Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor, tot slabute si frumoase:)?Am vazut ieri o emisiune pe pro tv international cu Mihaela Bilic si mi-a placut tare mult tipa, foarte fina si in aspect si in felul de a-si expune opinia ce mai mi-a lasat o impresie buna. M-a amuzat tare mult sa aflu ca anual apar asa sa zicem alimente de cura la moda si cica anul asta ar fi ciroba. Si ca e f bine sa fie acolo in topul alegerilor noastre. Ma amuz pt ca in sarcina asta am pofta de exact ciorbite, borsuri si supite, eu carnivora aia de mincam aproape zilnic carne cruda sub forma de carpaccio ori biftek tartar acum sa nu o vad in fata ochilor! Ciorba nu am mincat de fel de aia nici nu stiu sa gatesc asa ceva dar mare mare noroc ca e mama la mine.Ce mai zicea de ciorbe: ca e f bine sa fie cu carne slaba gen vita si pui, sa o degresam pt ca si asa se face treaba asta usor cind supa e racita si la legume bininteles libera alegere iar la urma sa o servim cu ardei iuti. Zicea ca perioada de digestie pt un ea e destul de mare cca 3 ore, ne tine de foame, prieste la toata lumea asa ca ce mai ideal!Ia uitati si voi ce bebeu cu gusturi moderne am eu. Tzuni eu te stiu cum esti, atitea fete si copilasi stiu asta. Imi plac oamenii buni, pozitivi si frumosi asa ca tine, Happy si atitia alti oameni de aici ori din viata reala. Viata e prea scurta pt alea rele. Tre sa mai privesti ciudateniile ori chestiile negative si ca sursa de amuzament hei unde ti-e umorul?Carina dar ma intreb de unde stia respectiva specializarea ta? Mi-e clar acum ca e membru vechi cu nick nou, haha deci alt troll!Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

vikinga, tu stii ca eu te iubesc... Si sa stii ca emisiunea la care te-ai uitat e facuta de mine! Ma bucur ca ti-a placut!

Edit: ma bucur ca ti-a placut Mihaela Bilic! ca emisiunea poate nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni, . Cred ca te cam lupti cu morile de vant...

Vik .

Delia, m-am bronzat un picut, da .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Tzuni, . Cred ca te cam lupti cu morile de vant...

Satisfactia imi vine din faptul ca pe PM am primit mesaje minunate de la fetele de valoare de pe acest forum. Nu spun cuvinte mari, chiar sunt tipe destepte si cu judecata dreapta. Dar cum proprietarii forumului accepta jegul pe post de "inteligenta", faca-se voia lor! De asa ceva sa aiba parte! Nu din partea mea, ca nu ma cobor pana acolo... (sunt convinsa ca acum sunt citita cu atentie si pandita pt vreun avertisment )

Mergi la inceput

Emisiunea aia o faci tu we de we? Imi place sa ma uit la ea tare tare mult, are asa un aer placut, relaxant, pozitiv vaai ia uite ce aflu! Sincer ma surprinzi in fiecare zi:) Iar mama e mare fun nu uita niciodata de ea. De acum nu o sa o uit nici eu. Hai mai ca-s pe spate! E mare diferenta intre emisiunea aia de we si restul de le vad pe posturile tv. Si Monica e o frumusete fina si distinsa se potriveste perfect cu emisiunea. Stiu ca uneori erau schimbati we de we prezentatorii era si asa frumos mai ales ca in emisiunea aia parca prezentatorii resp erau asa mai altfel cu alta atitudine, mai calda parca nu stiu cum sa zic dar placut per total Si nu e prima oara cind ma uitam cu interes la o anumita emisiune si pe urma aflam ca erai in spatele ei, de ex celebrele interviuri printre care Claudiu Bleont iubirea mea, pt cel mai frumos nebun in viata sa stii ca-ti port pica sincera.Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Liris am uitat sa-ti zic ca-s cazuta in admiratie cind am citit cite kg ai dupa sarcina! Pai in 2-3 luni esti pe la 68-70 ca inainte de sarcina si pe urma ai tot timpul sa ajungi la kg ideale. Abia astepti sa ne prezinti fetita! Cu cine seamana?Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Vikingo, daca esti "cuminte", cand reluam emisiunile in toamna (din 28 iun intram in vacanta), ti-l aduc cu dedicatie pe Claudiu Bleont. Promit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puskin
Tzuni, . Cred ca te cam lupti cu morile de vant...Vik .Delia, m-am bronzat un picut, da .
Te pupic si eu Puskin. Aaah pai acum cu noua silueta trebuia si ceva bronz sa ne dai gata;) Eu la abdomenul tau refuz sa ma mai uit ca ma bagi in frustrari, mai ales acum.Intru in sapt 11 tre sa modific la profil, inca nu se vede nimic schimbat, doar in decolteu.. woow dupa 2 copii sa vezi iar marimea si fermitatea din tinerete iti da asa o stare de B I N E! Kg nu am pus decit kg ala at cind a venit mama si m-a tinut numai in bunatati dar nimic altceva in plus. Dar am timp destul..Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Vikingo, daca esti "cuminte", cand reluam emisiunile in toamna (din 28 iun intram in vacanta), ti-l aduc cu dedicatie pe Claudiu Bleont. Promit.
Lol cumintica am fost de cind ma stiu haha!! E un magnet pt mine, unde-l vad il sorb din ochi. Are o inteligenta si un umor fantastic!Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni, sunt convinsa ca esti urmarita . Si ma gandeam ca ai primit o groaza de mesaje de confirmare in privat...
Eu sunt membru destul de vechi, citesc de ani de zile si stiu cam ce le poate pielea la majoritatea pe aici (cu exceptii). Si iti dau dreptate , insa nu cred sa rezolv ceva daca intru pe topicul acela si ii adresei "doamnei" cateva vorbe bine alese.

Vik, tu ma bagi doamna la frustrari ca suntem oarecum de o seama, tu ai aproape 3 bebei si eu nici unul. Asta da frustrare .
Lasa abdomenul ca sunt convinsa ca revii tu la silueta ta sexoasa...

Mergi la inceput