Nou stil de viata (272)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Khristin, multumesc. Eu nu urmaresc sa educ pe nimeni sau sa schimb caracterul oamenilor. Dar exista niste moderatori, niste administratori care ar putea atentiona macar persoana / persoanele in cauza. Ca doar de-asta sunt moderatori. Culmea e ca ei VAD ce se intampla, ca doar nu vorbim in private. Dar nu... E ca in parc: ne scuipa unul de zece ori sub ochii politistului, rogi politistul sa ia masuri, dar.... politistului i se pare ca totul e conform bunului simt si ca tot ce s-a intamplat e... normal, pt ca omul ala asa e el, ce sa-i faci, produce multa saliva...
Atat de tare ma intristeaza lucrurile astea si dezamagirea mea e profunda.
Si ne mai miram ca nu evoluam ca natie! Daca toleram asa ceva....![]()
Zuzilici spune:
Buna dimineatza! Iaca mi-am ocupat si eu jumatate de zi cu o cafea si topicul Tzunelei. Sincer eu sunt genul de "negociator" din cate am citit in ultima vreme. Sunt tipul de om social "care tine tribul imperuna" asa ca fiind atat de "impaciutoare" n-am sa spun decat ca, decat sa cerem ajutor mai bine luam atitudine in mod civilizat.
Am constatat ca in Canada nu se mai spune : F--k U! ci un : Have a nice day! ironic. Asa ca decat "tiganeala ca la usa cortului si apelative de prost gust" mai bine un quote cu injuriile bolduite si-un big NO COMMENT! Poate asa se sesizeaza si persoanele in cauza si se mai potolesc.
Asta a fost off topic. On topic acum va spun meniul meu de azi:
MD - 1 ou fiert, 30gr lean ham, o rosie, 30 gr chifla neagra si-o clatita + cafea cu lapte
P - gratar de vita cu proumb fiert
C - salata verde
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
CRISCOSTY spune:
Ce faceti fetele? Eu am umblat pe la cumparaturi vreo 4 ore, ca doar am timp berechet
Mi-am luat cateva bluzite, pantaloni si de incaltat. Le-am luat si baietilor cate ceva..sunt multumita. Apoi am venit acasa si am tras un pui de somn si de la 4 fac smotru. Mai am putin prin bucatarie si gata..Maine imi vine baiatul
Tzuni, am citit si eu aseara subiectul deschis de tine si am vazut la ce s-a ajuns
Sunt de acord cu tine, dar..asta este lumea in care traim si din pacate nu vad cum s-ar putea schimba ceva in bine. Nu te mai necaji, te rog
Cuscra, poze o sa fac cand ma imbrac cu ele..in curand. Cum esti?
Sunt in zona...
Zuzilici spune:
Tzuni te vaz activa asa ca te rog da-mi si mie un pm cu linkul in cauza, cel care te-a fact sa iei atitudine cu topicul tau. Sa-mi fac si eu o idee ca sincer iti spun ca n-am timp sa-l caut singura dar nici sa vorbesc in necunostinta de cauza nu-mi place.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Neata doamnelor,
dau ceaiuri, cafele, omlete si fructe.
Eu savurez zmeura congelata bagat la blender cu branzica de vaci.
Duminica frumoasa.
gusta spune:
Neatza si de la mine.In aceeasi situatie sunt surda si umflatica
.
Ruxi eu am sa iau o cafea.
Cuscra ieri mi-a fost destul de greu si poate daca as manca dulce nu ar fi o problema dar eu si acolo incerc sa spun stop.Astept pozele cand le faci.
Tzuni
.
Zuzi frumos ai mai zis.
Delia cum e cu parul ca vroiam sa te intreb ca ma cam bate gandul
sa ma fac si eu.
Azi aici e ziua tatalui.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata,
Puskin, multumim de tratatie, eu servesc 2 piersici. ![]()
Gusta, s-au mai lasat onduleurile si doar daca il dau cu spuma de par sta cret, in rest e aproape drept. Cred ca trebuie sa ai parul cel putin pina la umeri daca vrei sa-l incretesti, altfel o sa stea prea umflat.
Crys, vad ca te-ai distrat la cumparaturi. ![]()
O intrebare, poate stii: de unde pot sa-mi iau niste pantaloni 3 sferturi din bumbac?
Poate ai vazut pe undeva....
Va las, acum, ma duc sa mai citesc ceva pentru examenul de miine. Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
puskin spune:
Gusta, a fost buna cafeaua?
Delia, spor la invatat.
Eu am fost la un prieten si am stat la soare in curte vreo 2 ore. Acum beau un cafe frappe home made, fara inghetata (cum se face in Grecia).
Pup fetele.
CRISCOSTY spune:
Salut! Eu azi am baut cafeluta cu sotul...of, asa liniste este in casa fara Dany
dar trebuie sa vina, imi este asa dor de el.
Ruxi, bine ca ai iesit din casa. Suna bine ce bei tu..asi bea si eu, dar imi este lene sa-mi fac![]()
Cuscra, si cum va distrati de ziua tatalui?
Delia, eu mi-am luat pantaloni de bumbac trei sferturi din magazinul de la Big Berceni. Aveau multe culori, dar eu mi-am luat negri. Spor la invatat.
Delidana spune:
Buna,
Crys, mersi, o sa trec si eu pe acolo sa ma uit de niste pantaloni din aceia. N-am purtat niciodata pentru ca mi se parea ca ma fac grasa dar sa vedem cum o fi cind o sa-i probez acum. ![]()
Ruxi, te-ai bronzat? ![]()
Roxa, l-ati serbat deja pe Serbanica fara frica sau urmeaza? 
Cum ati petrecut duminica?
Eu nu va mai spun ca stiti deja...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back