Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
http://martieaprilie2009.blogspot.com/2009/06/mami.html
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
PetraTudor spune:
EVRIKA!!!!!!
FYI, un antibiotic cu spectru larg ce poate fi luat pe perioada alaptarii este AUGMENTIN-ul. Sper sa nu aveti nevoie, dar daca va fi cazul, sa stiti ca eu am luat (adica voi lua incepeand din seara asta
).
Chatonel, Ayla, Denisamada, multumesc pentru ajutor si urari.
Monica (Ayla) am gasit parolele pe mail-ul comun, tineam eu minte ca ai spus ca sunt acolo. ![]()
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Doamne, ce ciudata e aia cu alaptatul! Ca o data la 3-4 ore, inclusiv noaptea, am inteles. Da' 60 de minute?! Fix 60 de minute de fiecare data...ce sa spun...care bebelush sta cu ochii pe ceas, sa suga cate-o ora tot la 3-4 ore?! Si daca te mulgi, se considera tot alaptat? Sau stie spermatozoidu' si se gandeste:"ha, asta n-o alaptat corect, o las insarcinata!". Nu stiu nici doctorii astia ce sa inventeze, mai bine n-ar zice nimic si ar lasa-o balta cu alaptatul contraceptiv (ce studii au facut sa stie ca numai si numai in conditiile astea e contraceptiv?).
Sophiphica mea mai nou adoarme de pe la 21, cel tarziu 22.30. Bine, io stau la calculator pana pe la 12, uneori si 1, gandindu-ma ca poate se trezeste si o mai alaptez inainte sa ma culc, ceea ce vad ca nu se mai intampla:)). Da' aseara a dormit de pe la 21 pana la 4.30!! Atunci s-a trezit si a inceput sa vorbeasca singura, abia am auzit-o. Bine, io la 12 cand m-am culcat m-am muls, sa am pe azi sa-i las la maica-mea, ca am 2 ture de meditatii. Iti fi voi pro-alaptare in public, da' ziceti si voi, nu ar fi cel putin ciudat sa-mi scot o tzitza si sa alaptez in timp ce pregatesc un baiat de-a XII a pentru bac?![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Ayla21 spune:
Ilinca, eu cred ca e vorba de timpul in care se produc anumiti hormoni.
Care sa inhibe ovulatia.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Buna dimineata tuturor! Poftiti la ![]() Inainte de toate : ![]() VLAD si CATALIN ![]() ![]() ![]() STEFAN ALEXANDRU ![]() ![]() ![]() si pentru Mamicile lor dragi Petrean si Rivali |
Inca o data si de la mine
:
VLAD si CATALIN 

STEFAN ALEXANDRU 

si
pentru Mamicile lor dragi Petrean si RivaliGigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
SimonaMami spune:
Wow... asta da capitol!
Monica mi se pare ca iconita sta perfect acolo, langa imaginea Almei... Multumesc inca o data ca mi-ai permis sa ti-o daruiesc. 
Luana ma termina cu zambetele ei! E o dulceata, stii, nu?
Mami, tu insa nu ai voie sa fii deprimata. Stiu, noi toate avem, tu NU. Serios acum, cum adica nu mai ai chef de viata asta?! Arunca un ochi la zambilicul de langa tine, un altul la fratiorul ei picurator, si zi-mi ca nu ti se umple sufletul... Hai mami, back to life!
Joahnna ma bucur enorm ca lucrurile merg inspre bine. Sunt sigura ca bebe Darius se va dezvolta perfect si nu va avea nevoie de operatie. Am mai zis odata: gata cu copiii bolnaviori! Nu le mai dau eu voie! 
Gigelica mami, pitonasul e o frumusete! Nu mai zic de tine! Felicitari pentru botez. Relaxare maxima! Profita din plin si... fara colici renale, da?!?
Bogdana ai niste flacai sa-ti traiasca! Le merge perfect, se vede! Felicitari mamicule! Siiiii....
La multi ani Vlad si Catalin!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Olga nu te stresa, cred ca ai intrat intr-o zona ... depresiva... Nu iti face griji, tuturor ni se mai intampla si mici problemute... Degetelul se va vindeca repede, iar doza dubla de vaccin nu va fi o problema. Sanatate!
La multi ani Stefan Alexandru
! O floare si pentru mamica ta, Rivali
gigelica20 spune:
Va pup
pe toate si va multumesc pentru urari
!
Eu nu sunt bine deloc. Inca de ieri sunt deranjata la burtica (iar...) si mai nou imi e si greata si am o cumplita stare de slabiciune.
Norocul meu e mama soacra, care are grija de Piton.
Ma duc sa ma intind in pat sa se cam invarte apartamentul cu mine.
Ne auzim mai tarziu.
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Va pup pe toate si va multumesc pentru urari !Eu nu sunt bine deloc. Inca de ieri sunt deranjata la burtica (iar...) si mai nou imi e si greata si am o cumplita stare de slabiciune. Norocul meu e mama soacra, care are grija de Piton. Ma duc sa ma intind in pat sa se cam invarte apartamentul cu mine. Ne auzim mai tarziu. Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
Ooooffff mamicule! Fugi la nani, pune-te pe picioare repede!
Raaluca spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Si Luana azi ![]() *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Ce cap de pepenas a facut Luana!

Raaluca spune:
Gigelica fuga la somn ca are cine sa vegheze pitonul. 

Denisamada eu cand am intrebat mi-au spus ca e lipsa de vreo cateva luni (numai ala de 4 luni, penta) si mai aveau cateva. Iti tin pumnii! Vorbeste sa ti-l opreasca nu astepta pana atunci!