FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipcirip sigur esti graviduta. Iti tin pumnii stransi la bhcg.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Multzumesc Iuca... shi eu cred ca sunt dar vreau sa ma bucur numai dupa testele BHCG.

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Suuuuuuper Cip!!!!Sa inceapa petrecerea!.
PS: sa ne primesti si pe noi astea care ramanem luna viitoare in odiseea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cipcirip-FELICITARI!ma bucur sa aud vesti bune pe la noi pe aiciai grija de tine acum si de ciripel
pe toate fetele

Mergi la inceput

Multzumesc pt urari, eu zic sa ashteptam rezultatul BHCG shi abia apoi sa petrecem bine. Sigur ca vreau sa va iau pe toate de aici, sa ramana sub asta gol
Raluca... Ciripel e bble meu care a plecat printre ingeri, .... pe bble de acum il va chema Puishor

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cip,super veste!!!Sa de Domnul sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Cip , Domane ajuta ca Puisor sa fie un bebel sanatos, tu sa ai o sarcina usoara si la termen dar , cum ai spus si tu , astept maine seara sa bem

Mergi la inceput

Andra multzumesc, itzi tzin pumnii ca tratam sotzului tau sa dea roade shi sa avetzi un FIV reushit.
Alexia multzumesc pt urari, de data ac sunt optimista. Ma rog la DD ca Puishor sa stea la mine in burtik inca 8 luni.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

cipcirip
sa dea domnul ca beta sa fie pozitiv....dar daca ti-a iesit si a doua liniuta,chiar si pala ,sigur va fi...asa a fost si la mine....z 11 a doua linie pala,in aceeasi zi am facut bhcg si a fost 70...iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Cipcirip te asteptam cu o valoare cat mai mare a BCHG-ului!!!

Mergi la inceput