Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

bebe_shtrumf imi da eroare la linkul tau ...
hai, pune-l corect sa admiram si noi pe Ariana...

http://family.webshots.com/album/572945422ZcawtC

am uitat cum se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

bebe_shtrumf foarte haioasa Ariana cu pumnisorul in gura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da, Galushca, bravo, vrei sa ma vezi la stirile de la ora 5. Si celelalte tufete te incurajeaza:)). Peste 10 minute vine tanaru', vorba Georgianei, pana atunci imi fac curaj sa-i deschid usa cu tzitzele fluturand si cu Sophiphi agatzata de una dintre ele:))).
Io azi am avut o disputa cu maica-mea, pe cand m-am indors de la plimbare cu Manole era toata furioasa ca am lasat fata "dezbracata", ca era "vanata de frig" (era in body fara maneci si pantalonasi scurti- e drept ca la pranz camera ei e mai racoroasa, dar e numai bine!). M-am enervat si i-am zis:"ia mai taci, ca e iunie, e o caldura de innebunesc, io transpir si numa stand pe loc!"
La care ea:"PAI EA NU ARE TREI RANDURI DE OSANZA CA TINE!!"
Ce sa mai zic la asa replica, m-a bufnit rasu' si m-am apucat de abdomene

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor incerc sa va prind din urma si parca sunt intr-un vis/coshmar cand incerci sa alergi si ramai pe loc...asa patesc cand tot citesc si cand sa dau pagina vad ca sunt la 8/12,dau pagina urmatoare si ma trezesc la 9 din 13 si tot asa

am vazut ca se cauta infarix penta(5) in loc de hexa(6)...de ce? stie cineva de aici diferenta? ca dupa mine hexa ar trebui sa fie mai bun ca e mai mare...dar na,se spune ca marimea nu conteaza

manu - mergeti la inot si eu de abia ashtpt sa faca 4 luni sa il bag la balaceala organizata.

mai sunt bucureshtence interesate? poate facem un grup de delfini

in rest nu mai stiu cui sa raspund ca am citit in fuga mare.

petra - am vazut ca ai gasit raspunsul. si eu tot de augmentin am vrut intreb daca nu merge. stiu ca e ok si in sarcina. betadina cica nu s-ar rcomanda pt ca ar afecta tiroida, deshi eu am folosit-o ocazional si in sarcina si dupa nashtere. cred ca prospectul se refera la folosirea indelungata.

Joanna - un si unu pt bb. sunteti pe drumul cel bun,sunt sigura ca o sa se regleze totul si nu o sa aveti nevoie de operatie.

shasa - bine ca ai mai dat un semn. multa sanatate piticului

bogdana - Felicitari pt grasuni...auzi,tu ziceai ca aveti suzete ca a noastra. de unde le-ati luat? ca eu am primt-o cadou si am aruncat ambalajul si am uitat ce marca e. tare mult ash vrea sa mai cumpar macar una sa nu mai fug in sus si in jos dupa ea prin casa.

aaaa si trebuie sa dau de baut caci am mai adaugat ceva la lista realizarilor maretze ale lui alexandros. ieri a reushit sa isi bage singur sizeta in gura de 4 ori la rand cu o precizie de chirurg
chiar,fetelor,e normal sa inceapa sa se ridice?sta in scoica sau in sheslong si se ridica...bine cade imediat,dar totushi. parca e prea devreme. il leg cu toate curele dar tot mi-e frica sa il las si 5 min.

cu alaptatul-anticonceptional - nu va bazati. in principiu nivelul ridicat de prolactina din timpul alaptari ar trebui sa inpiedice maturara foliculilor si implicit sa nu se produca ovulatia...dar...asta e in principiu. parca totushi nu am vrea sa participam si la odiseea de martie-aprilie 2008 si la cea de 2009..nu?

m-ati omorat cu ciresele zilele astea asa ca azi am bagat un kg la ghiozdan. nu imi e frica de colici,doar sper sa fi fost "de post" ca nu am avut curajul sa ma uit.

toata gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo, multumim! Asteptam mai des poze cu Isabela.

Citat:
citat din mesajul lui aris26
parca totushi nu am vrea sa participam si la odiseea de martie-aprilie 2008 si la cea de 2009..nu?

De 2009, 2010 adica
Aris, asa e cea mai buna glume a zilei, dupa parerea mea!
Chiar ma gandeam ca pe 24 e un an de la acle UM, si pe 28 fi-mea face deja 5 luni.
Deci ma pot apuca de treaba?
Nu de alta, dar poate de data asta reusesc sa fac un ghiocel primavara.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Si daca te mulgi, se considera tot alaptat? Sau stie spermatozoidu' si se gandeste:"ha, asta n-o alaptat corect, o las insarcinata!".

Citat:
Iti fi voi pro-alaptare in public, da' ziceti si voi, nu ar fi cel putin ciudat sa-mi scot o tzitza si sa alaptez in timp ce pregatesc un baiat de-a XII a pentru bac?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

esti de belea!!

18+ cu

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetele, am mai trecut si noi pe aici sa va salutam, bebe e cam plangacios si nu ma lasa mai deloc , vroiam sa va intreb mai are vre-un bebe scaune verzui ca m-a inebunit, sunt muco-grunjoase , azi a facut vre-o 7 cred si verzui ..offf, ma inebuneste, este posibil de la antibiotic ca intre timp suntem raciti.va pupic fug ca iar plange.

http://picasaweb.google.com/stamate32/Bebe?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

cred ca sunte-ti afara cu bebei, va pupic

http://picasaweb.google.com/stamate32/Bebe?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Inna, si noi am trecut prin toate culorile curcubeului la scaune, la un moment dat avea numai verde, vad ca acum parca s-au mai ingalbenit si zau ca nu i-am facut nimic. Nu-i bai cu scaunul verde. Nu sunt sigura ca am inteles exact cum e cu muco-grunjos, dar s-ar putea ca si la noi sa fi fost la fel in perioada aia.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna din nou,

Astept sa se trezeasca Pitonul sa il mufez cu laptic...dar doarme ca un purcelic. Nu stiu daca e aerul de vina...sau o fi alt motiv, dar doarme in disperare.
Eu ma simt in continuare ca lovita de marfar...stati ca urla...
Revin...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput