Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani Dyana!

La multi ani!
Vlad
Catalin
Stefan Alexandru

Multumim de aprecieri!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna ziua tuturor,

V-a fost dor de mine??? Ca eu nu mai pot de dorul vostru...
Cum a fost la botez? Ei bine chiar frumos. Piciul a fost un cumintel, nu a plans in biserica decat foarte putin, dupa ce l-a scos din cristelnita si l-a pus pe masa...necajit fiind ca l-a tinut parintele asa putin in apa... E innebunit dupa apa, ar sta in baliutza 10 ore...L-am luat apoi cu noi la restaurant unde a si socializat cu lumea, a si dormit putin, apoi a devenit foarte agitat si l-a dus mama soacra acasa... A doua zi, la scaldatoare iar a fost ok pana in momentul cand l-a scos din apa. Nimeni, nici o babutza nu a comentat si nu a venit cu idei ciudate, dar i-am pus totusi in apa petale de trandafir, cativa fulgi de gaina(cica sa fie usor ca un fulg si un excelent dansator, asa ca nu am putut sa refuz), lapte, putina miere, bani, aur si un stilou.
A primit o tona de hainutze de la nasi, probabil ca 1 an de zile nu am nevoie de nimic.
Iata pozele:
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog

Probabil ca de la aerul curat si mult mai racoros din Focsani decat cel din Bucuresti , Pitonul doarme de rupe. Si ziua si noaptea. Noaptea se trezeste fie la 4 si la 7, fie la 3 si la 6, dar e super ok. Cu kk s-a rezolvat, mai are dureri de burtica dar zic eu ca din ce in ce mai rare...E jucaus, vesel, razaretz, "picurator"= adica vorbaretz...
Iar bunicii sunt topiti dupa el.
Eu ma rasfat la maxim, azi am dorit si eu mai mult.
Vineri ma duc la coafor sa ma bibilesc.
In rest...ma plimb, fac vizite, mananc pe rupte si ma relaxez.

Felicitari pentru micul crestin.
am admirat puiutzul pitanas

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

i'auzi!!! simina se apuc de cumparat rochite
FELICITARI!!!!

Felicitari pentru mazarica

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

PetraTudor nu te panica totul o sa treaca despre betadina nu cred ca face rau caci dupa ce am nascut pe taietura mi-au dat cu betadina

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Un pic suntem mai bine in sensu in care a luat 100 gr in greutate si nu mai vomita atat..acum nu mai face caca...medicu a zis sa mai asteptam pana la 6 luni i daca nu isi revine sa il operam..sper ca nu va fi nevoie.

in primul rand felicitari pentru ca ati lua in greutate;
Felicitari pentru crestinare,multi -ci puiutzului mic.
In rest nu-ti pot spune decat ca DD e mare si sa-ti doresc multa putere.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Sunt ok, doar ca nu mai am chef de viata asta.
Am pus poze cu Luana facute zilele astea.
Ma bucur sa iti daruiesc o rochita, si nu pt ca ai unele probleme.
Mi-a placut mereu sa daruiesc, asa sunt eu, asa am fost mereu. Si m-am bucurat foarte mult cand am vazut ca asa e si Alex. Nu daruiesc "de pomana" ci pt ca acum totul are alt sens.
A spus Lucia odata, si m-am simtit jignita, desi stiu sigur ca nu a avut nici cea mai mica intentia. A spus "nu trebuie sa am un copil mort ca sa daruiesc". Nici eu nu aveam si daruiam, dar acum are alt sens. Daca nu ii pot lua Almei rochite roz si jucarii, sunt bucuroasa sa pot darui altui copil. Aceste este scopul pana la urma.
Astept pe PM adresa ta.

Monica nu stiu ce te-a necajit atat de rau in afara de cele stiute.Am primit pachetul cu rochitze o sa fac pozici azi.Te imbratisam cu drag.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

VLAD si CATALIN

STEFAN ALEXANDRU

si pentru mamicile din dotare Petrean si Rivali

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
vad eu maine ce fac. Cine stie, poate imi trece pana maine .... asta pentru ca am eu o vorba referitoare la faptul ca somnul vindeca si intareste organismul

Pup!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

gata, mi-au raspuns!!!
uite aici iubita:

Citat:
Sunt putine antibiotice care nu se pot lua in timpul alaptarii. In general aceleasi antibiotice care sunt contraindicate la copii: tetracicline, sulfamide... Penicilinele, eritromicinele, cefalosporinele sunt OK. Denumirile de firma difera de la tara la tara.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc Dodo! Raluca
Joanna, ma bucur ca ai dat un semn, si sper sa nu fie nevoie de operatie. Ma gandesc des la tine, si la Darius.

Am facut o pagina noua si pentru Alma. (Simona si Lucia, sunt acolo si darurile din partea voastra).

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chiar daca o fi scriind ca otitele se rezolva singure in marea majoritate a cazurilor, eu am ajuns internata la neurologie cu una, eram in sesiune si nu aveam timp de facut cozi pe la medic si mi-am pus eu diverse picaturi luate de prin farmacie...pina cind seara, dupa vreo saptamina, mi-a amortit jumatate de fata, incepind cu buzele si limba. Am facut o semipareza faciala de toata frumusetea, am stat internata o saptamina ca medicii nu ma credeau ca am avut otita, ca aia trecuse ca prin minune... ma rog, de la otita mi se inflamase o portiune a nervului facial care nu mai...functiona. A trecut dupa aproape 3 luni, cu acupunctura, dar a fost cam inspaimintator sa ma gindesc ca s-ar putea sa ramin asa, cu o jumatate de fata "atirnata" si imobila. Asa ca ai grija ce faci. Medicului care ti-a recomandat oxacilinul i-ai spus ca alaptezi...? Poate gasea el o alta varianta de antibiotic, mai ales ca imi imaginez ca nu ti-a facut nici o antibiograma, sa zici ca s-a dovedit sensibil NUMAI la oxacilina....

Revin.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Milie, multumesc pentru raspunsul cu Betadina.

Pisigri, da, i-am spus, mi-a zis sa vorbesc cu pediatra. Cred ca si daca imi va spune sa iau, tot nu voi lua. Cochetez cu Sumamed-ul, dar astept confirmarea doctoritei. Azi noapte a fost crunt, am luat eferalgan si astept macar sa vina seara si sa iau Sumamed-ul cand fac pauza cea mare de alaptat (21:30-04/05)

De jucat nu am cum sa ma joc, am patit-o si eu tot in studentie, de nu am mai auzit cu niciuna dintre urechi si am ramas cu timpanele perforate.

Am facut recoltare de secretie si am rezultatele vineri. Pana atunci...nu stiu ce sa fac/sa iau, mai studiez problema.

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput