Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola "tufete",

Am citit dar -bineinteles!- ca am uitat ce si cum si la care.

O felicit pe Simina pentru caruciorul roz.

O cert pe Ayla pentru ca nu are voie sa fie cu moralul la pamint, desi imi pot imagina cit ii e de greu

LA MULTI ANI, cu intirziere lui Pisigri.

Felicit bebelusii crestinati si sarbatoriti si pe mamicile lor.

In rest...am uitat (ca-n bancul cu :una am pierdut-o si pe ailalta nu o mai gasesc!")

Despre noi ce sa zic? Ian e cuminte dar nu-mi lasa timp pentru nimic; musai sa stau tot timpul cu el dar nu ma pling ca-i titi rau si...nu-i rezist.

PS. Sasha cum e Petru?

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Joannaaaaaaaa cat ma bucur ca ai scris
ca nu te-am mai sunat...
Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Daaaaa.... iar am scris cu nov.dec.............scuzeeee

18+ cu

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Bine v-am regasit mamici!m-ati dat probabil disparuta, ca n-am prea mai scris la bebei, mai mult intru la sezatoarea canadiana si bebicii de acolo, dar va mai citesc si pe voi din cand in cand.
Cu intarzierevreau sa va multumesc din suflet pentru felicitari!Am avut o nastere exact cum mi-am dorit-o, pe cale naturala, fara epidurala, care a durat 6 ore. Bebicul e perfect sanatos si grasunel, papa, doarme si creste ca din apa, e necolicios, asa cum mi-a dorit Chatonelieri a implinit 2 luni. Nu stiu cand voi reusi sa pun cateva pozite, dar promit s-o fac curand. Joia asta vom face primul vaccin...uff.
Va doresc toate cele bune tuturor, bebici sanatosi si voiosi in continuare, nopti cat mai odihnitoare. Mai intru eu pe-aici.
bye for now,

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chiar daca o fi scriind ca otitele se rezolva singure in marea majoritate a cazurilor, eu am ajuns internata la neurologie cu una, eram in sesiune si nu aveam timp de facut cozi pe la medic si mi-am pus eu diverse picaturi luate de prin farmacie...pina cind seara, dupa vreo saptamina, mi-a amortit jumatate de fata, incepind cu buzele si limba. Am facut o semipareza faciala de toata frumusetea, am stat internata o saptamina ca medicii nu ma credeau ca am avut otita, ca aia trecuse ca prin minune... ma rog, de la otita mi se inflamase o portiune a nervului facial care nu mai...functiona. A trecut dupa aproape 3 luni, cu acupunctura, dar a fost cam inspaimintator sa ma gindesc ca s-ar putea sa ramin asa, cu o jumatate de fata "atirnata" si imobila. Asa ca ai grija ce faci. Medicului care ti-a recomandat oxacilinul i-ai spus ca alaptezi...? Poate gasea el o alta varianta de antibiotic, mai ales ca imi imaginez ca nu ti-a facut nici o antibiograma, sa zici ca s-a dovedit sensibil NUMAI la oxacilina....

Revin.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Buna dimineata tuturor!
Poftiti la

Inainte de toate :

VLAD si CATALIN

STEFAN ALEXANDRU

si pentru Mamicile lor dragi Petrean si Rivali

Mergi la inceput

Sa vedem daca reusesc sa imi mai amintesc ...

Mai primiti felicitari cu intarziere???

Zicem si noi LA MULTI ANI :

Pisigri
Diana27

Denisamada Felicitari pentru toti anii, atat ptr cei dinaintea "celulei" soc. cat si ptr cei de dupa

Monica (Ayla) primesti asa din senin niste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

PetraTudor si eu mi-am dat cu betadina pe operatia de cezariana si in perioada aceia alaptam ,acum tu faci cum crezi ca e mai bine
Fetele care nu locuiti in Buc.si faceti vaccinul pt 4 luni cu infarix penta ,ati gasit vaccinul?intreb asa de curiozitate

Si eu am dat cu Betadina. Infarix Penta inca nu am cautat... Ziceti ca nu se gaseste?

Multumim pentru urari!

Joana, ne bucuram ca sosesc vesti bune de la voi.

Am vazut poze noi cu Luana, e o scumpica.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Gigelica frumoase pozele de la botez! Mi-a placut in mod special cum aratati (tu si Gabi), mutritza facuta de Piton dupa ce a iesit la suprafata, cum arata biserica si lumanarea de botez (mie nu-mi plac alea mari ca niste sorcove enorme )
Felicitari inca o data!

Am vazut ca se vb de vaccinul infarix asa ca revin cu ce stiu eu.

La BALS sunt mai ieftine (infarix-urile) cu 100 RON decat in farmacie.
Nu stiu cat costa rotarixul dar puteti afla cu un simplu telefon la 318 61 00 si cereti la cabinetul de vaccinare la dr. Bacruban.
ATENTIE! Cele care facti infarixul hexa - ala de 2 luni- interesati-va din timp si de infarix penta - ala care se face la 4 luni ca exista niste probleme cu el. Nu prea este de gasit. Nici cei de la Bals nu il mai aveau.

Conditiile de la Bals nu stiu care sunt ca noi l-am facut acolo ca aveam mai mare incredere. Parca ARIS a scris ca tre sa vii cu gheata in termos. Pui vaccinul in punga, punga in alta cu gheata si fugi la dr. de fam sau acasa. Asa ceva!

Noi acum ne pregatim de rotarix. Suntem aproape siguri ca o sa-l facem.
Denisamada, la Babesul are infarix penta??? Se poate achizitiona de la voi? (Eu il am dar intrebam pentru celelalte fete)

Mergi la inceput

Aoleuuuu!
am uitat!!!!

FELICITARI SIMINA !!!!

Asteptam mazarica cu volane !!!

Mergi la inceput