convetuire la comun.

Radeti de mine cu bicicleta da imi place si aseara am mers intr-un loc special de bicicleta si era sa intru intr-un boschet dar a fost bine,trebuie sa exersez mai mult pana am sa incerc pe strada,dar sunt multumita ca ies si ma duc si am timpul meu cu mine.

Zuzi mancarea mea nu are nici un gust si azi am vrut sa numar cat mai am,in dulce mi-am promis sa nu ma bag ca nu e frumos,am o speranta ca cu bicicleta o sa dau mai mult jos,lasati-ma sa sper.

Cuscra lasa ca e bun regimul.

Kristina copilul e de vina cu bicicleta ca ea stie si mami nu si uite asa invat si eu.

Delia felicitari.

Carmen ma bucur ca sunteti bine.

Anda mie imi place un pic julita.

Sunt in toane bune si surda.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra, ma bucur ca esti in toane bune
Delia, felicitari pentru examen
Clau, bine ai revenit Te asteptam cuu impresii si poze. Ce fac baietii?

Ce vreme..parca ar fi toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

La multi ani SERBAN, sa te faci mare si sa-ti bucuri parintii!

AM o stare trista........

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Doru, sa cresti mare, sanatos si frumos!
Doina, de ce esti trista?

Crys, de ce nu maninci capsune, ca n-am inteles... Sa nu-mi spui ca ingrasa.

Din experienta personala pot spune ca atunci cind n-am mincat dulciuri o perioada am slabit, chiar daca nu mergeam la sala. Cu alcoolul e si mai rau, din fericire nu servesc decit rar.

Anda, sigur ca e mai bine sa nu ai frustrari culinare ca risti apoi sa spargi frigiderul insa daca "ciupesti" cite un pic de dulce si apoi te miri ca nu slabesti, normal ca te apuca nervii.
Zuzi, tu iti numeri caloriile zilnic si in functie de asta vezi daca mai e loc si de ceva dulce sau cum? Ca atunci are sens ce zice Anda, insa altfel nu.

Vik, mersi, o sa-ti urmez sfatul.

Gusta, vad ca ti-ai descoperit o noua pasiune.

Acum 3 ani mergeam la primul meu concert DM, in Bucuresti. Ce vremuri...

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput