Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

A papat, acum se joaca.
Pe mina ma doare inca f tare rinichiul, inca mi-e greata si as zace pur si simplu. Mi-e si foarte foame caci azi nu am mancat mai nimic, am baut doar ceai.

Mi-a placut enorm povestioara tradusa de AYLA...
Luana e atat de frumusica, caci ma tem ca intr-o zi o sa ne zica ca nu il mai vrea pe Victor.

Ralu, Georgi, Simona, Simina, Aris, Joanna, Galushka, Novus, Monnvas, Ilinca, Olishka...si toate celelalte dragute...mi-e tare dor de voi.

Si mi-e tare dor de sotul meu......Nu l-am mai vazut live de duminica seara si ne vom revedea abia saptamana viitoare, vineri. Cred ca o sa ma topesc de dorul lui. Nu prea am stat separati atat de mult niciodata...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Luana e atat de frumusica, caci ma tem ca intr-o zi o sa ne zica ca nu il mai vrea pe Victor.

Hai, mai mami, cum poti spune asa? Pai Victor e cel mai frumos copilas pt tine!!!
Dar daca o fi sa nu-l mai vrea sa nu fi suparata, ca are baietei frumosi la noi in club de unde alege si sa te bucuri de fericirea ei.
Glumesc, da?
Off, cate mai poti trage si tu. Faci tu front comun cu Alex acum?
Ma rog sa iti revi repede, si sa te bucuri de mica vacanta la Focsani.

.-**-..-**--**-...-**-..-**--**-...-**-..-**--**-.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Mergi la inceput

Am, am uitat sa spun ca picuratorul nostru a intrecut masura azi, si la 4,5 luni a avut prima criza (eu am avut pe la 16 ani asta) cand i-a zis la tac-su ca nu-l mai iubeste si i-a trantit usa in nas.
Imi amintesc pe la 16 ani, cand ma enerva tata cu morala, ii tranteam usa de la camera mea in nas, de cadea marginea de perete de langa usa, si o aveam lipita cu scoci.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GIGELICO, PETRATUDOR io zic sa punem de-un club al mamicilor suferinde Io cu criza de bila, de am mancat sticks si cartofi fierti 2 zile. Bineinteles ca si la laptic s-a simtit starea naspa.
Acum imi curge si nasul si stranut nonstop. Oi fi io mai purcica, da' sper ca nu m-a ajuns si pe mine gripa porcina.

Monica pai copii cu personalitate, nu? Doar n-am vrea sa fie mototoli, nuuu? A, si banuiesc ca era la 4,5 ani, ca la 4,5 luni ar putea cel mult sa ii zica gg-ggggg-guuuuuuuu cum imi zice mie al meu puturos la alaptat

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sora-mea a scapat de problemele cu rinichii cu nishte pastile pe baza de plante cu ienupar. si avea crize nasoale...pana sa vad cat de mult au ajutatat-o eu nu prea credeam in remediile naturiste. daca vrei o intreb cum se numesc.

Citat:

A papat, acum se joaca.
Pe mina ma doare inca f tare rinichiul, inca mi-e greata si as zace pur si simplu. Mi-e si foarte foame caci azi nu am mancat mai nimic, am baut doar ceai.

Ralu, Georgi, Simona, Simina, Aris, Joanna, Galushka, Novus, Monnvas, Ilinca, Olishka...si toate celelalte dragute...mi-e tare dor de voi.

Si mi-e tare dor de sotul meu......Nu l-am mai vazut live de duminica seara si ne vom revedea abia saptamana viitoare, vineri. Cred ca o sa ma topesc de dorul lui. Nu prea am stat separati atat de mult niciodata...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Monica 4 ani si 5 luni vroiam sa spun, stii tu.. neuronul. Vazusi tu, ca lumea sigur a inteles.
Mda, cu personalitate, si ce personalitate.

Aris, si eu vreau sa stiu cum se numesc medicamentele.

Am mancat Nutella pe paine, ce o fi, o fi. Sunt inainte de CM si am pofta pe ciocolata de innebunesc. Cred ca si lipsa de magneziu o fi, ca nu m-am mai tinut de vitamine.
Dupa 6 luni renunt la alaptare, si sa nu aud pe cineva ca are ceva de comentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Monica (Monvas), ma plangeam de oboseala, ca mananc pe fuga, de aia, de ailalta, acum vreau doar sa ma fac bine ca imi dau seama ce bine era... si usor....

E si asta o lectie.

Era o povestioara cu un evreu cred care merge la rabin si ii spune ca are o casa atat de mica....la care rabi il sfatuieste sa bage in casa si pisica, si catelul, si purcelul, si gasca samd. El nu intelege de ce dar face cum i s-a spus. Apoi se intoarce la rabin - dupe o saptamana - complet buimacit. Acum rabinul ii spune: scoate toate orataniile si apoi intoarce-te la mine. Si se intoarce omul fericit de casa lui mare

Poate stiati parabola - intr-o varinata mai frumoasa oricum ideea ramane.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am tot vazut ca va stresati sa cumparati vaccinuri din farmacie si ca va puneti problema conservarii si a transportului in conditii optime. Eu am rezolvat problema comandindu-le direct la cabinetul pediatrei si se ocupa ea de tot. Voi nu puteti face la fel? E mult mai simplu.

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Ayla, eu una nu comentez - poate si eu o sa fac la fel, daca nu se duce lapticul mai repede. Eu m-am convins ca zicala cu copilul alaptat cat mai mult e sanatos nu e adevarata: eu am alaptat pana pe la 4-5 luni (dar si cu supliment), si Gbi nu a fost bolnavicioasa, in schimb cumnata mea a alaptat pana pe la 1 an si 2 luni, si nepotelul e f. sensibil, si a fost asa de mic (acum are 4 ani si 9 luni).

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sora-mea a scapat de problemele cu rinichii cu nishte pastile pe baza de plante cu ienupar. si avea crize nasoale...pana sa vad cat de mult au ajutatat-o eu nu prea credeam in remediile naturiste. daca vrei o intreb cum se numesc.
Citat:

A papat, acum se joaca.

30 martie 2009

Chiar te rog, caci ma chinui de ani buni cu asemenea probleme.

30 martie 2009

Mergi la inceput