Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si Luana azi

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

PetraTudor, insanatosire grabnica!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Si Luana azi

_

vai ce zimbareata e fetita lui tati :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

La multi ani Dyana!

La multi ani!
Vlad
Catalin
Stefan Alexandru

Multumim de aprecieri!

_

la multi ani si de la noi!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor, multumim de urari. Am fost la dr..Catalin are 5800, si Vlad 5900. Dr a spus ca este f bine, aband in vedere ca la 4 luni graficul e de 6 kg. Totul e sa nu se mai ingrase asa mult de acum.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Si Luana azi

_

vai ce zimbareata e fetita lui tati :)

Toulouse, la ville rose

Multumim! E toata tac-su.
Sper ca azi sa ajunga pachetul la tati tau.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza fetelor, multumim de urari. Am fost la dr..Catalin are 5800, si Vlad 5900. Dr a spus ca este f bine, aband in vedere ca la 4 luni graficul e de 6 kg. Totul e sa nu se mai ingrase asa mult de acum.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Bravo Vlad! Bravo Catalin! Si tie, Bogdana ca ai grija de ei. Mama ce grasunei.

_

Mergi la inceput

Uitati ce am citit www.desprecopii.com/info.asp?id=92" target="_blank">aici

Sexul in perioda alaptarii
In privinta pericolului aparitiei unei noi sarcini pe perioada lehuziei, trebuie spus ca lactatia actioneaza ca un mijloc natural contraceptiv, cu conditia ca femeia sa alapteze regulat, o data la 3-4 ore, timp de 60 minute, atat ziua cat si noaptea.
Statisticile spun ca una din trei femei care alapteaza doar pe parcursul zilei poate ramane insarcinata.

Re-instalarea ciclului menstrual

Ciclul menstrual se reinstaleaza dupa 3-6 saptamani si, incepand din acest moment, pericolul unei noi sarcini este foarte mare. De aceea se recomanda reluarea folosirii mijloacelor contraceptive si cea mai indicata pe perioada alaptarii este pilula monohormonala (progesteronul).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

In primul rand "La multi ani!"Brisees, Ina Gabriela, Victor Cristian,Lucian,Aidan Victor si David!! Si lui Pisigri, ofcourse
Petra, multumesc de raspunsul detaliat! Deocamdata inclin spre cel gratuit, ca nu-s in finantze acum, urmeaza botezul iar indemnizatia mea vine este 2 luni (cu pile, bine-nteles). DAR daca zice cineva ca vaccinul asta dat de la medicul de familie poate face rau, comporta ceva riscuri (pe care vaccinul cumparat nu le are), atunci da. Dar eu am auzit multe mamici de aici plangandu-se ca bebeii au facut febra, au marait, s-au agitat dupa vaccin si din cate stiu eu au facut vaccinul din farmacii, nu?
Petrean, da, iesim la Mara, ca e la doi pashi de noi. Da' cine-i de-aci, ca am uitat: tu sau sotzul?
Tufete, bebeii vostri au ceva semnuletz pe bratul stang? Ca Sophiphi are o pata mica si ma gandesc ca e de la vaccinul din maternitate, asta o fi? Georgiana, Brisuca are asa ceva? Ca daca e de la vaccin ma gandesc ca in acelasi loc l-au facut astia de la Euromedica...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Da, Ilinca si Bris are. Am inteles ca in timp, va deveni mai putin observabil...

La multi ani tuturor bebelusilor de ieri, cu dedicatie speciala catre Davidutul meu ginere. O pentru mamica lui frumoasa.

Deasemenea, la multi ani tuturor bebicilor nascuti azi!

Nu am apucat sa citesc din urma si asta nici n-ar fi asa important, avand in vedere ca ieri, cand Bris a implinit doua luni a trebuit sa fiu la munca.

Revin cand am un pic de timp. Pupici

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
Noi acum ne pregatim de rotarix. Suntem aproape siguri ca o sa-l facem.
Denisamada, la Babesul are infarix penta??? Se poate achizitiona de la voi? (Eu il am dar intrebam pentru celelalte fete)

Noi nu avem centru de vaccinare. Tot de la Bals ma aprovizionez cu vaccinuri. Sper sa il gasesc...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput