Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ruxi: poti cum sa nu
Tzuni: pe la "paranormale" te uiti? Mie imi trimisese 3x3 PM sa imi dau cu parerea ca cica is cunoscatoare a caracterului uman, dar am preferat sa stau deoparte
Criss: o sa pun si poze dar inca n-am apucat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Fetele, eu ma retrag...noapte buna! Pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, da-mi si mie un link cu discutia de la paranormale ca m-ati facut curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carina, nostime bancuri, m-ai facut sa rad de ma intreba fiimea ce am citit asa amuzant...ce sa-i zic? Unde era printesa ta, ca n-am vazut-o?

Tzuni, si chiar vreti tu sa ne tii cu sufletul la gura pana ce ne dai vestea aia buna abia la sfarsitul lunii?

Ank, din cate stiu eu Philadelphia aia nu prea e recomandata la cura, dar vezi tu cum faci. Si eu tot ca Delia cu ouale dimineata.

Fetelor, am inteles eu bine ca raportul se da martea? Sper ca la mine sa arate canatarul favorabil, caci la cat am alergat cu asta mic dupa mine si cat am avut timp sa mananc, trebuie sa se vada ceva la cantar musai...asta daca nu ma prostesc peste weekend caci soata mi-e in Kansas si ma lasa cu amandoi cupiii pe cap .

Nah, mai viu io

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am citit si io putin pe unde bantuie Tzunica, ehhh, nu pot sa ma bag ca eu de obicei evit discutiile

Kristin, philadelphia light are 176 kcal, eu o compar cu branza de vaci care aici lipseste cu desavarsire.

Anda, mi-a placut bancul, o sa i-l spun si sotzului

Vad ca se termina partyul, asa ca merg la nani, ca maine are Bia gimnastica de dimineata.

Pup si noapte buna

Mergi la inceput

Tzunica, pe unde bantui, ca io nu stiu?!

An_k, si eu am gasit branza de vaci mai tarziu aici, Philadelphia e un fel de branza crema din ce stiu eu, cel putin in magazinele noastre....nu prea are legatura cu maioneza. Si a mea are gym maine dimineata.

Moaaaama, a propos de party-uri, au copiii vecinilor din fata o petrecere in momentul asta, exact cum erau bairamurile noastre pe vremuri la opspe ani...cu muzica, si cum toti sint in gradina e o galagie de mi l-au sculat pe asta micu de cateva ori deja , blitzuri ca la Hollywood ....ce vremuri de distractie si lipsite de griji pt. unii

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Va las cafea, ceai si cereale cu lapte. Plec sa-mi iau cate ceva de imbracat, nu-mi mai sta nimik pe mine.

Va pup sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Salutari de de surda,umflatica si am mai capatat si un ochi rosu stangu care ma ustura ingrozitor.Imi vine sa ma urc in copac si sa raman acolo.

Aseara am plecat ca nu imi era prea bine si imi pare rau ca am pierdut petrecerea.

Tzuni vazut subiectul ,dar eu nu cred ca ai sa gasesti rezolvare.

An-k sa imi spui daca ai rezultate cu Zumba.A si inca ceva ce limba vorbesti cu copii?

Kristina pai acolo petrecere .

Cuscra spor la cumparaturi si poza cu achizitiile.

Ruxi importanta era prezenta tinuta numai conta.

Anda noi avem pe 7 iulie petrecere de pirati si imi dau silinta sa ii fac copilului ceva frumos.Si Carina a ales exact ce e frumos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Tzuni, un sigur lucru vreau sa iti zic legat de topicul de la generale ajuns intre timp la ZZ. Tu ai pus mult suflet aici (pe DC) insa am senzatia ca nu iti este apreciata "munca" la adevarata valoare.
Ia o perioada distanta, eventual pentru actiunile umanitare fa-ti blog si da adresa la fetele care ajuta mereu si ne-om descurca noi cumva.
Mai vorbim noi face2face . Dar te rog, nu te mai amara cu asta...este doar un forum. ATAT. Tu ai viata ta, o ai pe Meri si ai prietene cunoscute aici (cu unele sper sa ramai prietena multi ani de acum incolo ).

Weekend minunat.

Mergi la inceput

Tzuni, am descoperit acum pe unde umblai tu . Iti inteleg perfect punctul de vedere , din pacate este un mediu artificial totusi, unde unele dintre noi incearca sa "civilizeze" persoane agresive in limbaj, rautacioase, nemanierate, frustrate, care vor sa epateze si sa iasa in evidenta cu orice pret. Dar uitandu-ne noi in viata de zi cu zi, nu cumva ne lovim de ele in parc, autobuz, pe strada mai des decat ne place sa recunoastem? Fireste, si mi se pare ca tot ce nu reusim acolo, avem pretentia sa reusim intr-un mediu virtual. Din pacate nu cred ca avem cum sa luam masuri in mod permanent, ci doar eventual sa "raise that awareness'. Eu cred in toleranta, ma gandesc mereu ca astfel de persoane se comporta intr-un anumit mod prin prisma vietii pe care a avut-o fiecare, poate nu toti au avut parte de o viata blanda, nu au avut persoane model in jurul lor, samd. Imi place totusi sa vad ca cineva ca tine ia totusi initiativa , cum ai facut tu la subiectul cu pricina si multi s-au auto-sesizat, chiar cred ca pt. un timp macar agresivitatea nu se va manifesta la fel de virulent si tot e ceva. Crezi totusi ca persoanele respective se vor schimba insa si in viata de zi cu zi sau nu isi vor relua vechile obiceiuri??? Eu una nu pot sa cred asa ceva cu parere de rau, dimpotriva cred ca isi vor arata o fata si mai ascunsa si asta e partea trista. Dar face parte din umanitate, si sa incercam sa facem o lume mai blanda si buna daca nu pt. noi macar pt. copiii nostri e o incercare laudabila. Crezi ca sint sorti de izbanda promitatoare? My two cents for today...

Un weekend excelent tuturor

Cristina

Mergi la inceput